Şimdi Ara

Akdenizde İsrail'i yanımıza çekmeliyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İsrail'den doğalgaz almak en doğru karar. İsrail doğalgazini Türkiye'nin alması onlar için dw daha cazip.

Mısır Kıbrıs Yunanistan İtalya İsrail. Bunlarla mücadele edemeyiz. Hele bir de ABD'yle bozuşup ambargo yersek. Çok çok zayıf duruma düşeriz. Her gün bizi tehdit ederler.

S400'ler de iptal edilmeli ayrıca. Belli ki S400 alirsak F35'leri vermeyecekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende seni ahpartili bilirdim mübarek
    Meğerse sen has cehapeliymişsin

• İsrail Amerika korkunuzu bir parca anladik da Kıbrısla mücadele edemeyiz nedir. Bu kadar kendinizi düşürmeyin. Oldu olacak ulkenin tapusunu direk verelim. Bu kafa ile ne devlet kalır ne de millet. Beka sorunu bazen abartiyorlar mi diyordum ama galiba haklılar.

• abd ve israil korkusu yok zira habire abd bizi işgal edecek o yüzden s400 istemiyor, en büyük düşman abd diyen sizsiniz.

eğer ambargo gelirse ittifakla mücadele edemeyiz manasına dedim. ambargo hava kuvvetlerine çok ciddi zararlar verir. ekonomiye verdiği zararı saymıyorum bile.
    euronews
    ABD, S-400 için Türkiye'ye ambargo uygular mı? 1975'teki ilk ambargo
    https://tr.euronews.com/amp/2019/03/11/abd-s-400-icin-turkiye-ye-ambargo-uygular-mi-1975-teki-ilk-ambargo

• yeni bir parti lazım ;)

• Oldu memleketin tapusunu da verelim israile olsun bitsin
    var olan hükümetin s400 kararı da akdeniz bloklaşması da doğru. suriyeye rusya girdiği sırada nato savunma sistemlerini ülkeden çekmişti hatırlatırım. Abd ve Nato şuanda bizim müttefikimiz değil, sadece kağıt üzerinde zaten bunu bilmeyen yok. Evet karşılığınıda fazlasıyla ödüyoruz belki ama Türkiyenin onların emrinde olduğu zamanlardaki hali ile şuanki halinin pek bir farkı yok.. Ama Türkiyenin Rusya ile iran ile beraber tutumu sayesinde bugün suriyede abd istediğini alamadı. suriyeden istediğini alsaydı sıranın İran'a ve haliyle de doğrudan Türkiye ye gelmeyeceğini kim iddia edebilirdi ?
  • Tamam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C234DE19A

Bu mesaj silindi.
    Gelsin s400ler bi bak neye kaldırılıyo

• türkiye kuruldugundan beri israilden hic uzaklasmadi ki yakinlassin

• Diş politikayı benim idare etmem lazım

• Muhafız. kullanıcısına yanıt

bu yüzden sizler gibi adamlar devlet yönetmiyor yönetse buğün devlet diye birşey kalmazdı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.