ordu üniversitesi diş hekimliği fakültesi??
-
-
up
-
Napacaksın kardeşim Ordu'da boşver mezuna kal olmadı
-
Bölüm hakkında bilgim yok ama şehirde yaşadığım için bilgi verebilirim. Üniversite hayatı için çok beklentin olmasın öyle çok ekstrem şeyler yok klasik bir sahil şehri ama denizden sahilden başka neyi var dersen bence çok bir şeyi yok, şehirde sahilden başka yerde çarşıda vs boğulacak gibi oluyorsun. Fakülte binası evet merkeze biraz uzak kalıyor ama dolmuşlar geçiyor merkezden binersen 15 20 dk da geçersin diye tahmin ediyorum. Yurtlar hakkında bilgim yok uzaklık yakınlık açısından. Dediğim gibi şehir fena değil doğal güzellik olarak gidip görülecek yerleri var ama burada yaşayanlara sıkıcı geliyor komşumuz samsunla arada çok fark var mesela gelişmişlik açısından vs. Kışın rahat geçiyor ince bir mont yetiyor mesela, yazın nem çok olduğundan sıkıntı olabiliyor. Fazla karamsar yazmış olabilirim ama tam olarak şehri bilmen açısından böyle anlatmaya çalıştım belki de sen seversin bilemiyorum :) hayırlı olsun şimdiden
-
hocam mezuna kalmıştım zaten. O kadar mı kötü ya ;(
-
Hocam ben de samsunda yaşıyorum şuan. Sahil şeridi dışında pek biyere gitmiyorum ben de burada. Gelişmişlik açısından ne gibi bir fark var biraz açar mısınız? Ulaşım vs nasıl hocam siz mutsuz musunuz Ordu'da :((
-
up
-
Hocam ben Ordunun Ünye ilçesinde yaşıyorum ama Samsun’da ikinci memleketim sayılır sürekli gider gelirim evimiz var aynı zamanda Orduya da sık sık uğrarım size şöyle açıklayayım.
1-Orduda ulaşımda sıkıntı çekmezsin,bildiğim kadarıyla tramvay yok ancak gerekte yok ama varsa da bilmiyorum
2-Diş hekimliği fakültesi eskiden merkeze çok yakındı tam girişteydi,güzeldi fena sayılmazdı ama çok çok küçüktü kampü falan ufacık bir bahçeydi ancak geçtiğimiz senelerde (sanırım 2-3 sene önce) yeni fakültesine taşındı.Hiç gitmedim ama gayet büyük olduğunu duydum
3-Şehir olarak bileğin sahil şehri ama şöyle söyleyeyim sahil kenarı halkı çok tutucu değildir tıpkı Atakum gibi zaten Ordunun öğrencilerin takıldığı sahil şeridi(zaten şehrin genelini oluşturur) Atakumun küçük versiyonu.Çok küçük değil ama büyükte değil.
4-Şehir her Samsun’a yakın zaten ayrıca çokta pahalı değil gelişmişlik olarak Samsun’dan sonra sanırım orta ve Doğu Karadeniz’de 2. veya 3. Sırada saysak yanlış olmaz (Rize’ye gitmedim nasıl bir yer bilmiyorum daha iyiyse bilemem o yüzden)
5-Ordu diğer Karadeniz şehirlerine nazaran merkezi olarak gelişmiş değil yani Ordunun ilçeleri de çok gelişmiş hatta gezme tozma eğlenme olarak ilçelerinde Orduda daha fazla imkan var desek yanlış olmaz yani en azından aşağı kalmaz.Mesela benim yaşadığım Ünye’de mekan ve eğlende açısından Orduda bulupta burda bulamadığın neredeyse hiçbir şey yok zaten nüfus olarakta Ordu merkezin nüfusuna çok yakın bir nüfusa sahip aynı şekilde Fatsa ilçesi de öyle.
Yani şehir bu şekilde eğer yazarsan pişman olacağını pek zannetmiyorum ha bir Samsun bekleme yoksa hayal kırıklığına uğrarsın ama herhangi bir Anadolu şehrinden veya Karadeniz şehirinden de kat kat iyidir bunu da bil yani.Yardımcı olmuşumdur umarım.
Dip not olarak:Şu Allah’ın cezası Hukuk fakültesini Çarşambadan alsalar da Samsun’un merkez kampüsüne koysunlar da biz de Samsun’un yazalım.Çarşambaya gidip ne yapacağız ya.
-
Avuç içi kadar şehir, ne bileyim en az 5 sene ömrünün en güzel yıllarını geçirmek için ideal bir yer değil bence. Diş idealin yoksa yazma derim bölümün geleceği de o kadar parlak değil zaten.
-
Hocam çok zaman harcamışsınız teşekkür ederim öncelikle. Evet büyük bir fakülte binası var şuan bildiğim kadarıyla.
Hocam yani samsun sahil gibi olsa yeter bana çok da bişey aramıyorum doğrusu. İç anadoludan falan iyi olacağını düşündüm ben de.
Hocam Çarşamba yerine gerçekten 19 mayısa falan açılsa bile çok güzel olur. Çarşamba çok uzakta kalıyor baya. Pek güzel biyer de değil doğrusu bildiğim kadarıyla. Yakın olsa hadi gider gelirsiniz diyecektim de direkt giden araç bile yok bildiğim kadarıyla :/ hayırlısı olsun hocam ikimizin adına da.
-
ben küçükken Rize'ye gittim. GTA 3 oynuyorum sandım. şuan nasıldır bilmiyorum ama.quote:
Orijinalden alıntı: NightYooShin
Hocam ben Ordunun Ünye ilçesinde yaşıyorum ama Samsun’da ikinci memleketim sayılır sürekli gider gelirim evimiz var aynı zamanda Orduya da sık sık uğrarım size şöyle açıklayayım.
1-Orduda ulaşımda sıkıntı çekmezsin,bildiğim kadarıyla tramvay yok ancak gerekte yok ama varsa da bilmiyorum
2-Diş hekimliği fakültesi eskiden merkeze çok yakındı tam girişteydi,güzeldi fena sayılmazdı ama çok çok küçüktü kampü falan ufacık bir bahçeydi ancak geçtiğimiz senelerde (sanırım 2-3 sene önce) yeni fakültesine taşındı.Hiç gitmedim ama gayet büyük olduğunu duydum
3-Şehir olarak bileğin sahil şehri ama şöyle söyleyeyim sahil kenarı halkı çok tutucu değildir tıpkı Atakum gibi zaten Ordunun öğrencilerin takıldığı sahil şeridi(zaten şehrin genelini oluşturur) Atakumun küçük versiyonu.Çok küçük değil ama büyükte değil.
4-Şehir her Samsun’a yakın zaten ayrıca çokta pahalı değil gelişmişlik olarak Samsun’dan sonra sanırım orta ve Doğu Karadeniz’de 2. veya 3. Sırada saysak yanlış olmaz (Rize’ye gitmedim nasıl bir yer bilmiyorum daha iyiyse bilemem o yüzden)
5-Ordu diğer Karadeniz şehirlerine nazaran merkezi olarak gelişmiş değil yani Ordunun ilçeleri de çok gelişmiş hatta gezme tozma eğlenme olarak ilçelerinde Orduda daha fazla imkan var desek yanlış olmaz yani en azından aşağı kalmaz.Mesela benim yaşadığım Ünye’de mekan ve eğlende açısından Orduda bulupta burda bulamadığın neredeyse hiçbir şey yok zaten nüfus olarakta Ordu merkezin nüfusuna çok yakın bir nüfusa sahip aynı şekilde Fatsa ilçesi de öyle.
Yani şehir bu şekilde eğer yazarsan pişman olacağını pek zannetmiyorum ha bir Samsun bekleme yoksa hayal kırıklığına uğrarsın ama herhangi bir Anadolu şehrinden veya Karadeniz şehirinden de kat kat iyidir bunu da bil yani.Yardımcı olmuşumdur umarım.
Dip not olarak:Şu Allah’ın cezası Hukuk fakültesini Çarşambadan alsalar da Samsun’un merkez kampüsüne koysunlar da biz de Samsun’un yazalım.Çarşambaya gidip ne yapacağız ya.
-
Rica ederim hocam.
-
Kusura bakma geç gördüm. Arkadaşlar da açıklamış, ulaşım sorunu pek yok sıkıntı olmaz ama bence üni değil de lise şehri yani. Gezme tozma olarak gidebileceğin yerler var ama yani sonuçta şehirde de vakit geçirebileceğin yerler olmalı ama orduda bu pek fazla yok işte sahil dışında. Tercih senin dostum hakkında hayırlısı olsun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X