Şimdi Ara

Akdeniz Tıp Fakültesi Öğrenci Mağduriyeti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yani çevrenizden başka fakültelerde tıp okuyan arkadaşlarınıza sorsanız durumun çok da farklı olmadığını görebilirsiniz aslında . Hatta bazı yeni okullar köklülere taş dahi çıkartıyor . Kendimden biliyorum . O yüzden geçiş yapacaksanız bari iyi araştırın sonra kafanızı çok yorarsınız .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Onu yazma bu kötü ne yazacağız hocam 5.7k ile ne tavsiye edersiniz hangi üniye yeltensem herkes bir şeyler bulup kötü diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya dönem kaçsın bilmiyorum ama ben dönem 2’ye geçtim. İdari sıkıntı evet cidden var(ki bunda bizim yöneticilerin akp maşası olmasıyla da ilgisi var çünkü birçok etkinlik engelleniyor) ama eğitim kalitesi imkanları falan (+200 kadavramız var) birçok tıp fakültesinden çok iyi bence ayrıca çıkmış bize final de dahil her komitede soruldu ve yalan söylemiyim bu seneyi yemin ederim yatarak geçirdim ama sınıfı geçtim, yine de tıplar arasında zor bir fakülte bence de(diğer tıpçı arkadaşlarıma kıyasla). Akdeniz tıpın hem hastanesinin dibinde olması hem kocaman kampüsünün içinde olması hem de şehirde güzel bir konumda olması da lüks, bu birçok tıp fakültesinde bulunmuyor. O kadar da berbat değil okulumuz yani evet ilk 5k içindekilerden kötüdür belki ama yönetimsel sıkıntılar çözülebilir diye düşünüyorum. Ayrıca antalyadan bahsedeceksek, eğer ailenizin durumu iyi değilse ya da yüklü burs bulamayacaksanız şirketlerden belediyelerden akrabalardan falan cidden çok pahalı bir şehir. Öğrenci mahallesi, kültürde 1+1 eşyalı evler şu an 5-6k civarı korkunç fiyatlar var. Yurtta kalmak zorunda bırakılıyor çoğu öğrenci ve o yurtlar da cemaat yurtları maalesef.. ama şu an ucuz olup öğrenci s!kme kafasında olmayan şehir yok benim gözümde. Ekonomi tüm türkiyedeki üni öğrencileri için çok büyük problem bence şu an.

Eklemek istediklerim var, sınavları tabletten giriyoruz çünkü reisi cumhurumuz bize destek verdi muhtemelen onunla da tablet alındı bizim bölüme. Sonavda yanına kağıt almana laf etmiyorlar onda sorun yok ayrıca yeni açıklama yapıldı seneye düzenlemeler yapılacakmış bu konu hakkında. Soru görme limiti sınırsız hale getirilecekmiş. Ayrıca ortalama hesaplama konusunda mağdur olunmasın diye herkesin genel ortalamasına +1 puan eklenildi o arada kalan öğrencilerin mağduriyeti giderilmiştir diye düşünüyorum çünkü böyle puan eklemeyi falan başka fakülte yapar mı sanmam. Dekan değişikliği yaşadık bu sene 2 kere mi ne o yüzden biraz sıkıntılar oldu ama dediğim gibi bir şekilde oturur diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi this is me trying -- 18 Temmuz 2022; 14:56:30 >

• Sosyallik konusunda da üniversite asosyal insanı sosyal, sosyal insanı asosyal yapmaz diye bir laf vardır. Sosyalsen zaten bizim bölümde sene boyunca 1636 etkinliğe katılıp bir sürü kurslara katılıp ortamlarda gezip takılıp benden daha iyi ortalama yapan var yani o yüzden bireysel bir şey bu ama antalyada imkan çok fazla gayet de siz bu yazıyı diğer şehirlerin durumunu hiç düşünmeden yazmışsınız gibi biraz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi this is me trying -- 18 Temmuz 2022; 14:47:52 >
  • Akdeniz üstünde gazi var orası cidden köklü ama oranın da sayısız sıkıntısı var yani sıkıntısız bölüm ypk maalesef. Hacettepe bile kazansan kampüs hayatları yok adamların iyi bir konumda değiller o yüzden fazla takılma bence en önemli kriterlerden biri gideceğin şehrin imkanları bence

• this is me trying T kullanıcısına yanıt
    Up. Tercih edecekler için faydalı olur.
    Ben de dönem 1dim bu yıl. Büyük ihtimalle tanışıyoruzdur dostum jfdmkf

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.