Şimdi Ara

Akdeniz Üniversitesi nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
16.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Akdeniz Üniversitesi nasıl okuyan var mı? Ortam falan nasıl? Hacettepe'yi bıraktım burası kadar var mıdır ?

Antalya'yı seviyorum ama hep tatil için gelirdim,yaşamak için nasıl bir yer ?

Satılık 1+1 veya 2+1 evler ne kadar ilçeleri pek bilmiyorum ama Muratpaşa yakın sanırım İİBF'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beamer -- 19 Ocak 2012; 13:22:40 >

• Akdeniz üniversitesinde eğitimci bir abim var. Çok iyi bir üniversite olduğunu söylemişti bana yazın ama Ben ekşiden okuduğum kadarıyla aynı tanıya varamadım. Bu arada hacettepeyi niye bıraktın?
  • eksiye falan bakmayin onlar kotulemek icin herseyi yapiyolar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperaltay35

eksiye falan bakmayin onlar kotulemek icin herseyi yapiyolar

Aynen bak haklısın Ankaralıyım Gazi üniversitesinde halam okudu çok kez girdim , çıktım okulu biliyorum Ekşide okudum bir ara Başka gaziden bahsediyorlar galiba dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asa11

Akdeniz üniversitesinde eğitimci bir abim var. Çok iyi bir üniversite olduğunu söylemişti bana yazın ama Ben ekşiden okuduğum kadarıyla aynı tanıya varamadım. Bu arada hacettepeyi niye bıraktın?

Fizik Mühendisliği okuyordum da okunmaz yani. 2 sene okudum bıraktım. Hatta bırakmakla kalmadım eşit ağırlığa geçtim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

quote:

Akdeniz üniversitesinde eğitimci bir abim var. Çok iyi bir üniversite olduğunu söylemişti bana yazın ama Ben ekşiden okuduğum kadarıyla aynı tanıya varamadım. Bu arada hacettepeyi niye bıraktın?

Fizik Mühendisliği okuyordum da okunmaz yani. 2 sene okudum bıraktım. Hatta bırakmakla kalmadım eşit ağırlığa geçtim.

Yani hani ingilizce öğretmenlği vs Yabancı dil bölümü desen kampüstenmi sıkıldın derdim Dağ başında , dandik binaları vs olduğu için Ama tabi sıkıldıysan yapcak birşey yok.Peki anadolu üni. düşündün mü hiç?
  • quote:

quote:

quote:

Yani hani ingilizce öğretmenlği vs Yabancı dil bölümü desen kampüstenmi sıkıldın derdim Dağ başında , dandik binaları vs olduğu için Ama tabi sıkıldıysan yapcak birşey yok.Peki anadolu üni. düşündün mü hiç?

Yok Beytepe kampüsü gayet güzel bir kampüs, sıkılma gibi bir durum olamaz yani

Düşünmedim, Ankara zaten soğuk, gideceksem sıcak bir yere giderim

Ben aslında Bilkent düşünüyordum ama okula vereceğim parayı eve yatırıp devlette okurum, kafam da rahat olur diye düşündüm sonradan. Kaldım mı kalacak mıyım, babam ne diyecek tasasını çekemem yani ki elbet kalıcam minimum 1 sene

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben aslında Bilkent düşünüyordum ama okula vereceğim parayı eve yatırıp devlette okurum, kafam da rahat olur diye düşündüm sonradan. Kaldım mı kalacak mıyım, babam ne diyecek tasasını çekemem yani ki elbet kalıcam minimum 1 sene

anladım Ben muğla-fethiyede yaşıyorum Buraya kar en son 1980 lerde yağmış. 2 Gündür donuyoruz resmen gece hava -5 lerde geziyor. heryer soğuk yani kaçamazsın soğuktan :D

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

anladım Ben muğla-fethiyede yaşıyorum Buraya kar en son 1980 lerde yağmış. 2 Gündür donuyoruz resmen gece hava -5 lerde geziyor. heryer soğuk yani kaçamazsın soğuktan :D

Orada soğuk en fazla 1 ay oluyor ama Ankara'da ooooo

• ben okuyorum. bu sene bitiyor.

dersten geçmesi en zor üniversite.
    geçme notu çoğu ders için 70
    başka üni. lerde 50 miş. (tabii duyum)

Birde şimdi bologna süreci başladı. (yeni 2011)
    eskiden dersten kalınca devam zorunluluğu yoktu.
    sadece sınavına (vize-final) giriyordunuz.
    ancak şimdi devam zorunluluğu getirdiler.
    (devamsızlıktan kalmaktan bahsetmiyorum. zaten onda tekrar devam edeceksin)

dersten kaldın mı şapa oturdun.. Bu sefer çakışmaya başlıyor..
    devam aldığı dersler için en fazla 30 kredilik ders alabilirsin.

vs.vs.
  • Akdeniz üniversitesini kazandım ilk izlenimlerim...

1- Akdeniz üniversitesi 5M migros alış veriş merkezinin 1-2 km yukarısındadır.
    2- Yurt çıkma ihtimali çok düşük olduğundan kalacağınız yeri yinede araştırın.
    3- Özel yurtta kalmak isteyenler yurtların geneli sözleşmeli yapmaktadır bilginize.(9 ay gibi)
    4- 2 kişilik yurt ücreti 375 tl geneli böyledir ve size önerim sözleşmeli olmayan yerleri bulmaya çalısın.
    5- Ev kiraları hakkında pek bi bilgim yok ama uygun eşyalı kiralık evlerin olduğunu duydum.
    6- Eşyasız ev kiralamayı düşünenler 2. el eşyaları kolaylıkla bulabilirsiniz.
    7- Sizde tahmin edebileceğiniz gibi öğrenci ekonomisine göre çok pahalı burası.
    8- Akdeniz üniversitesi oldukça büyüktür arkadaşlarınızla oturup sohbet edebileceğiniz çok güzel bahçesi vardır.
    9- İş imkanı tahmin edebileceğiniz gibi oldukça fazladır.
    10- Umarım yardımcı olabilmişimdir...

• Beamer kullanıcısına yanıt

Sevmediğin için mi bıraktın yoksa eğitimi mi kötü?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.