Şimdi Ara

Akbank katlanan chip para programı 4500 chip para (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
40
Favori
37.981
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya gelmiş, katıldım sms de geldi. Şimdi 10.000+ bakiye aktardım ve telefon faturası talimatı verildi. Buraya kadar tamam. 2. ay bakiye olayı ne zamandan sonra başlıyor ? Ödül bana yatırıldıktan sonra mı ? Diğer 10+ bakiyeyi ne zaman yüklemem gerekli kafamda deli sorular destek bekliyorum Akbank katlanan chip para programı 4500 chip para 

• MertBurak kullanıcısına yanıt

cevap net,bu ayki görevler tamam.gelecek ay tekrar 10 bin eft yapınca,o ayki görevler de tamamlanmış olacak.

Asıl soru,gelecek ay yeni cep telefonu fatura talimatı isteyip istemedikleri.

Bir önceki kampanyada meğerse her ay yeni fatura talimat istiyorlaırmış,fatura kısmı için iadeler yatmayınca anlamış olduk.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 21 Aralık 2024; 7:35:3 >
  • Bu ay fatura talimatım olmasına rağmen 1200 tl yatmıştı 300 tl fatura ödülümü yatırmamıslardı 19 gün sonra bugün eksik yatan ödülümü yatırmışlar
    Akbank katlanan chip para programı 4500 chip para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vortex7 -- 21 Aralık 2024; 22:28:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her ay yeni talimata gerek yok akbank üstüne yatıyor şikayet kaydı açın yatırıyorlar

• Vortex7 kullanıcısına yanıt

Iki kez yazdım. Şikayetinizi anlayamadık daha detaylı açıklayın diye mesaj atmışlar. Üçüncü kez yazdım. Bu kez de anlamazlarsa arayacağım. Gerçekten saçma sapan üstüne yatma çabaları. Tüm şartlar sağlanmış. 1200 yatmış. 300 daha yatacak. Ekran görüntüsü var ama iletişim formunda dosya ekleme şansı olmadığı için ekleyemiyorum. Bir türlü derdimizi anlatamadık. Ya da anlamak istemediler.

• bu kampanya 2000 chip para olarak bana da gelmiş. hesaba 10k eft+cep telefon faturası talimatı istiyor.

• in watermelon sugar İ kullanıcısına yanıt
    Hocam kampanya şartlarını atabilir misiniz bana da gelmiş bu . Açamıyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • barosgoal B kullanıcısına yanıt
    Akbank katlanan chip para programı 4500 chip para
    Akbank katlanan chip para programı 4500 chip parawww.akbank.com
    Mobilden Akbanklılara özel Katlanan Chip-Para Programı!
    https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/katlanan-chippara-firsat.aspx
  • bilgilendirme: ocak ayinda da gorevleri yapmayin verecegi son 1500tl

• arkadaşlar bugün otomatik ödeme talimatını verdim, 10001 TL para gönderdim. Bu aya işler mi?

ve attığım 10001 TL'yi geri göndersem sıkıntı olur mu?

Rica etsem bilen biri cevaplayabilir mi?

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ediyorum hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yanıyor Y kullanıcısına yanıt

Isler

sorun olmaz

1000tl lik harcama gorevide var

• .Vip Üye. kullanıcısına yanıt

2.si geldi ya hocam.Gerçi akbank kart harcama hedefi yok.Sadece 10 bin eft ve tel fatura

• Eksik 300ü yatırdılar benim 1 hafta önce falan, her ay yeni fatura gerekiyor demediler. Konuda öyle yazilinca ilk ay verdiğim faturaları iptal edip tekrar vermiştim bu ay o sorun olmaz umarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Moldova_lover kullanıcısına yanıt

Kampanya ekimde basladi ekim kasim aralikta yaptik. Ocakta da 1500tl gelip toplam 4500tl lik tamamlanacak. Ben her ay yenileniyor diye 1000tl lik harcama hedefinide yapiyordum anasayfada oyle yazdigi icin

• Katlanan chip para programi bende gözükmüyor, dün vardı, katıldım, gereğinide yaptım, nasıl olacak şimdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende 2. Ayi tamamlayacaktım ama kampanya görünmüyor

• b0Ni kullanıcısına yanıt

Birçok kez itiraz ettiğim halde 300 TL eksik yattı. Bir türlü yatirmadilar. Bu ay ne kadar yatacak merakla bekliyorum.

• Bddk ve tbb'ne şikayet edin yatmayan puanlar için. Onlar sizin peşinizde koşsun ne uğraşıyorsunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ikinci parti kampanyadan(harcama hedefi olmayan) 1000 chipi yatan var mı?

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.