< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Akbank Mobile (Akbank Direkt) Özel CarrefourSa’da 30₺ İndirim (3. sayfa)
-
-
Mağaza teslimi ile alacağım ürünleri . Kodu kullandiktan sonra minimum sepet tutarı altına indirsek ödeyeceğimiz tutarı sorun oluyor mu ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
suanda ki fiyat skalasına göre güzel
ederi 39-40 TL olacak olan bir ürünün 100 küsürlere satılması heralde benim sucum değil hocam.
Ama evde de ihtiyaç haliyle şuandaki piyasa da uyguna geldi.
-
Siz normalleştirmeyip napıyosunuz acaba merak ettim?
-
Çok iyiydi ...
Kullanmak isteyen olursa 6230154120097211
-
Hayır zubizu üyeliğinize ait telefon numarasıyla alışveris yapıyorsunuz, daha sonra carrefoursa puan olarak yükleniyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İhtiyaç olursa 500 de olsa vereceğiz,75 e 30 güzel fırsat ihtiyaç neyse onu alacağız , maalesef size katlıyorum fakat duyar zamanı değil
-
Geçersiz kod diyor bir hata mı yapıyoruz ki
Kodu “kurumsal kart” yazan alana girin.
Teşekkürler hocam oldu
Kullandım teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
5.90 teslimat aldı.
karttan doğru çekti ama sipariş ayrıntılarındaki hesaplamada 30 TL indirim gözükmüyor. sorun çıkmaz umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prof.Matematik -- 12 Nisan 2022; 15:1:44 >
Teşekkürler hocam bu oldu :)
-
Rica ederim :)
-
Kullanamayacak arkadaş varsa alabilirim
kodu girdim kredi k numarasını girdim tam onaylanacakken hata oluştu dedi geri döndü ve 30 tl de gitti, kullanıldı diyor
edit: sistemden çıkıp tekrar girince düzeldi
konuya açan arkadaşa tşkler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysahin2000 -- 12 Nisan 2022; 15:36:13 > -
Paycell ile 75 harcarsak 15 iade gelir değil mi arkadaşlar. Online marketten harcamalr geçerli olur değil mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barosgoal -- 12 Nisan 2022; 15:22:49 >
Kapıda Kart ile ödeme seçtim. İndirim tutarı görünmüyor inşallah sıkıntı çıkmaz. Onaylarken görünüyordu indirim
Online ödedim, sipariş özetinde indirim gözükmüyordu. Müşteri hizmetleriyle görüştüm. kurumsal kart kullandığımız gözüküyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KARDAN_ADAM_ -- 12 Nisan 2022; 15:45:47 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X