Şimdi Ara

Akbank maaş müşterisine kredi kartı vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şirketim Akbank'a geçti, her daim tek kart kullandığım için Finansbank'i iptal edip, Axess alayim dedim ama 2-3 kez başvurum reddedildi.

8 sene önce öğrenciyken Axess kredi karti borcum yüzünden, varlık yönetim firmasına borcum devredilmişti, hemen ardından toplu ödeyerek kapamistim borcumu. Akbank varlık yönetim firmasına git diyor, onlar da telefonlara asla cevap vermiyor, bu halde kredi kartı da vermiyorlar. Ne yapmak gerekir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Finansbank dan al tekrar

• Karalistedesin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Varlık yönetim firması borcu yoktur yazısını gönderdi, bende bankadaki müşteri temsilcisine gönderip onla beraber başvuruyu yeniledim, bir süre takip edelim dedi ama telefonu kapandıktan bi kaç dakika sonra red maili geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: false6

Varlık yönetim firması borcu yoktur yazısını gönderdi, bende bankadaki müşteri temsilcisine gönderip onla beraber başvuruyu yeniledim, bir süre takip edelim dedi ama telefonu kapandıktan bi kaç dakika sonra red maili geldi.
    Yani olumsuz gelir

• Kredi puanın kaç ?
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Çok yüksek, 1800 kusur diye hatırlıyorum. Zaten bu 10 sene önceki öğrencilik dönemi akbank kara listesi dışında tek bi yanlışım yok finansal olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi false6 -- 20 Haziran 2020; 11:43:33 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • false6 kullanıcısına yanıt
    Şimdi 1.800 puanın var ve red geliyor öylemi şaka gibi valla düzenli maaş varmı

Evet, mühendisim, şirketim de maaşı Akbank'tan veriyor. Garip olan da bu.

• false6 kullanıcısına yanıt
    Bende 10 aydır düzenli ödüyorum blokeli kredi kartı almıştım 3k da puan yükselsin diye ziraat destek kredisi çektim puanım 1.200 6 yıldır maaş bankamız akbank’tı banada vermiyor garantiye geçiyoruz bakalım geçtik diye belki verirse alırım.

Tr ye ilk geldiğim zamanlar puanım 1800 iken çok kk ve kredi başvuruşu reddi yedim. Sebebi işimin ve sigortamın olmaması.Halbuki her ay hesabıma yurt dışından sigortadan para geliyordu ama bu bankalar için yetrsiz
    Şu anda hala durumum aynı ama kredi kartı ve kredi çok kolay alıyorum bu yüzden puanım 1250 civarı
  • Biraz önce şubeye gittim neden kredi kartı verilmiyor diye. Kredi notunuz çok düşük diyor. Yani herkesin kredi notu çok düşük oluyormus eğer hiç kredi çekmediyse, biraz saçma geldi bana doğru mu bu ?

Farklı bankalardan kredi kartlarim var onu da bahane ettiler ama onlar yokken de onaylanmiyordu. Saçma bir sistemleri var. 1000 TL kredi çekin sonra başvuru yapın gibi çözümler sundular, çok enteresan.

Kartı ver limiti düşük olsun, ödemede sorun olmazsa arttır ya da hiç arttırma. Başka bir örneği yok bu bankanın. Garanti, Finansbank, Vakıfbank ilk başvuruda verdi kartı. Limitler de fena değil.

• Buchholz rölesi kullanıcısına yanıt

Aynisi basima geldi ama Akbank ile degil Deniz Bank ve TEB ile. TEB findeks dusuk dedi nasil alacaksiniz? Sasirdim tamam dedim. Basvurdum RED, Deniz basvurdum RED. Ardindan Akbank ve Vakifbank basvurdugum an verdi. Dusukse baska banka niye verdi? Neyse ben uzak kalayim bu islere en iyisi.

• Arkadaşlar Akbank üzerinden daha önce denediğimde mesaj gelmiyordu ve başvurunuz devam ediyordu yazıyordu. Red mesajı da gelmedi onay da. Şimdi başvuruyu tekrar denediğimde aşağıdaki gibi bir ibare çıktı. Bu olumlu mu olumsuz mu?

• berkaykas28 B kullanıcısına yanıt

Kredi kartı kısmına tıkladığımda işe giriş yapmamı istiyor. Akbank müşteri olmadığım için de o kısma giriş yapamıyorum. Bilen arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim. Saygılar.

• Akbank dan kredi kartı almak istiyorsanız vadesiz hesap açtırın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.