Şimdi Ara

ege beslenme diyetetik mi ege bilgisayar mühendisliği mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sorum başlıkta lütfen cevaplar mısınız?

• Hangisini yapmak hoşuna gidiyorsa onu seç. Burda ben olsam bunu seçerdim veya onu seç onu o daha iyi falan gibi cevaplar arıyorsan yanlış yapıyorsun. Bu senin hayatın sen yön ver. Sevdiğin işi yap. 1 kuruş dahi kazansan kazanırken mutlu ol.
  • Ege diyetetik 2. sınıfa geçtim ,aynı şekilde liseden arkadaşım da bu sene 1. sınıfa başlayacak bilgisayar mühendisliğinde(hazırlık okudu ilk sene) ben sonuna kadar memnunum diyetetikten o da ilgisi olmadığı için diyetisyenliği sevmiyor,yani diyeceğim o ki ben de tutturduğum halde pc mühendisliği yazmadım yine girsem yine diyetetik yazarım,olay senin ilgi alanına kalmış yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim odtü boğaziçi gibi yerlerdeki pc mühendisliği okuyanlar arasında sıyrılmaktansa egede diyetetik okuyarak daha kolay sıyrılırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectable_man

Ege diyetetik 2. sınıfa geçtim ,aynı şekilde liseden arkadaşım da bu sene 1. sınıfa başlayacak bilgisayar mühendisliğinde(hazırlık okudu ilk sene) ben sonuna kadar memnunum diyetetikten o da ilgisi olmadığı için diyetisyenliği sevmiyor,yani diyeceğim o ki ben de tutturduğum halde pc mühendisliği yazmadım yine girsem yine diyetetik yazarım,olay senin ilgi alanına kalmış yalnız şunu da söylemeden geçemeyeceğim odtü boğaziçi gibi yerlerdeki pc mühendisliği okuyanlar arasında sıyrılmaktansa egede diyetetik okuyarak daha kolay sıyrılırsın

beslenme ve diyetetik hakkında bana bilgi verebilir misin?bir de diyetetikte 2den 3e geçerken öğrenciler kollara ayrılıyomuş diye duydum doğru mu?

• Kutup Tilkisi kullanıcısına yanıt
    Hocam birçok arkadaş mesaj atıyor bunun için bi ana konu açacağım kısa süre içerisinde, soruna gelecek olursam öyle dala ayrılma diye bir şey yok 2 den 3 e geçerken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ikisininde uzaktan yakından bir alakası yok çok uç bir ikilemde kalmışsınız elektrik elektronik vs bilgisayar deseniz bir fikir verirlerdi ama diyetetik ile bilgisayar sadece zevk ve istek meselesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: respectable_man

Hocam birçok arkadaş mesaj atıyor bunun için bi ana konu açacağım kısa süre içerisinde, soruna gelecek olursam öyle dala ayrılma diye bir şey yok 2 den 3 e geçerken.

hocam aklıma takılan bir diğer soruysa ygs den alan diyetetikle lysden alan diyetetik arasında fark var mıdır?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ege Tıp vs ODTÜ Makina
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kutup Tilkisi kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle fark yok, Diploma lisans diploması, bölüme mf3 sıralaması 15 k olup giren bile var, Merak etme ben de çok araştırdım hiçbir fark yok, zaten Egenin de fakülte olacağı olduğu Vs söyleniyor bina farkı gibi bir şey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.