Şimdi Ara

Enpara 2 Fatura Talimatına Toplamda 300 TL (Kişiye Özel)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
4
Favori
3.337
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fatura talimatlari sizden, 300 TL'si bizden :) 31 Mart 2024 tarihine kadar hesabiniza ve/veya kredi kartiniza 2 adet otomatik fatura odeme talimati tanimlayin, 3 ay boyunca bu talimatlarinizla odediginiz faturalariniz icin her ay 100 TL, toplamda 300 TL odul kazanin. Detayli bilgi icin: https://enpr.co/4BurIH

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pdrem -- 19 Mart 2024; 18:10:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu kampanya sadece SMS ya da mobil bildirim yoluyla bilgi verilen müşterilerimiz için geçerlidir. Kampanya bilgilendirme SMS’ini ya da mobil bildirimini almayan müşterilerimiz bu kampanyadan yararlanamaz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -OFLU- -- 19 Mart 2024; 17:52:21 >
  • -OFLU- kullanıcısına yanıt

Başlığı düzenledim, daha önce paylaşıldıysa silinebilir...

• Hiçbir faydasini göremiyorum bu bankanın 3 yıldır. Bana gelmemiş gene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 19 Mart 2024; 19:16:14 >
  • QNB Kredi kartından katıldık puan yattı ama kullanamıyoruz hiçbir yerde geçmiyor ki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yıllardır ücretsiz şekilde 7/24 ücretsiz eft/fast yapabilmek güzel ancak bunu çalıştığım diğer iki banka da sağlıyor (kuveyt ve cepteteb). Sms bana gelmedi. Kişiye özel olması saçma.

• kredi kartını kullanıyorum ne faiz veriyor (38 günlük şuan), ne kampanya geliyor gördüğüm en değişik banka.

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

Petrol ofisinde geçiyor

• Otomatik ödeme talimatı kredi kartından verildiğinde komisyon çıkıyor mu?

• mkekec M kullanıcısına yanıt

enparada hayır

• SouthhPark kullanıcısına yanıt

enparada ekstra olarak kredi kartıyla komisyonsuz fatura ödenebiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 20 Mart 2024; 0:20:30 >
  • Bana da gelmiş uzun süre sonra enpara kişiye özel kampanya yolladı hatırladı beni 😀

• bana da bu kampanya bildirimi geldi. 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı verdim. takipteyiz.

• bugün 100 tl vadesiz hesabıma kampanya dahilinde ödeme geldi.

• Bu kampanyadan ne zaman ayrilabiliyoruz peki en erken .

Hani 1-2 yil kendine baglamasin da ?

• streamin S kullanıcısına yanıt

3 ay diyor yani son iade yattıktan sonra çıkabiliriz 🙂

• bytunga050 kullanıcısına yanıt

Biraz geç oldu ama. 5-6 yıldır enpara kullanıyorum. Sanki o zamanlar EFT/havale gibi şeyler ücretli idi. En azından her bankanınki farklı idi. Ayrıca şuan bile fatura ödemeleri için fark alan bankalar var. Ama enpara hiç bir şeyden para almıyor. Ayrıca en iyi özellik her türlü haracamayı sonradan taksitlendirmesi. Bu da diğer bankalar da yeni yeni olan bir özellik.

Ayrıca enpara hediyesi hesaba geliyor. Yani kredi kartına değil. O yüzden orada geçiyor burada geçmiyor gibi bir durum yok.

• sonbahar78 kullanıcısına yanıt

artık her türlü harcamayı değil, sadece vergi, eğitim ce sağlıkta taksit yapıyor çünkü canı öyle istedi...Ben de bunun üzerine birkaç gün içinde nasip olursa hesabı da k.kartını da kapatacağım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.