Şimdi Ara

Akdeniz Turu - Tavsiye,Öneri,Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 1 Ağustan itibaren 2 haftalık izne ayrılıyorum ve akdeniz-ege karışık araba ile bir gezi planı yapmak istiyorum. Ben daha çok deniz-güneş-kum plaj istiyorum.

Öncelikle planlamış olduklarımı paylaşayım,

Cumartesi sabah Adana'dan çıkış yaparak Konya'ya varacağım. Orada 1 gece konaklayacağım,

2-Ağustos Pazar Günü : Sabah 7 Konya-Çıkış > Olimpos Varış ( 1 Gece olimposta kalacağız)
    3-Ağustos P.tesi Günü : Sabah kahvaltıdan sonra yola çıkış > Kalkan Otele varış ( 1 gece kalacağız)

Bu iki gün için rezervasyon yaptırdım.

Şimdi bundan sonrasında fethiye-ölüdenize gitmeyi düşünüyorum ve 6-7 gece kalmayı planlıyorum. İnternette biraz araştırdım ama kafam çok karıştı. 6-7 Gece fethiye için nasıldır?

Mesela; bu gezi içerisinde mutlaka tekne turuna katılacağız. Kaş'da tekne turları oluyormuş? Aynı şekilde ölüdeniz de de mevcut. Hangi yerde tekne turu yapmamı tavsiye edersiniz.

Kalkan tarafında gezilecek yerler açısından ; 1-Kaş Tekne Turu, 2- Kaputaj Plajı, 3-Patara Plajı ve 4- Saklıkent bunları buldum. Normelde 1 gün kalkanda kalacağım ama bunlar için 2 gün kalayım mı diye düşünüyorum. Tekne turunu nerede yapacağıma bağlı olarak değişiyor.

Fethiyede gezilecek yerler açısından, 1- Gün Ölüdeniz Tabiat Parkı, 1- Gün İztuzu plajı, 1-Gün Kelebekler Vadisi (Gezmesi ne kadar zaman alır bilmiyorum), 1-Gün Çalış Plajı, 1-Gün Belcekız Plajı, Krallar Mezarı,

Başka yerler bulamadım. Gezeceğim yere göre kalacağım günü ayarlayacağım.

Buralara gitmiş olanlar bana tavsiye verebilir misiniz? Tavsiye edeceğiniz otel olabilir, restaurant olabilir, Genelde oteller sabah kahvaltı, Ben Yarım pansiyon arıyorum.

Fethiyede 7 gün yerine , 3-4 gün kalıp geriye kalan 3 gün için biraz daha yukarı gidilebilir?

Fethiye'de konaklama için Ölüdeniz tarafında mı kalmak iyidir? Yoksa Çalış tarafında mı? Sonuçta altımızda araba olacak. Mesela akşam yürümek için dışarı çıktığımızda hangi bölgeyi tavsiye edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Takaji -- 27 Temmuz 2015; 11:27:19 >

• Merhaba bende ölüdeniz de tatil planlıyorum biraz araştırma yaptım ve çalış plajı çakıl taş karışıkmış o yüzden ölüdenize yakın otellere bakıyorum ancak orda da fiyatlar biraz yüksek kişi başı yarım pansiyon 100 tl civarı fiyat veriyorlar. O tarafları bilen tavsiye verecek arkadaşlar yazarsa sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.