Muhtemel hafta içi yüklenir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank katlanan chip para programı 4500 chip para (16. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Ios.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
gelen giden yok
arayan oldu mu bankayı?
belki unutmuşlardır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bankayı aradım MH kampanyayı bulamadı komedi gibi ben söylüyorum geçen ay yatırdınız ordan bakın halen yok kampanya ismini söyledim ordan kayıt açtılar. 😂😂😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün ben talep oluşturmuştum bugün yüklendi chip para talep neticesinde mi yoksa icraatları sonrası mi bilemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben talep oluşturmadığım halde bugün yüklendi
-
Talep oluşturmadım bugün yüklendi. 2 ay ayrı ayrı telefon ödeme talimatı vermiştim farklı numaralarla. Garanti olsun diye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1000 TL chip yüklendi ama bu kampanya mı havale kampanyası mı belli değil. Detaylarda da görünmüyor.
-
sizde havale kampanyası var mıydı?
-
Katlanan çip paralar yüklendi güle güle harcayın
Bu yüklendi ama hepsi burada çeki hala piyasada yok
Bana katlanan yüklenmedi hala
Katlanan para gelmedi, var mı gelmeyen, geçen ay gelmişti
Bugün yüklenen 1000 chip, katlanan chip olmayabilir mi? havale kampanyasından gelecek 1000 chip de olabilir.
Çünkü geçen ay yüklenen 1000 chip'te katlanan chip kampanyasından yüklendiği belli oluyor, dönem içi işlemlerde yazıyor katlanan chip olduğu.
Bu ay yüklenen 1000 chip sanki yoktan var oldu?..
Havale kampanyansına katılmayıp da bugün 1000 chip yüklenen var mı?
-
geçen ay havale kampanyasına katıldınız mı? sadece bu kampanyadan mı 1000 chip bekliyordunuz?
-
Bu kadar iş bilmez banka olmaz. Bu program kapsamında yatması gereken 300 TL yatmadı. Defalarca itiraz ettiğim halde. Ekran görüntüsü yollamak imkansız. Böyle olunca hangi kampanya olduğunu anlamıyorlar veya anlamak istemiyorlar.
Geçende fatura kampanyası geldi. Şartları tamamladım. 2 tane talimat vermiştim. Yatmayinca ititaz ettim. Bana gelen cevapta 3 tane talimat vermişsiniz. Daha önceden talimat olan faturalar diye cevap geldi. Ben bıktım artık itiraz etmekten
Evet hocam 2 havale yapmıştım o gelmedi
Bana yüklenmemiş kayıt açayım bari.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X