< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Akbank katlanan chip para programı 4500 chip para (7. sayfa)
-
-
Oto ödeme+Kart harcama +50k para girişi 1.750tl yattı akşam üzeri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otomatik fatura olmasına ve ordan ödenmesine rağmen banada 300 tl eksik yattı kayıt açtırdım.
-
Bana da 300 TL eksik yatmış. Kayıt açayım.
Şimdi yattı banada 1.500 chip para
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1200 yatmış bana da
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akbank uygulamasından canlı yardım var oradan bağlanıp kayıt açtırdım .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bana da fatura talimatından yatması gereken 300 chip para yatmadı. Bu arada para transferinden gelen 1000 chip para ilginç bir şekilde banka kartıma değil kredi kartıma yatmış. Eksik kısım için aradığımda temsilci ayın 7 sine kadar beklememi istedi ek bilgi olarak banka kartındaki chip paraları müşteri temsilcileri kredi kartına aktarabiliyormuş. Henüz denemedim ama doğruysa chip paraları harcamak için ekstra alışveriş yapmaktan kurtuluruz.
-
Canlı destek üzerinden istediğin karta aktarabilirsin puanları.quote:
Orijinalden alıntı: shadow22Bana da fatura talimatından yatması gereken 300 chip para yatmadı. Bu arada para transferinden gelen 1000 chip para ilginç bir şekilde banka kartıma değil kredi kartıma yatmış. Eksik kısım için aradığımda temsilci ayın 7 sine kadar beklememi istedi ek bilgi olarak banka kartındaki chip paraları müşteri temsilcileri kredi kartına aktarabiliyormuş. Henüz denemedim ama doğruysa chip paraları harcamak için ekstra alışveriş yapmaktan kurtuluruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Her ay yeni bir fatura talimatı vermek gerekiyor yani. Kampanya şartlarını ekran görüntüsü alan varmıydı?
-
1500 yatan hesapta başka kampanya için 2 talimat vermiştim o yüzden yattı demek ki, İlk akbankli olduğumuzda ki 12 aylık kampanyada 1 talimat 12 ay içinde geçerliydi her ay isteyeceğini düşünmemiştim hiç bu yüzden. Neyse bu ay tekrar veririz artık
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://www.akbank.com/tr-tr/genel/icerik/sayfalar/mobilden-akbanklılara-ozel-katlanan-cp.aspx
şartlarda talimat verilen faturanın daha önce iptal edilmiş olması ile ilgili bir şart yok. O zaman ay içinde aynı faturayı iptal edip 3-5 gün sonra yeni talimat olarak verebiliriz.
-
bence yeni fatura talimatı isterler.
-
Faturanin ödenme şartı yoktu değil mi?
Edit: ilk ay 1 kişi yattı 2 kişi yatmadı demiş. Kesin cevap göremedim konuda.
Gerçi benim bu ay 1500 yatan hesaba verdiğim 2 yeni talimat Aralık ayında ödendi. ödeme şarti olsa 1500 yatmazdi herhalde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 6 Aralık 2024; 14:26:19 >
yazılan şartlarda yok
-
Kampanya şartlarında ki açıklamadan her ay yeni talimat verilmesi anlamı çıkıyor mu? O kısım net açıklanmamış gibi
bahse konu kampanyaya katılım sağlamıştım ilk ay hemen 5000 tl yatırdılar bu ay yatmadı ama
-
Eksik yatan 300 TL ye ititaz ettim ama henüz dönüş olmadı. Her ay farklı fatura verilmesi durumunun olduğunu sanmıyorum. Öyleyse her ay iptal edip yeniden verelim. İtiraz sonucu yatacaktır diye düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X