Şimdi Ara

Axess 6 ay kapatmama sözüne 100 TL chip para (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
51
Favori
50.576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam tekrar ararsanız kartı kullanıma açarlar fakat bir iki gün beklerseniz sizi arayıp kendileri chip puan teklif edebilirler ayrıca içiniz rahat etmiyorsa ararsanız şuan kartı tekrar kullanıma açarlar diye düşünüyorum eğer açarlarsa 3 5 gün sonra tekrar kart kapatma isteğinde bulursunuz belki bu defa 100 tl chip puanı alabilirsiniz.
  • Çip parayi Hepsiburada da kullanabilsek keşke..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar daha öğlen aramıştım, kapatıcam diyince 6 ay açık kalma sözünüze 100 tl birde harcama sözü verirseniz ekstra yine chip para veriyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana 6 kapatmamaya 540 tl harcamaya 120 chippara teklif edildi yarın arayıp onuda alayım totalde 220 chippara oluyor yanıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet bana da aynı teklifle geldiler ama yanlışınız olmasın 6 ay boyunca ayda 540 tl harcıyacaksınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemkacar

Evet bana da aynı teklifle geldiler ama yanlışınız olmasın 6 ay boyunca ayda 540 tl harcıyacaksınız.

Biliyorum hocam her ay 540 tl harcamaya uyariniz icin sagolun :)

• Benim zaten bu ay aidat gelecegi icin karti kapatacaktim. 100 lira teklif etseler bile aidati ekstrede odemis olacagiz ki platinum kart aidati da 100 lira. Dolayisiyla bir avantaji olmayacak.Forumda okudugum herkes gule oynaya tamam demis de bu hesapta benim mantigima gore karim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: MSefa23

Aynen yazdığım gibi oldu hocam kapatmama talebi için 6 ay kullanın 75 verelim dediler 1 ay falan sonra da kart ücreti geldi aradım ücreti iade edin dedim yine 6 ay kapatmayın ücreti iade edelim dediler ok dedim, sanırım müşteri hizmetlerindeki kişinin önündeki ekranda görüp görmemesine bağlı ama az önce iptal birimine bağlandım şu an iptal ederseniz kart ücreti yansır deyince bende şubatı beklerim diye söyleyip kapattım, şansınızı deneyin.

denedim bende şansımı

kızın sesi sizden önce 100 kişi aradı bırak numarayı der gibiydi

forum mh nin ayarlarını bozmuş..

bana önce kampanya yok diyince fatura verin 3 adet 50 vereyim dedim

sonra 100 avans için 12 ay 888 harca dedi aylık..

sonra 6 ay 501 tl harca 120 dedi

bu aşamada vazgeçmeyin yeni arayacaklar.. en can alıcı vuruşu mh burda yaptı.. şu kadar borcunuzu atm den ödersiniz, kartınızı kapatıyorum onaylıyor musunuz diye sordu

burdan okuduğum tecrübe ile kapatın dedim.. yeni teklif ekranı açıldı.. 6 ay kapatmayın 100 verelim dedi.. harcama yok mu az once 501 dediniz diyince, şimdi harcamasız dedi

sağol dedim kapadım

süresiz bu arada puanlar

• Yarında beb yapıyım yahu

Şaka maka ekşide yine malzeme olacağız

• N11' de chippuanlar geçerli, bilginize...

• AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    Entry girmeden ilk kendileri ararlar şüphen olmasın.
    Burayı takip edip yararlanıp, laf atmak yediğin kaba tükürmek gibi bir şey. Tabi bazı olayları bende tasvip etmiyorum.

• Abiler ben direk arayıp
    6 ay tahattüt karşılığı 100 tl chippara veriliyomuş bende istiyorum diyeceğim yok derse kaptalım kartı o zaaman diyeceğim onay isterse kapatırım direk.

Gerçi kartta taksit bankads kredi var ama olsun yinede denerim

• Onlarda az çakal değil hocam beklerim yapmalarını

• Kartım kapandı

• Kart gitti

• 2014 de hesabı kapatacam dedim 50 liralık chip para verdiler ama 6 ay kapatmama şartıyla. 8 ay sonra tekrar hesabı kapatmak için aradığımda bu defa 75 lira chip para verdiler. Gene 6 ay kapatmama şartıyla tabi. 6 ay geçtikten 3-4 ay sonra kartım chipi bozuldu. Bankayı aradım durumu anlattım. Yeni kart gönderelim dediler bende kabul etmedim, hesabı kapattırdım...
  • AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    bencede en güzeli bu şekilde söylemek 6 ay kredi kartını kapatmama sözüne 100 TL chip para veriyormuşsunuz
  • Parafta yok mu böyle deneyen var mi?

• beni hiç yormadılar sağolsunlar aradım kapatmak istiyorum dedim direk 100 tl çip verelim kapatmayın dedi e banada hayhay demek düştü
  • 5 tane axess var ailede klasik/gold-gold-gold/free arasam bir ise yararmi ikisi benim adima kampanya hala gecerlimi

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.