+1000 money puan hangi kampanyadan geliyor hocam? |
AKBANK MOBİL/1500 TL’ye Varan Chip-Para Promosyon (Yeni Akbanklı veya İnaktif Müşterilere Özel) (52. sayfa)
-
-
Ben genel olarak yazdım,DH ölücüsü olarak migrosta 5000 harcamaya ben rahatlıkla 1000 money alırım.
-
Bu şekilde şu artı para olayını geçebilen oldu mu. Ne yaptıysam arkadaşa kredin olumsuz değerlendi diyor alt tarafı 100 TL yapacağız artı para onu bile vermiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Valla akbank sagolsun yeni musteri oldum hem 10k kredi cektim 175 lira masrafla,hem 2500 tl chip para kazandim.Gercekten iyi bir kampanya,cok makbule gecti yapan yaptiran sagolsun.
Kredi anneme vermediler
İlk kredi kartı
Limitte 2bin vermisler, başvuru yapıyorum ama artıran yok, kredi de çıkmıyor nasıl çözebilirim bu ikisini?
İlk kredi kartıysa, kredi kartını kullana kullana, para harcaya harcaya 2-3 ay içinde kendine gelir. Borcun tamamını gününde falan ödersen limitin de artar.
-
Kredi kartına nakitavans ile 10bin veriyor sıfır masraf 6 ay ödeme.
Aidat öde geri almaya çalış vs islemleriyle ugrasmak istemedigimden karta basvurmadim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaşadıklarımdan sonra insanları banka müşterisi yapmak için çıkardıkları uydurmasyon prosedürler silsilesiymiş gibime geliyor bu kampanya. her ay bankaya 5 bin tl para getireceğimin taahhüttünü vermişim, 100 liralık artı para başvuruma olumsuz yanıt alıyorum. işin ilginç tarafı 10 bin liralık faizsiz krediye başvurmayı denedim ve onay aldım, 100 liralık artı para için onay alamıyorum. bu hususta şikayet var'a yazdım, şimdi faizsiz krediye de onay alamıyorum. ahahahaha şubeye gittim, öğrenci olmam ve çalışmıyor olmamdan dolayı onay alamadığımı söyledi "çok ilgili hanfendi". fibabanka, 50 bin liralık kredi için tarafımı her gün sms yağmuruna tuturken yani akbank sana ne diyeyim komedisin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dtexy -- 3 Şubat 2023; 23:37:41 > -
Maaş müşterisiyim, birkaç ay evvel böyleyken şimdi 1.36 faiz gösteriyor :/
-
Asgari ücretten çok daha fazla maaş geliri olan, 50'li yaşlarda babama da aynı şekilde 1 kuruş bile artı para vermiyor şubeye çağırıyor. Şubeye gittik, yine vermediler. Hatta garanti bankasından hesap önermişler, esnek hesap mı neydi ismi. Şaka gibiler. Bence de kampanyaya katılım fazla olunca insanları bu şekilde engellemeye çalışıyorlar. İşim düşmedikçe kullanmam.
tahminime göre kampanyaya katılım için günlük belli bir kotaları var, o kota dolduktan sonra sistem otomatik olarak artı para engeli çıkarıyor. isterseniz cumhurbaşkanı maaşı alın bir kere onay alamadıysanız bir daha alamıyorsunuz. şuna eminim kampanya bitiminde sorgusuz sualsiz her başvuruyu onaylayacaklar. bir de sürekli deneme yapmamanızı öneririm. 100 liralık kmh için uğraşırken kredim notum 200 puan birden düşmüş. bddkya şikayet etmek gerek bunları...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dtexy -- 4 Şubat 2023; 21:13:17 > -
Hocam ilk defa bu bankayı kullaniyorsa normal, annem çalışmıyor hesap açtrdım geçen hafta ne artı para ne kredi kartı veriyordu. Hesabına 10 k attım 3 4 gün bekledi hesapta bugün başvuru yaptım artı paraya ve kredi kartina ikisi de onaylandi. Su 5 k kampanyasi bidaha gelse super olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi deneyeyim dedim verdi 4000 liraya kadar.
Adımları tamamladım ama bilmiyorum ne kadar chip verecek. Çünkü geçen ay katıldım, ilk ay yapamadım yani. Bu ay da baktım kampanya devam ediyor gözüküyordu, şansımı deneyeyim dedim.
Kampanya bitti mi bende çıkmıyor
Kampanyanın son gününde artı para hesabı açabildim o kadar ugrasmama değdi mi ondan bile emin değilim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2 haftadır ne yaptıysam olmadı. Siz nasıl acabildiniz. Ve Şubat ayı için bugün son gün
Ben de 3 banka şubesi dolaştım kendi şubemden basvuru yapınca oldu orda evrakları imzaladım hemen bildirimi geldi zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
nasıl açtınız hocam bana durmadan buradan yapılamıyor şubeye davet ediyor uyarsı geliyor ama şubeden de yaptırıyorum olumsuz oluyor anlamadım
-
Yukarida denediğim yöntemi yazdim hocam sizde deneyin isterseniz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X