başlıkla müsamma artık bana KATLANAN CHIPPARA bırak 1x çipurapara VERMEYEN hatta hiç çippara kazandırmayan AKBANK KREDİ KARTIMI KATLADIM İKİYE zaten zor katlandık bunca sene vermiyor ucundan gösteriyordu yıl olmuş 2025 banka bizi katlamadan biz akbankı katlayalım bu arada sinir KATsayımı azaltmayı başardım |
Akbank katlanan chip para programı 4500 chip para (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Kayıt açmıştım,eksik kalan 200ü de yatırmışlar. Fatura iadesi zorla geldi. Bu ay alacak kalmadı
-
benimde 300 eksik kalmıştı yatırmışlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: b0Ni
Bir hesaba 1000 diğerine 1300 yatmış yine eksikbenim kayıtlara cevap gelmedi hala ama şimdi baktım 2sine de 200er daha yatırmışlar, birinde 300 yine eksik kaldı. tekrar kayıt açacağız mecbur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 15 Ocak 2025; 15:46:0 > -
Ne saçma banka ya kayıt açıyoruz birini yatırıyorlar diğerini yine eksik yatırdılar. 200 yattı faturadan olan 300yine yok iyice uğraştıracaklar bunlar işin yoksa tekrar kayıt açtır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben arayıp sormadım eksik yatan 200u yatırdılar :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ocakta yatması gereken miktarı eksik yatırmışlardı. Bugün 200 TL ek yattı. Ancak aralıkta yatan 300 TL eksik miktar halen düzelmedi. Bir garip banka.
Chipler yattı ama kampanya sayfası silinmiş.
l
ikinci parti, harcama hedefi olmayan kampanyanın linki altta. ikinci ayı şubat. 1 tane cep faturası talimatı, 10k eft şartı vardı.
-
Benim yatmadı iletişim kısmından kayıt açtım bir hafta oldu ne zaman dönerler acaba? Başka bir şey yapmam gerekir mi?
Arkadaşlar bana hem 4500 hem de 2000 bin chip lik kampanya geldi 4500. Bi şekilde tamamlandı ama sonradan gelen bu ay yatmadı ama temsilciye bunu anlatamıyorum iki kampanyayı aynı sanıyor
Bugün eksik olan 300Tl yi de uzun şikayetlerime rağmen yatırdılar
Chip para trendyolda geçmiyormuş. Trendyolda bir şekilde harcama yolu var mı arkadaşlar?
-
Kredi kartınız var ise harcamanızı yapın, harcama dönem içine yansıdığında chip paranız ile ödeme yapabilirsiniz.
Teşşekkürler hocam. Şuan ürün alıcaktık kredi kartına başvurmak gerekeek diye kısa bir yolsa öğrenmek istemiştim. Artı para limiti var2 bin onu 15 bin yapsak ondan düşebilir mi gibi düşüncem var ama her türlü yetişmez gibi artık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: krc58
Benim yatmadı iletişim kısmından kayıt açtım bir hafta oldu ne zaman dönerler acaba? Başka bir şey yapmam gerekir mi?2 hafta oldu Akbank açtığım itiraz takebine cevap vermedi. Aradım hızlandıralim dediler yine dönen olmadı ne yapmak lazım?
BDDK'A şikayet
-
Ocak ayı için talimat vermedim sadece eft yapmıştım ondan 750TL chip-para hak edişimi hala yatırmadılar :) Kayıt açtık bakalım pek umut yok ama umarım şubatta hem Ocak hem de Aralık için olanı birlikte yatırırlar.
-
Benim kayda 20 gün sonra şu şekilde cevap verdiler. Adamlar 20 günde sadece kampanya detayını gönderebilmeyi akıl edebilmişler. Ne yapmalıyım şimdi gıcık ettiler beni üstüne gidesim var. Ekran görüntülerini falan atsam BDDK bununla ilgilenir mi?
Şubatta yüklenmesi gereken 750+250 yüklenen var mi
Geçen ay 13ünde yüklediler. Bu ay 17sine kadar bekler, 17si pazartesi şikayet kaydı açarım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X