Oraya bakma sen.. şimdi farklı işyerinde denedim 10 chip daha geldi.. aynı gün farklı iş yeri oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Oraya bakma sen.. şimdi farklı işyerinde denedim 10 chip daha geldi.. aynı gün farklı iş yeri oluyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çok uzun zamandır axess kullanıcısıyım hocam, puan kampanyaları için bonus ve world kartları da aldım, bu kartlar resmen rezillik kimi puanı sanal karta yükler fiziki kart ile kullandırtmaz, kimi puanı kullandıktan sonra sebep yokken eksi bakiye yansıtır, neyse axess velinimettir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bu gibi durumlarda sen hangi duayı okuyorsun ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bugün mobil uygulamadan görüntülü konuşma ile başvuru yaptım akbank'a, banka kartı bu kampanyalar için yeterli değil mi? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Free kart a özel hiçbir kampanya görmedim ben. Akbank kart tamam da < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Teşekkür ederim.oncelikle bankamatik kartını alacağım . pazartesi online olarak başvuruda bulunacağım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Arkadaş geçerli demiş ama ben yapamadım yapabilen varsa cevap verebilir mi? |
Teşekkürler < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Oluyor hocam yapistir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |