Şimdi Ara

Akdeniz Tıp Fakültesi Öğrenci Mağduriyeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
3
Favori
2.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ PİŞMANLIKTIR.
    Tercih yapacak arkadaşlar için şimdiden uyarıda bulunmak istiyorum. Akdeniz Tıp Fakültesi’ni sakın köklü okul şöyle böyle diyip tercih etmeyin. İnanılmaz acemi bir idaresi var çok sıkıntı çekersiniz. Birkaç tanesini sayayim. Online pratik derslerini yüz yüze yapacaklarını bir gün önce söylerler, her komiteden birkaç gün önce komite sistemini değiştirirler. Komitelere okuld tabletlerden giriyorsunuz. Yüz yüze olduğu halde çok saçma bir sistem. Soruları en fazla 5 kere görebiliyorsunuz. Yazılım tekrar görmenizi engelliyor. Pratik sınavlarının nasıl yapılacağını son anlarda öğreniyoruz. Bunun gibi türlü türlü acemi işler yapılıyor. Oturmuş bir sistem yok maalesef. Şuan gruplarda öğrenciler “köklü okul diye geldik hâle bak” “çok komik bir okul” gibi şeyler diyip temsilcilerle tartışıyorlar. Daha önce ortalama hesaplamasıyla ilgili değişiklikler yapılmıştı ama uygulamayacaklarını şimdi yeni söylüyorlar, normalde büte kalmayanlar büte kalmış oldu yine :D Seneye merkezi puanımla başka tıpa yatay geçiş yapıcam çevremde de geçmeyi düşünen çok kişi var. Bunlar sebepleri basit görüp sakın tercih edeyim demeyin 277 kişilik sınıfın neredeyse yarısı 139 kişi büte kaldı çoğunluğu sınıfta kalacak. Bu saçmalıklar yetmiyormuş gibi okul her şeyi zorlamak için elinden gelen her şeyi yapıyor. Sınavlarda asla çıkmış sormuyorlar bahsettiğim yazılım daha önce çıkmamış soruları havuzdan çıkarıp soruyor. ASOS diye bir sistemimiz var hocalar havuza soru hazırlayıp yüklüyorlar, yazılım oradan seçip önünüze bi sınav koyuyor. Çok saçma bir sistem.
    Antalya güzel şehir diyip de gelmeyin zaten çok da numarası yok. Tatil şehri Antalya. Yazın ders çalışamayacaksınız sıcaktan. Kışın hep yağmur sel götürecek her yeri, akşam 10dan sonra ölü şehir oluyor kışın. Lanet ettirdi yazdırdığına. Tercih dönemi tekrar uplayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zoilist -- 18 Temmuz 2022; 14:18:37 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• yararlı konu up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akdeniz üni intiharlı kyk'nın olduğu yer değil mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üniversite hakkında fikrim yok ama Antalya yazın gerçekten çok sıcak

• Evet 4 intihar bir ayda

• Up

• Yazdıklarının altına imzamı atarım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bölümden misin

• zoilist kullanıcısına yanıt

Evet

• tıp yazın, akdeniz yazmayın.

doktorluk elit bir meslektir.

• Çok haklısın, ama bir daha tercih yapsam bir daha akdeniz yazarım

• an agony A kullanıcısına yanıt
    Neden

Neden hocam ben de akdeniz düşünüyorum Antalya'ya aşığım sıralamam 3k civarı gelecek Akdeniz 6.5k ona rağmen öldürmeyi düşünüyorum sıralamayı ne dersiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: zoilist

Neden
    Yönetim iyi değil katılıyorum, ama bence eğitim seviyesi yüksek bi okul, kampüsü ve antalyayı da seviyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: 343code

Neden hocam ben de akdeniz düşünüyorum Antalya'ya aşığım sıralamam 3k civarı gelecek Akdeniz 6.5k ona rağmen öldürmeyi düşünüyorum sıralamayı ne dersiniz
    Yani bu biraz da nerede yaşadığına bağlı ne istediğine bağlı.. antalyalı mısın

• yönetimi bence de acemi kampüse bile disardan kimse almiyolar sozde ama sınav dönemimin yarısında kütüphanesinde ders calismisimdir

Hayır ama tatillerde gezdim baya hoşuma gitti uzun süreli yaşamadım ancak sıkıntı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: 343code

Hayır ama tatillerde gezdim baya hoşuma gitti uzun süreli yaşamadım ancak sıkıntı yok
    Bence yazarsan mutlu olursun. Ege geliyorsa orası da çok güzelll. Araştırmanı yaparsın tabii.

Okulun idari konuları biraz can sıkıcı yoksa bence başka sıkıntı yok. Ben de bu şehri çok seviyorum. Yalnız bu yıl biraz yaşanmaz bi hale geldi, yabancılar kiralar vs..

Tercih dönemi mesaj atabilrsin aklındaki soruları cvaplarım

Kaçıncı sınıfsın hocam

Çok teşekkürler kaydettim isminizi👍

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.