BU DA eklenmedi hocam. bir sıkıntı var ama |
Akbank—N11.com’da 150/40 İndirim (Kategori Şartı) (3. sayfa)
-
-
Beinconnect paketlerinde düşüyor indirim.Ilgilenler kart kampanyalariyla daha uyguna alabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
önce kodu hesaba mı tanımlıyoruz acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: .Eray.önce kodu hesaba mı tanımlıyoruz acaba
Ben öyle yaptim. Bu arada kodu kampanya sayfasindan kopyalamistim.Eksik kopyalamasim.Kodu yazarak girdim ve kabul etti.
quote:
Orijinalden alıntı: .Eray.önce kodu hesaba mı tanımlıyoruz acaba
ben ekleme yapmaya çalışıyorum hocam ama olmadı
-
Bu koda sahip kupon bulunamadı
bu hata geliyor elle girsem de.
-
Arkadaşlar kodu aldıktan sonra uygulamadan çıkıp tekrar banka uygulamasına girin tekrar kopyalayın kodu öyle deneyin. Son hane eksik çıkıyor ilk seferde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: victor66
Arkadaşlar kodu aldıktan sonra uygulamadan çıkıp tekrar banka uygulamasına girin tekrar kopyalayın kodu öyle deneyin. Son hane eksik çıkıyor ilk seferdeArkadaşın dediği gibi son haneyi kopyalamıyor. Son haneyi kontrol edin eksikse siz elle girersiniz
-
bende de aynı hata verdi
-
Aldığım koda yanlış dedi. Uygulamada şu an görünmediği için sırayla rakam eklemeye başladım sonuna. 1,2 filan derken 4 ekleyince oldu:) Geçerli olmayan kategorilere bakınca iş olsun diye verilmiş bir kupona benziyor.
-
akbank uygulamasından çıkıp tekrar girince kodu tekrar aldım. böyle yapınca oldu.
-
Birçok kuponun geçmediği elektronikte geçiyor. Bu bile yeter.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
tamamdır şimdi 1 harf fazla gösterdi oldu
-
kedi mamalarında geçiyor. ihtiyacı olan varsa.
-
Konu sahibine teşekkürler faydalanmış olduk
Bu hatayı nsıl çözdünüz bilmiyorum ama bana ilaç gibi geldi. Sayenizde kuponu kullanabildim. Çok teşekkürler
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Streç filmi alacaktim onda bile gecmedi. n11 100/25 tanimlamisti sitenin kendi verdiği bile geçti kod gecmedi
Kategori şartı işi zorlamış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X