Redmi Note 12 Pro 5g Bluetooth Kulaklık Mikrofon Problemi
Arkadaşlar Redmi Note 12 Pro 5g global telefonumda bluetooth kulaklık ile sesli görüşmelerde sesim karşı tarafa kesik kesik ve çok kötü gidiyor. İnternette ve youtube da yazılan çoğu şeyi denememe rağmen problem çözülmüyor. Bluetooth ayalarını ve bluetooth uygulamasının tüm içeriğini sıfırladım. Çözüm olmadı. Wifi ve bluetooth ayarlarını sıfırladım. Yine çözüm olmadı.Aynı kulaklıklar eski telefonum ve eşimin telefonunda problemsiz çalışıyor. Yani problem telefonda. Denediğim kulaklıklar; Qcy t20, t10, t13, shaza SHAZA Air7,SoundPEATS Air3, Redmi Buds 6 Active. Bu telefonu kullanıp benim gibi bluetooth kulaklıkta mikrofon problemi yaşayan var mı? Şimdiden teşekkürler.
YANIYOR... adidas Runfalcon 2.0 Erkek Koşu Ayakkabısı FY5943 3 Saatlik fiyatı = 287 TL
https://www.hepsiburada.com/adidas-runfalcon-2-0-erkek-kosu-ayakkabisi-fy5943-p-HBCV00000094L7?magaza=northsport
Diğer sitelerdeki fiyatı : 499 tl
Arkadaşlar son 1 aydır evde konuşma yaparken insanların suratına telefon kapatır gibi hat kesiliyor.Şebek çekim problemi yok.Full 4,5g çekim olduğu halde bu problemi yaşıyorum.Hat kesildiği anda volte yazısı gidip geliyor.Volteyi kapattım yine problem devam ediyor.542 ye şikayet ettim.Klasik çekim problemi yok cevabı geliyor. Telefonda problem yok.Aslında 1 ay öncesine kadar bu problemde yoktu.tahminim arka planda baz istasyonu band yada frekans değişikliği yaparken hattı kesiyor. bunun bir çözümü var mıdır?
|
Turknet izmirde internet yok edit:21:45'de geldi.
|
Anroid Tv box root nasıl kaldırılır? (unroot)
|
Dh portal videoları açılmıyor.
Fixsmart Cihan Elektronik Servis Hakkında
LG G2,G3,G4 SİMKART OKUMA HATASI ÇÖZÜMÜ
|
VODAFONE RED 10 TARİFESİ 49 TL(10GB INT,2000DK HY,1000 SMS)
|
Son Giriş: 5 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 5 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.899
İkinci El Bölümü Mesajları: 41
Konularının görüntülenme sayısı: 62.687 (Bu ay: 321)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 605 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar