Arkadaşlar Redmi Note 12 Pro 5g global telefonumda bluetooth kulaklık ile sesli görüşmelerde sesim karşı tarafa kesik kesik ve çok kötü gidiyor. İnternette ve youtube da yazılan çoğu şeyi denememe rağmen problem çözülmüyor. Bluetooth ayalarını ve bluetooth uygulamasının tüm içeriğini sıfırladım. Çözüm olmadı. Wifi ve bluetooth ayarlarını sıfırladım. Yine çözüm olmadı.Aynı kulaklıklar eski telefonum ve eşimin telefonunda problemsiz çalışıyor. Yani problem telefonda. Denediğim kulaklıklar; Qcy t20, t10, t13, shaza SHAZA Air7,SoundPEATS Air3, Redmi Buds 6 Active. Bu telefonu kullanıp benim gibi bluetooth kulaklıkta mikrofon problemi yaşayan var mı? Şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 26 Ağustos 2024; 13:48:2 > |
Redmi Note 12 Pro 5g Bluetooth Kulaklık Mikrofon Problemi
-
-
Aynı sorun bendede var çözüm bulan var mı 256/8+8 5g 12 pro kulaklık jbl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
maalesef ben halen çözüm bulamadım. qcy ht05 kulaklık alarak kendi çözümümü sağladım. ama halen diğer çoğu kulaklık ile görüşme sırasında mikrofon problemi çıkarıyor. çözümü de halen yok gibi. yabancı forum sitelerinde de aynı problemi yaşayan çok kişi var.
-
Kulaklık bağlıyken geliştirici seçeneklerinden Bluetooth Codeci SBC yaparsanız büyük oranda düzelir ve kullanılır duruma gelir. Her kulaklık için ayrı ayrı yapmanız lazım. Deneye yanıla keşfettim...
12 GB Ram Çin modeli kullanıyorum. MIXX ile biten global fake rom var. Android 12.
Yine de harika değil ama şükür kullanılıyor. Telefonu sattıracaktı bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleBird -- 2 Ekim 2024; 23:47:3 > -
QCY T13 ANC vardı ve yine aynı sorunu yaşıyordum. Galaxy Buds FE de aynı. T20 de aynı... HT05 şanslı model miymiş...
Yurt dışındakiler de global modeli var ve yine aynı sorun yaşanıyorsa eğer, kendime 12gb çin versiyonu aldım acaba ondan mı oluyor diye sorup kızmayı bırakabilirim :) üst mesajda da 8gb kullanan biri var, oda global modeli olabilir.
-
Maalesef şuan kullanmış olduğum redmi buds 6 active kulaklıkta zaten sbc codec seçili ve mikrofonda aynı ses kesilmesi ve kötü ses iletimi devam ediyor. telefonun çağrı kaydetme özelliği ile sonradan görüşmeyi dinlediğimde ne kadar kötü bir mikrofon kalitesi sunduğu daha net anlaşılıyor. şu an için sadece qcy ht05 kulaklıkta mikrofonda ses kesilmesi yaşamadım. sırf bu yüzden bu telefonu durumum müsait olunca değiştireceğim. bu arada benim telefonda global model.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 3 Ekim 2024; 0:1:19 > -
İşin ilginç yanı bluetooth kulaklık ile whatsaap üzerinden yapılan sesli görüşmelerde hiç bir problem çıkmıyor. Ses kesilmiyor ve hd kalitesinde gidiyor. Ama normal telefon görüşmesinde bt kulaklık mikrofonundan ses kesik kesik ve çok kötü kalitede karşı tarafa gidiyor. bu durum sorunun yazılımsal olduğunu gösteriyor ama mi bu konuda hiç bir çözüm sunmuyor. bluetooth update apk larını bile yükledim. yine de çözüm olmadı.belki mi firmasının bir bluetooth güncellemesi ile çözülebilecek bir durum ama artık bu model onlar için gözden çıkmış olmalı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X