Şimdi Ara

AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.060
Cevap
50
Favori
112.585
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeşime de salı günü mesaj geldi gün içinde yüklenecek diye. Şimdi aradı kayıt açtırdı bakalım ne olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slickman S kullanıcısına yanıt

Ben de görüştüm az önce, ay sonunda chip para yüklemesi yapılacaktır dedi.

• Akbank arti parayi onaylamıyor.. genel müdürlüğe gönderildi cevap bekliyoruz diyor şubedeki görevli. Bence vermemek için ellerinden geleni yapıyorlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sercigs S kullanıcısına yanıt

Evet bilerek onaylamiyorlar tahminim 10 bin liralik kredi kartını onaylayıp 100 TL lik artı parayı oanylamamalari 1500 TL çip parayı vermemek için 31 Mayıs'ta gorevler sona eriyor Haziran ayında artı para verirler ama hiç bir isede yaramaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • byroid B kullanıcısına yanıt
    Ben de böyle düşünüyorum. Hemen kapatırım hesapları daha da akbnkaın kapısının önünden geçmem

• sercigs S kullanıcısına yanıt
    Bence de 3 kişi yaptım hiçbirinde de onaylanmadı. Kampanya dolayısıyla onaylamıyorlar yoksa akbank tak diye kredili ürünleri veriyor. İşini iyi biliyorlar

• Chip-para yattı. Artı ücretsiz EFT diyor . Ama EFT yapmak istiyorum masraf çıkarıyor.

Pazartesi itibariyle EFT ücreti çıkmıyor artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur208 -- 30 Mayıs 2022; 12:28:26 >
  • ugur208 kullanıcısına yanıt
    Hedefleri ne zaman tamamlamıştınız hocam

• slickman S kullanıcısına yanıt

Hedefleri Perşembe tamamladım. Cuma ya da cumartesi hediye yüklendi.

• 4 adet davet et 250 çip para kazandan yaptım 1 adet iade yattı 3 adet için kayıt oluşturdum beklemedeyim daha

• Arkadaşlar artı para için şubeden başvuru yapıp bekleyenler uygulama üzerinden artı paraya tekrardan başvurun ben yaptım şimdi oldu ve bütün görevler tamamlandı. Umarım en kısa zamanda da ödül yatar. Darısı tüm bekleyenlerin başına :)

• Bir haftadan fazla oldu kardeşim hedefleri tamamladı halen chip para yatmadı. Bu durumda olan var mı? Kayıt açtılar halen inceliyorlar

• ilgilenenlere

davet et kazan linkinden uygulamayı indirdim. davet kodunu falan girdim. şifre aşamasında uyarı verdi eski şifreniz olmaz diye. o zaman hesabımın olduğunu fark ettim. şubeye gitmem gerekiyormuş aktif yapmam için. davet et kazanı yapamıyomuşum (akbanktakilerin beyanı bu).

kazanan akbanklı kampanyasına şubeden gelince katıldım. 01/05/2022-31/05/2022 tarihleri arasında tamamlayıp ödülleri alabilirsiniz diyor.

• Hesaba 5000,50 TL eft yaptım. geldi. ama sayaçta hala para girişi yap yazıyor. bu konuda tecrübesi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gadget46 -- 31 Mayıs 2022; 9:22:7 >
  • gadget46 G kullanıcısına yanıt

5001₺ ve üzeri olmalı

• Trebuchet55 kullanıcısına yanıt

5000,01 değil mi o Hocam? Hesaba geçer geçmez sayaç işliyor muydu onu bilemedim.

Edit: 5003 TL olarak denedim. Oldu. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gadget46 -- 31 Mayıs 2022; 10:46:5 >
  • Yıllar önce Akbankta bir hesabım vardı 3 sene önce kapatmıştım.Bu kampanyadan yararlanabilirmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serden -- 31 Mayıs 2022; 22:33:16 >
  • raskolinkov kullanıcısına yanıt

Halen yatmadı…

• Merhaba, görevleri tamamladım chip para yattı ama kampanya hâlâ gözüküyor 10 hazirana kadar para yatir ödülü al diyor sizde de öyle mi?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.