Şimdi Ara

Doğu Akdeniz Üniversitesi&Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diş Hekimliği (Ortak Program)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam, normalde bu konuyu tercih döneminde açmayı düşünüyordum ama tercih yapacak öğrencilerin DAÜ ile ilgili çok fazla bilgisi olmadığını fark ettim.Aşağıya bölümle ilgili detayları yazacağım ekstra sorunuz varsa özelden veya buradan sorabilirsiniz . Sorulan sorulara göre konuyu güncellerim.

Eğitim / Öğrenim

Diş Hekimliği Fakültesi ortak eğitim ve öğretim programı çerçevesinde geliştirilmiştir ve Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Diş Hekimliği Fakültesi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Diş Hekimliği Fakültesi ile işbirliği içinde yürütülecektir.

Kuzey Kıbrıs'ta DAÜ tarafından klinik öncesi aşaması(Hazırlık , 1.ve 2. Yıllar) gerçekleştirecek ve SBÜ tarafından İstanbul'da ya da Ankara'da klinik aşamaların (3-5 Yıllar) gerçekleştirileceği beş(hazırlıkla birlikte altı) yıllık bir süre içerisinde tamamlanacaktır. Programın resmi dili KKTC'de tamamen İngilizce ve Türkiye'de tamamen Türkçe'dir.

Diş Hekimliğinin klinik evresi İstanbul ya da Ankara, Türkiye'de SBÜ Diş Hekimliği Fakültesi ve hastaneleri tarafından gerçekleştirilecektir.

Ortak program, eğitim, araştırma ve hasta bakımını bir araya getirmeyi ve öğrencilere en modern diş hekimliği araştırmalarının bir parçası olma fırsatını sunmayı amaçlamaktadır.

Olanaklar

DAÜ Diş Hekimliği Fakültesi, uluslararası tanınırlık ve deneyime sahip güçlü bir öğretim kadrosu ile kaliteli bir öğretim sunmaktadır.

Eğitmenler, sınıflar ve pratik oturumlar sırasında oldukça etkileşimli bir atmosfer sağlar ve öğrencilerin akademik, kişisel ve profesyonel gelişimlerini tam olarak desteklemek için sıkı ve destekleyici bir eğitim ortamı sağlar.

Eğitim, en güncel bilimsel araştırma ve eğitim laboratuvarlarını içeren iyi tasarlanmış bir ortamda verilmektedir.

Doğu Akdeniz Üniversitesi&Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diş Hekimliği (Ortak Program) Doğu Akdeniz Üniversitesi&Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diş Hekimliği (Ortak Program) Doğu Akdeniz Üniversitesi&Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diş Hekimliği (Ortak Program) Doğu Akdeniz Üniversitesi&Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diş Hekimliği (Ortak Program) Doğu Akdeniz Üniversitesi&Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diş Hekimliği (Ortak Program)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Tercih dönemi bitmek üzereymiş görmeyenler için UP

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.