Bildirim
Tokat Gaziosmanpaşa üniversitesi tıp fakültesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hocam merhabalar whatsapp üzerinden anlatabilir misiniz tercih listemde tokat çorum arası kaldım -
Hocam yüksek ihtimal buraya gideceğim tokat memleketim rica etsem eğitiminden , prof sayısından, arkadaş ortamından , yakınındaki yurtlardan bahsedebilir misiniz ? -
Prof sayısını bilmiyorum tam tercih listesinde yazar net olarak , ama Prof sayısının bi önemi yok zaten görmüyorsun pek Prof falan işi gücü oluyor hepsinin , okula bütün devlet yurtları 1 otobüs uzaklıkta okula yakın 3 4 tane farklı özel yurt var fiyatları 600 civarı ve yüksektir , arkadaş ortamını Kendin belirliyorsun dönemden döneme değişir ama iyidir yani ne diyeceğimi bilemedim bu konuda -
Hocam sıralamanız tam olarak kaçtı sizin -
2016 girişliyim 10.8k -
Lezzet diye bi yemek yeri vardı duruyor mu hala -
aynı şekilde ben de ama sanırım tokatı üste yazacağım, iki fakültenin de hastanesi çok yeni. iki şehir de birbirine çok benziyor.çorum henüz 3 yıllık bir üniversite iken tokat 8 senedir mezun veriyormuş.bu durumda son 3 yıl eğitimin tokatta daha başarılı olduğu aşikar. sıralamanız kaçtı? -
Hocam o isimde bi dürümcü biliyorum sadece o da pek meşhur değildi -
Aynen dürümcüydü
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X