Şimdi Ara

Akdeniz Üni VS İstinye Üni [CENG]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yanlış düşündüğüm bir şeyler var ise veya sizin bana tavsiye edebileceğiniz, ekleyeceğiniz şeyler var ise yazmaktan lütfen çekinmeyin. Siz olsanız hangisini tercih ederdiniz?

ADÜ------------------------------
    +Kampüs
    +%100 İngilizce
    +Köklü üniversite

-Yeni bölüm
    -3 büyük şehirde olmaması

İSÜ-----------------------------
    +İş/staj olanakları
    +%100 İngilizce

-Kampüsü yok
    -Yeni üniversite
    -Çok yeni bölüm
    -Öğrenci profili

• Hocam ben Antalya’da yaşıyorum. Hatta sınava Akdeniz Üni. hukuk fakültesinde girdim. Akdeniz’in kampüsü çok güzel, yeri çok güzel, Konyaaltı’nda ve işlek yerlere çok yakın, harika bir yeri var. Ancak eğitimi nasıldır bilmiyorum. İyidir diye düşünüyorum. İstinye hakkında da pek fikrim yok, tek dikkatimi çeken çoğu farklı ankette düşük sıralamaya sahip olmasıydı. Ama tabi İstanbul’da olması da bir artı olacaktır. Tabi son olarak bana soracak olursan ben Akdeniz yazardım herhalde, yani böyle detaylı bir değerlendirme sunamam tabi beni daha çok çekerdi bu iki kıyaslamadan. Net bir neden yok yani yönlendirmiş olmak istemem. Hayırlısı olsun hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevabınız için çok teşekkür ederim. Ben Akdeniz Üni Bil Müh. kadrosunu araştırdım, SCI ve SSCI endeksli makale sayıları aşırı fazla, hele bölüm başkanında. Acayip işler yapıyorlar, yazdığı kitap/makalelerin ismini okumaya internet paketim yetmedi Böyle olunca şaşırdım yani, tabii direkt eğitim kalitesini anlatmaz bunlar ama ne bileyim baya donanımlı hocalar gibi gözüküyorlar.
  • tkesici13 kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam. Dedikleriniz baya iyi şeyler. Ben de bölümün eğitiminin iyi olacağını düşünürdüm zaten. Dediğiniz kriterler fikir sahibi yapacak düzeyde tabi, gayet güzel. Eğitim yönünden de memnun kalırsanız harika, inanın çoğu şeyden zaten memnun kalacaksınız. Şehir çok güzel, Konyaaltı çok güzel. Kendi kafanızdan arkadaşlar edinip güzel bir çevre yaparsanız hem bir yandan eğitimi güzel götürürken bir yandan da çok güzel vakit geçirebilirsiniz. Sahili de mükemmeldir, sabah güzelinden bir denize girdim geldim hatta ayıptır söylemesi. :D Yani eğitim de sorun olmadığı sürece bence diğer her şeyden memnun olursunuz. Tabi umarım yanılmam. :)

• salçasızmakarna S kullanıcısına yanıt
    Güzel yorumlarınız için teşekkürler ADÜ'ye sıcak bakıyorum ben de.
  • tkesici13 kullanıcısına yanıt

• İstinye kelimenin tam anlamıyla bir apartman üniversitesi.

Zaten sürekli yapay zeka falan diye reklam iteleyen yerden korkacaksın.
  • İstanbulda olması ve hocaları yüzünden tercih edicektim zaten de Antalyada bu kadro varken yazmam gibime geliyor :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.