Şimdi Ara

Akbank Tosla [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.627
Cevap
319
Favori
768.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akbank gibi kan emici bankalar ancak müşteriye toslar... Bizlerin hayrına bir şey yaptıkları pek görülmez.
  • Arkadaşlar Bir sorum olucak karttan para yüklemek istedim 1K ama 750 yükleyebilirsin diyor? Doğrulama da yaptım ne tavsiye edersikiz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • lider06 kullanıcısına yanıt
    Önce tosla hesabınıza kendinize ait bir hesaptan bir miktar (1 tl bile olur) para eft yapmalısınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deniyorum şimdi.
    Edit: Kart eklemeye çalılıyorum ama olmuyor nerde hata yapıyorum anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider06 -- 6 Ocak 2020; 21:59:23 >
    Enpara cepteteb kartini ekleyememistim.Siz hangi karti deniyorsunuz

• Machine Wizard kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank bankomat kartı eklemeye çalıştım ama olmadı.

Hocam bende ekli ve kullanıyorum. Ne tür bir sıkıntı var?

Kart eklemeye calustiginizda hay aksi hata olustu haydi tekrar deneyelim diye mi hata cikiyor?

Evet hocam aynı hatayı veriyor.

Toslaya yazdim bi cozum bulamadilar en son ziraat banka kartimi ekleyebildim

Sizde çözemediniz o zaman sorunu. Bende yarın deneyim tekrar dedim nasıl yaparız anlayamadım

Akbank Tosla [ANA KONU]

Edit: Sorun çözüldü kart eklemesini yaptım problem kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lider06 -- 7 Ocak 2020; 16:16:6 >
    Sorunu nasil çözdünüz ve hangi kart eklemede sorun yaşıyordunuz.

• Zannetmiyom fake olduğunu uygulama akbank uygulamasina çok benziyor daha lansmani yapilmamiş zaten

• “Tosla ile gençler için yeni bir dönem başlıyor”
    Akbank olarak gençlerin finansal hayata entegrasyonu konusunda da öncü bir projeye imza attıklarını vurgulayan Binbaşgil, “Ülkemizin geleceği olan gençleri çok önemsiyoruz. Onların günlük bankacılık işlemlerini eğlenerek, sosyalleşerek yapabilmeleri için farklı çalışmalar yapıyoruz. Bunun en son örneği; Türkiye’nin ilk banka iştiraki finansal teknoloji şirketi (fintech) olan Aköde tarafından geliştirilen ‘Tosla’ uygulaması. Tosla ile gençler için yeni bir dönem başlıyor. Gençlere, Akbank müşterisi ve hatta herhangi bir banka müşterisi olma zorunluluğunu ortadan kaldırarak günlük finansal işlemlerini yapmaları için eğlenceli ve sosyal bir platform sunuyoruz.” diye ekledi.

akbankın fintech şirketi aköde'nin bir uygulaması

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

“Tosla ile gençler için yeni bir dönem başlıyor”
    Akbank olarak gençlerin finansal hayata entegrasyonu konusunda da öncü bir projeye imza attıklarını vurgulayan Binbaşgil, “Ülkemizin geleceği olan gençleri çok önemsiyoruz. Onların günlük bankacılık işlemlerini eğlenerek, sosyalleşerek yapabilmeleri için farklı çalışmalar yapıyoruz. Bunun en son örneği; Türkiye’nin ilk banka iştiraki finansal teknoloji şirketi (fintech) olan Aköde tarafından geliştirilen ‘Tosla’ uygulaması. Tosla ile gençler için yeni bir dönem başlıyor. Gençlere, Akbank müşterisi ve hatta herhangi bir banka müşterisi olma zorunluluğunu ortadan kaldırarak günlük finansal işlemlerini yapmaları için eğlenceli ve sosyal bir platform sunuyoruz.” diye ekledi.
    https://www.akbank.com/tr-tr/Yatirimci-iliskileri/Sayfalar/Bizden-Haberler.aspx

akbankın fintech şirketi aköde'nin bir uygulaması
    Sistemlerindeki bugları çözsünler önce . İng banka kartı yükleyince , kart ile para yükleme kısmı bloke oluyor. Adamlara mail attım geri dönüş olmadı , canlı yardıma yazayım dedim , laf anlatmak imkansız

Akbank Tosla [ANA KONU]

• pesimist05 kullanıcısına yanıt
    Hocam vakıfbank kartını ekleyecektim olmadı daha sonra tosla ya 1 TL eft yaptım akabinde kartı kaydetti.

Anladim bende halk bankasını kayıt edemiyorum.vakıf enpara akbank denizbank bunlarda sorun yok.halk bankası olmuyor bir de garanti bankasi.

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    hocam bende ing kartımı eklemek istedikten sonra bloke oldu sanırım. banka kartıyla yükleme yapamıyorum hatta önceki eklediğim kartlarıma erişemiyorum. Mail attım bakalım geri dönüş bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkm_evo

hocam bende ing kartımı eklemek istedikten sonra bloke oldu sanırım. banka kartıyla yükleme yapamıyorum hatta önceki eklediğim kartlarıma erişemiyorum. Mail attım bakalım geri dönüş bekliyorum.
    çözümü hesabı silmek. tosla kart eklediysen o da çöp olur. ben mh 15dk anlatmaya çalıştım ama mümkün değil anlatmak. sizde deneyebilirsinz
  • Tosla kampanya konusunda fastpay ve papara gibilerinin yanında çok sönük kaldı. İnşallah bi atak yaparda kartı boşa taşımayız.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.