Şimdi Ara

EGE VS MARMARA (BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternetteki yorumlara göre egenin eğitimi daha iyi. Fakat marmaranın istanbulda olması gibi bir gerçekte var. Siz olsanız hangi üniversiteyi seçersiniz? Bu üniversitelerde okuyan ya da yakın bir kaynaktan bilgi edinmiş olan varsa, onlarda yorum yaparsa çok sevinirim.

Bu arada egede eğitim %30ingilizce, marmara da %100 ingilizce. Bunun çok büyük bir farkının olmayacağını düşünüyorum ama yinede kriter sonuçta.

• marmarada bütün dersler ingilizcedir. %30 olan bölümlerde ise dersler ingilizce olsa bile hoca türkçe anlatabiliyor. çokça karşılaştım bu durumla
    bilgisayar mühendisliğinde ingilizce çok önemlidir. türkçe kaynaklar kıttır. bu yüzden ingilizce öğrenmek önemlidir. dışarıdan öğrendiğin ingilizceyi söylemiyorum, mesleki ingilizce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kripton_TR kullanıcısına yanıt
    bence iki üniversitede çok başarılı evine yakın olanı seç. eğer ikisine uzaksan şehir olarak bak istanbul biraz daha pahalıdır ev fiyatları biraz daha uçuktur. izmirde pahalıdır fakat istanbul kadar değil.
  • okokmenn O kullanıcısına yanıt
    Egitim olarak hangisi daha iyidir? Bir de iyte nin egitiminin egeden daha iyi oldugunu duydum ne derece dogrudur?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kripton_TR

Egitim olarak hangisi daha iyidir? Bir de iyte nin egitiminin egeden daha iyi oldugunu duydum ne derece dogrudur?

eğitim olarak marmara biraz daha sözel ağırlıklı bi üniversite bence. ama bilgisayar mühendisliğinde iş piyasası biraz daha istanbulda dönüyo izmir az daha geri o konuda. ama üniversite olarak bilgisayar mühendisliğinde ege daha iyi bence çünkü ege sayısal ağırlıklı bi okul. iş piyasası istanbulda dedim diye izmirdede yok değil en azından web teknoya bak izmirde direk. iyte hakkındada bişey diyemiycem hiç araştırmamıştım. bende makine müh okuyorum şuan bilgisayara geçicem ama benim puanım düşük büyük ihtimal namık kemal üniversitesini seçicem. sen daha şanşlısın bana göre.
  • iyte ege deu sırlaarmısınız
    iyte 36700 kapattı benmki 39900 sizce glirmi kontenjan5 arrttı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.