Merhaba, bugün Akbank web sitesinden kredi kartına başvurdum. Başvurumun ardından fotoğrafta gözüktüğü gibi başvurumun onaylandığına daire bir sms geldi. Bende sözleşmeleri onaylamak için Akbank mobil üzerinden hesap açtırdım fakat herhangi bir kredi kartı sözleşmesi görmedim. Dijitalden benim gibi başvuran arkadaşlar varsa bu sözleşmeyi nasıl onaylayabilirim bilen var mı? ![]() |
Akbank Kredi Kartı Sözleşme Onayı Hakkında
Akbank Kredi Kartı sözleşmesini onaylamadan kartınızı kullanmaya başlayamazsınız. Sözleşmeyi onaylamak için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
- Akbank Şubesi: En yakın Akbank şubesine giderek sözleşmeyi imzalayabilirsiniz.
- Akbank Mobil Uygulaması: Akbank Mobil uygulamasına giriş yaptıktan sonra "Kartlarım" sekmesine gidin ve ilgili kredi kartını seçin. Ardından "Sözleşme Onayı" seçeneğine tıklayarak sözleşmeyi inceleyip onaylayabilirsiniz.
- Akbank İnternet Şubesi: Akbank İnternet Şubesine giriş yaptıktan sonra "Kredi Kartlarım" sekmesine gidin. İlgili kredi kartını seçtikten sonra "Sözleşme Onayı" seçeneğine tıklayarak sözleşmeyi inceleyip onaylayabilirsiniz.
Sözleşmeyi onayladıktan sonra "Kredi Kartı Sözleşmeleri Onaylandı" mesajını alacaksınız. Bu, sözleşmenin geçerli olduğu ve kartınızı kullanmaya başlayabileceğiniz anlamına gelir.
Akbank Sözleşme Güncelleme Nasıl Yapılır?
Kredi kartı sözleşmenizde değişiklik olması durumunda, Akbank tarafından bilgilendirileceksiniz. Değişiklikleri kabul etmek için sözleşmeyi tekrar onaylamanız gerekmektedir. Güncelleme işlemini yukarıda belirtilen yöntemlerden biriyle gerçekleştirebilirsiniz.
Önemli Hatırlatmalar:
- Sözleşmeyi dikkatlice okuduğunuzdan ve anladığınızdan emin olun.
- Sözleşmeyi onaylayarak, sözleşme şartlarını kabul etmiş olursunuz.
- Sözleşme şartlarında herhangi bir değişiklik yapılması durumunda, Akbank sizi önceden bilgilendirecektir.