Şimdi Ara

Akbank kredi kartı ekstreleri ikiye katlandı! İşte Akbank'tan ilk açıklama (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
4
Favori
17.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim de ekstre kesildi kafalarına göre eksi limite dusurmusler bı de faiz almışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • taksitlerde çift olma durumu şu an itibarı ile devam ediyor.

• neden akbank, cunku piyasada calisanlarina en az ucret veren banka akbanktir. bunu kendi calisanlari soyluyor. dolayisiyla it bolumunun kaliteside ayni oranda dusuyor.

• Cpt. MacMillan kullanıcısına yanıt

Merhaba mağara adamı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baracuda34 B kullanıcısına yanıt
    Merhaba mikroorganizma...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BDDK denetlesin bunları diyeceğim ama BDDK'yı kim denetleyecek?

• Ben dün kredi kartının kullanılabilir limitini yükseltmek için kredi kartına ekstradan para atmıştım bugün baktım ne dönem içinde ne bekleyen işlemlerde yüklediğim tutar görünüyor. Limit yükselmedi bir de bu olay çıktığı için alışveriş yapamıyorum.

• Ekstrem ay başında kesiliyor toplam ekstre borcunu da ödemiştim. Şimdi ekstre borcu eksi olarak görünüyor -5bin küsür olarak. Yeni Dönem harcamalarında çift yansıtılan taksitler de mevcut.

Geçen sefer kaç gün aplikasyona girilememişti sonrasında hatalarını telafi etmek için parmaklarını bile oynatmadılar. Maaş hesabım olmasından ötürü çıkamıyorum da. Umarım çözerler bir an önce.

• veda zamanı geldi

• Enteresan bir hata cidden, kim nasıl yaptı neden hemen düzeltilmedi bilinmez ama Akbank çok ama çok müşteri kaybedecek.

• Yazmışlar bi de.Akbank kötü ,öbür bankaya geccem.
    Sanki diğerleri çok iyi, al birini vur ötekine

• swat882 kullanıcısına yanıt

Bankalar bu ülkede milyarlarca TL yıllık net kar elde ediyor. Hani başka şirketler desen neyse de bankalarin kazandığı parayı bu ülkede hiç bir şirket kazanmıyor.

Madem bu kadar önemli parayı basacak arkadaş. Parası mi yok. Parayı bastın mi en kralını bile çalıştırırsın.

Bunun dışarı giden yazılımcı ile alakası yok. Rezalet bir yönetim ile alakası var. Tabi bir de bunca rezilliğe rağmen insanların halen bu banka ile iş yapması garip. Benim hesap yok ama olsaydı en kısa sürede kapatirdim.

• Benim de hesap özeti borcum nerrdeyse yarıya inmiş. Sabahtan beri ben ne ara diğer yarısını ödedim diye hesap yapıyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu kadar uzun sürmesi pek hayra alamet değil. Akbank kredi kartı kullanmaz kimse bundan sonra. Banka kurmak kolay da işte asıl iş bu tip olayları yaşatmamak, yaşansa da hemen çözecek kadroya sahip olmak lazım.

• Ekstreker düzelmiş bende. Kontrol edin.

• bu akbank ta arada sırada böyle bir sorun çıkıyor nedense

• ihtiyar.gamer İ kullanıcısına yanıt
    bizim iş yerinde ki bazı işçiler bu işten kaç para kazanıyor diye hesap yapıyor

• patron kaç para kazanıyor , bu benim sırtımdan diye hesap yapıyor , üç gün önce yalvar yakar o patrondan iş isterken durum tam tersi

• bende de finansbanktan kredi kartınızın bu ayki hesap ekstreniz şu kadar gelmiştir şeklinde mesaj gelmişti.ama kontrol ettiğimde hiç alakası olmayan rakamdı

• Akbank en güvenmediğim bankalardan biridir. Sistemleri 10 seneden uzun süredir hep sorunlu. Halbuki bankaların bilgi teknolojileri altyapı çok sağlam ve güvenilir olmalı. Akbank'a koca bir  

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.