VAKIFBANK MOBİL TEMASSIZ ÖDEMELERİNİZE 75 TL WORLDPUAN 1-30 KASIM
-
-
klasik. hiç yoktan iyidir.aynı eğitime devamke
-
ıphone lar destekliyormu ?
-
Yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ara ara Vakıfbank NFC ödeme telefonumda çalışmıyor.
Diğer bankalar sorunsuz ama Vakıfbank bazen okumuyor. Okuduğunda da işlem onaylanmadı diye hata veriyor.
Geçen ay o nedenle 75 lirayı tamamlayamadım.
Yeni kart istedim belki kart ile ilgilidir diye ama hata devam ediyor maalesef.
-
Ayni sorun bende de vardi, uygulamayip silip bastan yukledim sorun cozuldu. (Uygulamayi yeniden yuklediginizde mobil temassiz odeme ayarlarini yeniden yapmayi unutmayiniz)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende de benzer bir sorun vardı, vakifbank uygulamasını kaldırdım, önbellek vs temizledim,yeniden yükleyip NFC ayarlarını yaptım, düzeldi.
Bir deneyeyim. Bilgi için teşekkürler.
-
Uygulamayı yeniden yükleyip yeniden ayarlama yapinca düzeliyor ama uygulamaya güncelleme geldiginde veya durup dururken yine çalışmamaya başlıyor. Beceriksiz Vakıfbank kökten çözemedi bir türlü bu sorunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 6 Kasım 2022; 12:36:38 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bundan sonra güncelleme gelince tamamen silip yeniden kullanacağım.
Her güncellemeden sonra NFC sapıtıyor.
Arkadaşların dedikleri gibi silip yeniden kurdum sorun çözüldü.
-
bende de aynı problem oldu bir iki kere güvenip sadece telefonla çıkmıştım. Enparanınkini tanımladım. beceriksiz vakıfbank
-
vakıfta qr ödeme calisiyor , ama dahil olmuyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Silip yeniden yükleyince düzeliyor sonra yeniden oluyor, sorun olduğunda hemen başka bankaya geçiyorum çalışıyor, sadece Vakıfbank bozuluyor...
kayıt oluşturun hepsini sayıyorlar, uygulamayı silip yeniden yükleyin
-
Vakıfbank NFC sorununu çözüm şeklim
Uygulamayı kaldırın
Google Mağazadan Vakıfbank Beta kullanıcısı olun ve indirin.
Telefonunuzun geliştirici seçeneklerini kapatın. Daha önce açtıysanız tekrar açıp kapatın ardından uygulamaya girin temassızı aktif edin çalıştığını göreceksiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar Android 13 güncellemesinden sonra,temassız çalışmadı,kaldırdım yükledim yüne olmadı,halk bank da çalışmadı,çözüm bulabilen var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X