Kodu “kurumsal kart” yazan alana girin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tzadkiel -- 12 Nisan 2022; 23:41:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Akbank Mobile (Akbank Direkt) Özel CarrefourSa’da 30₺ İndirim
-
-
Siteden alışverişte +kargo ücreti eklemesi oluyor mu? Alınabilecek ürünler paylaşılır ise faydalı olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
çıkış yapıp tekrar kod almayı deneyin hocam. son numara değişebiliyordu. önceki kampanyalarda öyle yaptı herkes. @tzadkiel
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pegasus_2 -- 12 Nisan 2022; 11:37:39 > -
Teşekkürler. Axess kampanyasi ve Carrefour dogru harca kampanyasi da var. Kombo olacak daha baska bisey var mi, dostlar?
doğru harca nedir? bulamadım google’da
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Carrefour yazınca çıkmıyor. Kredi kartım yok belki ondandır.
-
Bende geçersiz kod uyarısı alıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
mağazalarda geçerli değil galiba
-
Zubizuda Carrefour yazinca cikiyor 500/70 1000/120₺ Carrefour puani veriyor. Zubizudan katilim yapmaniz gerekiyor.
Aldık kodu teşekkürler konu için.
-
Kodu “Kurumsal Kart” bölümüne giriyoruz hocam.
Akbank mobil uygulamadan, kampanyalar bölümünde olması lazım. Axess uygulamasından değil hocam…
Akbank Direkt'ten imiş, başlığı o şekilde yaparsanız daha iyi olur hocam. Kırmızı uygulama sarı uygulama diye bakıyorum ben, kırmızıdanmış :)
-
Kodu kurumsal kart kısmına girip altına da 30 TL tutarı yazın.
1 kilo kıyma 1 kilo süt 77 liraya geldi. İyi oldu şu ramazan günü.
-
Kurumsal kart alanına girince oldu direkt. Siparişi verdik. Tekrar teşekkürler.
Teşekkürler faydalandık. Şimdi sırada sipariş verme kısmında
-
Teslimat ücreti cikiyor mu hocam?
Siz normalleştirmeyip napıyosunuz acaba merak ettim? |
Mağazaya gitmem teslimat ücretinden daha pahalıya geliyor :)
|
Magazadan teslim secerek 80 liralik sepet olusturdum. Kupon kulaninca 50 liraya düştü. Onayladım, siparis oluşturuldu. Yarın teslim alıcam. Yakınlarınızda mutlaka vardır. En iyisi mağazadan teslim almak.
|
Carfour sipariş verdim 200 liralık kodu kullandım. Sonrasında siparişe ek yaptım ek siparişte diğer kodu kullandım. Ek siparişte 75 TL şartını aramadı. 30 lira düştü direkt.
|
Benzer içerikler
- faizsiz taksit yapan kredi kartları
- getir finans
- katlanan chip para programı
- enpara youtube premium
- ziraat süper şube nedir
- n11 çabuk
- siber pazartesi
- kasım indirimleri ne zaman
- apple müzik öğrenci
- samsung öğrenci indirimi ne kadar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X