Şimdi Ara

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.060
Cevap
50
Favori
112.584
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet siz 250 lira chip kazanırsınız davet ettiğiniz kişide görevleri tamamla seçeneği çıkarsa 1500 lira

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bir tek artı hesap açmam lazım ama askerde olduğumdan ötürü kabul edip artı para hesabı açmadılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni akbanklı olan var mı son bir iki günde kampanya gözüküyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt
    Düne kadar kampanya gözükmüyordu uygulamada ben katıldım, bir kişiyi daha akbanklı yapıp uygulamaya giriş yaptık onda da gözüktü kampanya ve katılım sağladık. Bilginiz olsun

• mali.52 M kullanıcısına yanıt
    Düne kadar gözükmüyordu şimdi mi gözüküyor

• İnaktif müşteriyim. Tekrar kaydoldum. Telefon ile. NFC yok. Ama müşteri hizmetleri benim kameram ile kimliğin görüntüsünü aldı. Kimlik değiştiği için.

Cuma günü (1 gün sonra) uygulamada kampanya göründü. 6 aydır ücretsiz izindeydim ama yine de artı para tanımladı. Sadece 5001₺ para transferi kaldı. 1500₺ chip-para alacağım.

Kredi kartına da başvurdum. O da onaylandı. Onu da chip-para teklifi gelinceye kadar kullanmayacağım. Şuan 500 hediye diyor ama bunun için 2500₺ alışveriş yapmam gerekiyor. Mümkün değil şuan için. Teklif gelmesini bekleyeceğim. Bazılarına 9ay X 250₺ harcama sözüne 750₺ chip-para verilmiş.

Konuyu açan arkadaşa ve bilgi geçenlere teşekkür ederim.

• ugur208 kullanıcısına yanıt

Şimdi başvuru yapsak ilk 5000 tl.yi 31 mayısa kadar yatırmakmı gerekiyor

• serden kullanıcısına yanıt

Evet benim sayacta öyle görünüyor.

• Kampanya bana verilmemişti ama az önce girer girmez kampanya önüme çıktı hemen başvurdum ve hesabınız uygun değil deyip hata verdi

• ugur208 kullanıcısına yanıt

O zaman 1 haziranı bekleyeyim ben,kampanya bitmezse tabii  

• görüntülü görüşme için bekliyorum gelen giden yok nasıl iş arkadaş

• Çiple satın aldıgım şeyi iptal etsem geri ödeme çip mi olur,, yoksa para olarak mı ?

• Fatura ödeme talimatı son 90 gün içinde iptal edilmemiş olması lazım diyor. Başka bankadakiler için de geçerli mi acaba. Ya da 12 ay boyunca devam ettirmek mi gerek

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

Sevgili Akbankli, guzel bir haberimiz var. Kazanan Akbankli olarak 1500 TL chip-para odulunuzu gun icerisinde Akbank Kart'iniza yukleyecegiz. Odul ve ek avantajlarinizi takip etmek icin: akbank.com/kampanya-takip Mutlu gunler dileriz. Mersis:0015001526400497 B001

• Hala devam ediyor mu?

• Arkadaşlar eşime hesap açtık ancak artı para onaylanmıyor. Nasıl halledebiliriz?

• yagmur2780 kullanıcısına yanıt
    Yess

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Yeğenimi akbank lı yapacağız ama uygulamayı indirdik kampanya görseli görünmüyor direk kayıt olsa kazanır mı chip puanı. Birde davetimle üye olsa da kazanabiliyor sanırım geçmiş sayfalarda olur diyenler olmuş

• Adaletli Türk kullanıcısına yanıt

şubeye gitmeniz lazım. biz öyle yaptık. şube de artı para oluşturdu. sonra biz mobilden yine oluşturunca anında onaylandı

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Şubeye gittik hocam onaylanmıyor diyo temsilci, 7 gün kaldı görevlere de olaya bak alamayacağız kefil filan da olmuyor

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.