Şimdi Ara

Axess 6 ay kapatmama sözüne 100 TL chip para (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.145
Cevap
51
Favori
50.576
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bunu almam lazim ama eminim nasil 2 kere aradim vermediler vermediler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • W3BH3LP W kullanıcısına yanıt
    hocam aynı anda olur mu bilmiyorum fakat süreç şöyle gelişti 4 ay önce kart ücreti geldi dedim iade edin etmediler dedim o zaman kampanya sunun dediler 6 ay 750 tl harcayın 100 chip para verelim kabul ettim bir hafta sonra kart ücreti için şikayetvara yazdım ve 6 ay kapatma sözüne 100 tl kart ücretini iade ettiler bugünde 6 ay kartı kapatmama karşılığında 100 tl chip para aldım.
  • GÜNAYDIN ARKADAŞLAR kesecekleri aidat ücretini veriyorlar.
  • bir kartıma 100tl ok....diğer kartımıda 15 temmuz daki tahauut 15ocak ta doluyor denildi..artık 16 ocak ararız tekrardan..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceramicer43

2 saattir dusunuyorum..bir bahane bulamadim..yardim lutfen..

Hocam kasmayin bu kadar hiç kampanya yapmıyorsunuz baska banka kartı alacam onlar daha iyi deyin geçin zaten teklif edeceği varsa eder

• Adamlar artık direk 100 tl verelim kapatmayın diyor..çok kartım var 1 tane tutup diğerlerini iptal ettirecem dedim 100tl verelim kapatmayın dedi verin dedim is bitti 5 dk surmedi..

• omer14 kullanıcısına yanıt
    Ben de yaptım aynısını. Kart ücreti geldiğinde, bugüne kadar hiç rest çekmeme gerek kalmadı, kart ücreti derken beraber hemen iptal ediyoruz diyorlar hep. Yazın 75 aldım, az önce bir daha 75 aldım, HİÜ kadar puan kampanyası vardı oradan da 60 aldım, kart ücretini de iptal ettirdim. Bankada param yok, limitim sadece 35,000 TL, aylık harcamam ort 1000-1500 TL, yani öyle aman kaçmasın denecek bir müşteri profilim yok ama nedense beni çok seviyorlar :) E tabi bankaların da işi bu değil mi? Müşterilerini "sevmek"? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah-e

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR kesecekleri aidat ücretini veriyorlar.

Ben maaş müşterisiyim benden kesmiyorlar bana ne verirler

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt
    ben her türlü axess kart aidatını her seferinde iptal ettirebiliyorumda, şimdi bunun içinde arayıp hadi bakalım 100 TL chip para verin demek yüzsüzlük olur gibi geliyor, 100 TL chip parayıda verecekleri malum
  • quote:

Orijinalden alıntı: W3BH3LP

iptal etme blöfüyle 100 TL chip parayı aldıysan, o zaman Üyelik Aidatı'nı nasıl iptal ettireceksin? hem baldan hem yardan o zaman bu işler? ona göre bende arıyım deniyim şansımı

Ben maaş musterisi olduğum için aidat vermiyorumda diğer arkadaşlar nasıl ayarliyorlar bilmiyorum

• omer14 kullanıcısına yanıt
    Aynen yazdığım gibi oldu hocam kapatmama talebi için 6 ay kullanın 75 verelim dediler 1 ay falan sonra da kart ücreti geldi aradım ücreti iade edin dedim yine 6 ay kapatmayın ücreti iade edelim dediler ok dedim, sanırım müşteri hizmetlerindeki kişinin önündeki ekranda görüp görmemesine bağlı ama az önce iptal birimine bağlandım şu an iptal ederseniz kart ücreti yansır deyince bende şubatı beklerim diye söyleyip kapattım, şansınızı deneyin.
  • bende aramıştım. İptal için onay veriyor musunuz dedi Bende teklif yok mu kampanya vs gibisinden üstü kapalı laf söyledim. Kız free kart kullandığımı yüzüme vurdu. Kart aidatı ödemiyorsunuz üstelik geçen ay 130 tl bonus kazanmışsınız dedi. Bende çok fena gaza geldim kapatın sizin bankanızı bir daha kullanmam dedim kart kapandı. Kampanya ayağına eldeki karttan olduk.
  • bende aldım özel falan demedim başka bankalarımda kartlarım var limitiniz düşük dedim kadın hemen 100 tl teklif etti kaptık
  • ıslakhavlu I kullanıcısına yanıt
    Neden faiz islesin ki? Tikir tikir odeniyor hesap extresi 😀

• Yasasinnn
    3.denememde olduu
    6 ay kapatmama sozune 100 tl aldim nihayet..
    Sistemin bir teklifi var dedi
    Hic onay moduna girmedik
    Direkt verdiler..
    Haziranda da 75 tl Almistim
    Arti Finansbank tan da 25 tl aldim bugun
    Haziranda 50 tl almistim onlardan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • haber veren arkadaşa teşekkürler, bu axess 10 numara bir kart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cejal

bende aramıştım. İptal için onay veriyor musunuz dedi Bende teklif yok mu kampanya vs gibisinden üstü kapalı laf söyledim. Kız free kart kullandığımı yüzüme vurdu. Kart aidatı ödemiyorsunuz üstelik geçen ay 130 tl bonus kazanmışsınız dedi. Bende çok fena gaza geldim kapatın sizin bankanızı bir daha kullanmam dedim kart kapandı. Kampanya ayağına eldeki karttan olduk.

• Al arkadaşlar nasıl alıyor ya. Neye bakıyorlar. Ayda 1300 tl kredi kartı ekstre geliyor. 6 ay boyunca her ay 500 tl harcamaya 120 dedi yok dedim. Onaylıyormusunuz siye sordu 100 tl chip para verecez demedi. Yok dedim. :((

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yoklukta iyi geldi,
  • herkes çatır çatır almış ben yeniden kart başvurusu yapıcam 100 tl alırım diye kart gitti ayakkabı alacaktım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.