Şimdi Ara

AKBANK MOBİL HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI Kişiye Özel (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
277
Cevap
45
Favori
43.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

2. kampanyanın kendisi bana tanımlanmadı ki kodu gelsin. AKBANK MOBİL HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI Kişiye Özel ilk kampanya tanımlanmıştı, onun da kodu vaktinde gelmişti.

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt
    Hangi yolu izlediniz hocam kampanyayi yaparken?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ronnettee kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160777396

Alıntı

metni:
    ilk parti gelmişti. sorunsuzca kullanmıştım. ikinci parti gelmedi bana. şimdi üçüncü parti geldi.AKBANK MOBİL HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI Kişiye Özel 
    akbankla uğraşmak istemiyorsanız adım adım doğru yapın. kendileri vermezse kodu çok uğraşırsınız. programa katıldıktan sonra yapmanız lazım, önceki işlemleri saymazlar. para transferini başka bankadan akbanka kendi hesabınızdan yapmanız lazım.
    28.02'ye kadar 1 lira bile olsa qr ödemesi yapın. neredeyse her markette var. (juzdan değil akbank mobilden yapmanız lazım)28.02'ye kadar vadesiz hesaba minimum 15k para gönderin, aynı gün geri çekebilirsiniz.(ben bekleticem 1 gün ne olur ne olmaz diye)11-21-31 Mart gün sonlarında hesabınızda en az 15k para olması lazım, ertesi gün çekebilirsiniz.Nisan ayı içinde (muhtemelen ikinci ya da üçüncü hafta içinde) smsle kodu gönderirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fox_doctor -- 21 Şubat 2025; 15:49:14 >

• Bende kampanya kodu geldi sandım, adamlar yeni kampanya yapmışlar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu Akbank a güvenmiyorum 3 seferdir geliyor ilkini verdiler 2. Kampanya kodunu vermeden 3. Kampanya smsi attılar 3. Ye katılmayacağım katılacak olanlarda tüm işlemleri doğru yapsanız da Akbank üstüne yatar bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 21 Şubat 2025; 16:34:3 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar size zahmet arayın bankayı bunlar unutmuş olabilirler

• witcher_king kullanıcısına yanıt
    Bende aynı durumu yaşadım mesaj geldi Hepsiburada falan yazıyor kod geldi herhalde derken devamında yeni kampanya olduğunu görünce güzel sözler sarf ettim kendilerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 21 Şubat 2025; 16:59:39 >
  • Konu başlığına ya da ana sayfaya fotoğraf eklenebiliyorsa şu eklenmeli...

AKBANK MOBİL HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI Kişiye Özel

• fondeep kullanıcısına yanıt

AKBANK MOBİL HEPSİBURADA 1000 TL HEDİYE ÇEKİ FIRSATI Kişiye Özel 

• Diğer kampanyalar gibi juzdanda yada bronz gümüş seviyesinde bir yerde gözükse şartları böyle beklemeye gerek kalmayacak. Sana özel diye kampanya tanımlayabiliyorlar, QR mı olmadı bakiye tutmamı olmadı aşamaları görmek gerek. MH ile uğraşmaktansa deyip unutmaya geliyor :/ yine de yazalım şikayet var, öneri görüş kısımlarına da 👊🏻 iyi forumlar 🦾

• bkamber kullanıcısına yanıt
    Aradım ben müşteri hizmetlerini. Kampanya ekibiyle görüştüm. Verdim tüm bilgileri. Kampanya SMS tarihi işlemler vs. Görünüyor zaten beyefendi tüm şartları sağlamışsınız dendi. Ee dedim kodlar? Kimseye yollamadık daha diyor. Ee dedim ne zaman gelecek? Şubat bitmedi daha beyefendi dedi. Dedim skt olarak 28 Şubat belirtmişsiniz. Kem küm etti gelir beyefendi dedi kapattık öyle telefonu...

• Dun QR kod ile odemeyi yaptim, pazartesi gunu ise 15.000TL’yi hesaba atacagim. Bunu kontrol etmenin bir yolu yok diye varsayiyorum, bu ikisinin de ayni gunde yapilmasi zorunlu mu yoksa dedigim gibi yaparsam olumlu sayilir mi?

• fondeep kullanıcısına yanıt
    Ben de özellikle Şubat ayı bitmek üzere dedim bakalım bu hafta dönüş olur mu 🙂‍↕️ chip-para verseler daha işe yarardı. İsteseler diğer kampanyalar gibi yapabilirler ama amaç QR kullandırmak ve bakiyeyi çevirmek gibi 😒 yeni kampanya bana gelmedi 15000 lik. 2 ay da onu beklemeyim diye herhalde 😅

• adamlar önce geçen ayki çekleri versin,sonra yeni kampanyaya katılın bence.

• Ortada hala kod yok.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.