|
Akbank katlanan chip para programı 4500 chip para (6. sayfa)
-
-
Fatura odemedim sadece talimat verdim 1500 full gelmis.
Buarada sartlarda bu ayin ki 10 bin ve 1000tl harcama falan nasil tekrar yapilacaksa. Fatura da yeni 1 tane eklenmek gerekiyorsa :/ .
Ayni duran faturayi kabul etmeyebilir bu aya. o gecen ayinkiydi yaptin bitti diye. Net bilgisi olan var mi
-
yeni eklemeyin,eski fatura kalsın..Ben bu şekilde yapacam..Zaten kampanya kayboldu.
-
puanların kullanma süresi varmıydı
-
Kendi hesabımdan olmamasina ragmen 1000 tl yatti ödül olarak. -
Çok iyi hocam o zaman daha kolay olacak. -
Akbank kartta ne kadar chip-para vardı bilmiyorum. Şu an toplam 2600 chip-para olmuş bu kampanyadan kaç geldi nasıl bakabilirim. Mobilde veya Jüzdanda banka kartının chip-para hareketlerine bakamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gabriel+ -- 10 Kasım 2024; 19:16:31 > -
Kredi kartından kazanilan juzdan da direk asagida.gorunuyorda. Banka kartinda.olan gorunmuyor
-
1.300 TL de bana yatmış,
1000 TL lik akbank kart harcamasını unutmuşum.
Bende birde Akbank havale kampanyası var. Ona başlayacağım, akbankli farklı birisine 1.000 TL havaleye 100 chip, toplam 1.000 TL Chip var. Hesabıma 10.000 TL atıp 10 farklı Akbank hesabina göndersem sanırım kampanya bu şekilde -
vay arkadaş. her ay juzdana girip düzgün kampanya var mı diye bakıyorum. düzenli kampanyalardan faydalanmaya çalışıyorum. fakat toplasan bu kampanyanın verdiği chip para kadar kazanmamışımdır. hangi müşteri kitlesine bu kampanyayı yaptı çok merak ediyorum
-
Mobilden müşteri olanlara
-
Puanların son kullanma tarihi varmiydi -
yok
-
Ben de bu kampanyaya katildim chip para geldi peki bu ay gelecek mi ? Bir de ben üniversiteli akbankli programına katilirsam bu kampanya iptal mi olur bilenler varsa cevaplayabjlir mi? -
Şartları yerine getirirsen 2 ay daha 1500er verecek..
-
peki ben genç akbankli programına katilirsam bu kampanya iptal olur mu?
-
quote:
Orijinalden alıntı: brkirir44peki ben genç akbankli programına katilirsam bu kampanya iptal olur mu?
iptal olacağını sanmam..Şu an fatura talimatı,kk otomatik ödeme talimatı,harcama sözü ve kk kapatmama gibi 4 farklı kampanyadan faydalanıyorum.
-
Arkadaşlar,
Ekim ayında aşağıdaki şekilde bir SMS gelmişti, şimdi link farklı sayfayı açıyor. Bu kampanyanın ekran görüntüsü var mı aceba
Degerli Akbankli, 500 TL'ye varan iade kazanmak icin Akbank Mobil'den fatura talimati verebilirsiniz. Size ozel bu kampanya ile vadesiz hesabinizdan hem cep telefonu hem de farkli bir faturaniz icin otomatik odeme talimati vermeniz ve bu faturalarinizin otomatik odenmesi durumunda 500 TL'ye varan iade kazanabilirsiniz. Otomatik fatura odeme talimati vermek icin: akbank.com/talimat-ver Detayli bilgi icin: akbank.com/500tliade Son gun: 31 Ekim. Ucretsiz SMS almak istemiyorsaniz 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsiniz. Iyi gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B001 (Incoming - AKBANK )
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X