Şimdi Ara

Akbank 2 Fatura Talimatına 200 Chip Para

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
14
Favori
7.628
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Kampanya koşulları:

Kampanyamız 1 - 30 Haziran 2022 tarihleri arasında vadesiz mevduat hesabından ya da Akbank kredi kartından (Axess, Axess exi26, Free veya Wings) verilecek otomatik fatura ödeme talimatları için geçerlidir.
    Kampanyaya 1 - 30 Haziran 2022 tarihleri arası Akbank Mobil uygulaması üzerinden, SMS ile veya Müşteri İletişim Merkezi’miz aracılığı ile bilgilendirme yapılan Akbanklılar katılabilir.
    Kampanya koşullarını sağlayan Akbanklılara chip-para ödülleri; 20 Temmuz 2022 tarihine kadar var ise öncelikle kredi kartlarına, yok ise Akbank Kart’larına yüklenecektir.
    Kampanya kapsamında vereceğiniz 1 otomatik fatura ödeme talimatınıza 75 TL, 2 otomatik fatura ödeme talimatınıza 200 TL chip-para kazanabilirsiniz.
    Ödül kazanabilmeniz için otomatik ödeme talimatınızın aktif olması gerektiğini hatırlatırız.
    Son 1 ay içerisinde iptal edilip yeniden verilen talimatların kampanya kapsamında olmadığını ve 20 Temmuz 2022 tarihine kadar fatura talimatlarının iptal edilmesi durumunda chip-para kazanımının gerçekleşemeyeceğini belirtmek isteriz.
    Kredi kartı ile fatura ödemelerinde, ekstreye ait asgari borcun son ödeme tarihine kadar hiç ödenmemesi veya kısmi olarak ödenmesi durumunda; faturanın ödenme tarihinden son ödeme tarihine kadar fatura faiz oranı, son ödeme tarihinden borç kapanana kadar ödenmemiş asgari tutar üzerinden gecikme faiz oranı ve asgari tutarı aşan kısım üzerinden ise fatura faiz oranı işletileceğini bildirmek isteriz.
    Kampanyaya katılmak için akbank.com/talimat-ver linkine tıklayıp otomatik fatura ödeme talimatı verebilirsiniz.
    Kampanyamızla ilgili detaylı bilgi almak için 444 25 25 numaralı Müşteri İletişim Merkezimizle iletişime geçebilirsiniz.
    Bu kampanyanın başka kampanyalar ile birleştirilemeyeceğini ve bankamızın kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkının saklı olduğunu bildirmek isteriz.

Akbank 2 Fatura Talimatına 200 Chip Para

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hipoglisemi -- 2 Haziran 2022; 21:10:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Kişiye özel sadece..

• Şu komisyon işleri de olmasa aslında iyiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen sefer faydalanmıştık. Ama yine mesaj geldi. Acaba bir kez daha olur mu?

• bana da gelmiş cep telefonu faturasından komisyon almıyor iki hatta oto ödeme talimati verdim. Bir hatta başka bankadan daha önce oto talimat varmış iptal etmeden akbanktan da verdim sonra aklima geldi o bankadan iptal ettim sıkıntı olur mu?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • misraimeftunu kullanıcısına yanıt

aynısını düşünüyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D. B. Cooper kullanıcısına yanıt
    Temsilciler meşgul hocam. Boşuna rahatsız etmeyelim. Öncekinden farklı 2 fatura kalemine talimat verdim. Zaten her türlü ödeyeceğim. "Ya tutarsa" modundayım. 😀😀

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana sms gelmedi, bi bakayım..

• bana sms geldi ama kampanya safyası yok mobilde. beklemedeyim, katılamıyorum şuan.

• dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    MH aradı, hesaptan verdik, kredi kartından vermeyin

• 2 adet ttelekom cep numarasını k.kartındam verdik çip ler için beklemedeyiz..
    Bu arada cep numaralarından ücret almıyoruz diye yazı çıktı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mizan23 -- 2 Haziran 2022; 19:46:18 >
  • Akbank herkese dağıtıyor bana vermiyor hiç bir şey sana özel hiç birşey vermedi bu güne kadar. Maaş müşterisi olduğum için sanırım.

• Arkadaşlar kaç ay otomatik ödeme durmalı

• Bana da iki gün önce 4 talimata 300 chip verdi. Chip paralar da dün yüklendi.

• Bana da 2 fatura talimatına 50 TL chip para vermiş. Bulamayanlar için akbank mobil uygulamasında hesabıma tıklayınca çıkıyor teklif.

• beyler şunu netleştirebilen var mı ?

1-) minimum kaç fatura durabiliyoruz ?
    2-) akbank vadesiz hesabından komisyon alıyor mu ödemeye ?

• gaming54 kullanıcısına yanıt

Şartlar akbank mobil uygulamasında var. Şimdi gönderiyorum

• Akbank 2 Fatura Talimatına 200 Chip Para

• altan2144 A kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam 👍🏻👍🏻

• Benimki 50 liraydı o yüzden şartlarda 50 lira yazıyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.