Merhaba arkadaşlar akg 702 almaya kara verdim fakat buna nasıl bir amfi almalıyım amfilerle ilgili hiç bir bilgim yok yardımcı olabilirmisinz
2 tür amfi var kabaca bakarsak.tüplü yani lambalı amfiler bir de katı hal dedikleri ss amfiler.k702 için alacaksan tüplü schiit lyr olabilir,katı hal olarak matrix m-stage olabilir.sen paradan haber ver
para cok problem degil ama evde dinlerken gercekten ciddi keyif alabileceğim bir kulaklık istiyorum birde bende bang olufsen ses sistemi var acaba ona bağlasam yinede amfi almam gerekirmi
k702 çok keyif veren bir alet değil.sennheiser hd600 veya 650 alman daha mantıklı olur.grado da düşünülebilir.ses sisteminin kulaklık çıkışı kaliteliyse bağlanabilir.
Neden K702 almaya karar verdiniz?
bi arkadaşım önerdi bide tasarımı flan hoşuma gitti birazcıkta araştırma yaptım amfisiz kullanmazsan tam veririm alamazmışım
amfisiz bir halta yaramaz bu alet.öyle basit bir amfide kurtarmaz haberin olsun.
amfi ne almam lazım ozaman?
yukarıda yazmıştım.onları alabilirsin
peki bu schiit lyr i nerde bulabilrim
kendi sitesinde satılıyor.schiit.com ama türkiyeye gönderim var mı bilmiyorum.gg deki satıcılarla irtibat kurmayı dene.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme