Kampanya gelmiş, katıldım sms de geldi. Şimdi 10.000+ bakiye aktardım ve telefon faturası talimatı verildi. Buraya kadar tamam. 2. ay bakiye olayı ne zamandan sonra başlıyor ? Ödül bana yatırıldıktan sonra mı ? Diğer 10+ bakiyeyi ne zaman yüklemem gerekli kafamda deli sorular destek bekliyorum |
Akbank katlanan chip para programı 4500 chip para (9. sayfa)
-
-
cevap net,bu ayki görevler tamam.gelecek ay tekrar 10 bin eft yapınca,o ayki görevler de tamamlanmış olacak.
Asıl soru,gelecek ay yeni cep telefonu fatura talimatı isteyip istemedikleri.
Bir önceki kampanyada meğerse her ay yeni fatura talimat istiyorlaırmış,fatura kısmı için iadeler yatmayınca anlamış olduk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moldova_lover -- 21 Aralık 2024; 7:35:3 > -
-
Her ay yeni talimata gerek yok akbank üstüne yatıyor şikayet kaydı açın yatırıyorlar -
Iki kez yazdım. Şikayetinizi anlayamadık daha detaylı açıklayın diye mesaj atmışlar. Üçüncü kez yazdım. Bu kez de anlamazlarsa arayacağım. Gerçekten saçma sapan üstüne yatma çabaları. Tüm şartlar sağlanmış. 1200 yatmış. 300 daha yatacak. Ekran görüntüsü var ama iletişim formunda dosya ekleme şansı olmadığı için ekleyemiyorum. Bir türlü derdimizi anlatamadık. Ya da anlamak istemediler.
-
bu kampanya 2000 chip para olarak bana da gelmiş. hesaba 10k eft+cep telefon faturası talimatı istiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X