Şimdi Ara

akg k 416 p kulaklık inceleme(resimler eklendi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: JakX

İyi bir kulaklıkla test ederseniz onboard ses kartlarının çamur gibi seslerini çok daha rahat anlayabilirsiniz.

bu kulaklıkta o iyi kulaklıklardan mp3 için harika bir kulaklık her dinlediğim dakika kulaklığa karşı verdiğim para gözümün önünden silinip gidiyor s750 yi kenara bıraktım şu an kulağımdan düşmüyo
    ve kulağımda ne ufak bi acıma hissi nedede birşey sanki kulşağımda yok gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamo99 -- 20 Haziran 2008; 23:41:12 >
  • Zatenh bu kulaklığın verdiği sesle multimedia s750 nin verdiği ses kıyaslanamaz bile, hele müzikte falan çok çok daha iyi bir ses verir.
  • ben bu kulaklıktaki bass tadını dahada görmedim okadar tatlı bir bass ı varki daha x-fi ses kartına bikere bağlamadım daha bağlamamda yoksa başka birşey dinlemez olurum o sesi duyarsam gene şimdi 5700 cep telefonumla kullanıyorum biraz boğuyor 5700 ama bi türlü güzel bir mp3 bulamadım bu kulaklığa göre vibez iyi gibi gözükür ama çabuk arıza yapıyormuş ve db spl oranı çok düşük 95 üstü bir şeyler bakıyorum ama bi türlü bulamadım böyle bir mp3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamo99 -- 21 Haziran 2008; 12:28:10 >
  • Marka model: Sony MHC-RV 900D 3500W PMPO
  • ne yapıcaz bu aleti
  • quote:

Orjinalden alıntı: mamo99

ne yapıcaz bu aleti

?
  • Bunun boyutu tam olarak nedir? Şöyle takılı halde bir resim koyabilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamasylar

quote:

Orjinalden alıntı: mamo99

ne yapıcaz bu aleti

?

sony marka bir şey yazmışsınız onu ne yapıcaz onu anlayamadım müzik seti bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: thetrooper00

Bunun boyutu tam olarak nedir? Şöyle takılı halde bir resim koyabilir misiniz?

boyutu tam olarak 35 mm çok büyük değil mediamarkt varsa çevrenizden oraya bakın orda dinleme imkanınız var ben imkan olmasa ztn bu kulaklığı almazdım bune der geçerdim dinleyince anladım ne olduğunu şu an s750 zayıf geldiği için eq hiç kullanmam ben 2 saat fln eq ile uğraştım anca yakaladım ona yakın dengeli ses gerçi sub olduğu için tutmuyor kulaklığın yerini +1 olduğu için bassları o kadar güzelki çok tatlı bassları var öuzun kısa her bass a çok güzel yanıt veriyor yumuşak ve çok net
  • İşte bu müzik setiye süper ses verdirdi ses kartı.
  • quote:

boyutu tam olarak 35 mm

Şimdi olmadı bak.. Sürücü çok küçükmüş.

American audio nun bunun yarı fiyatına 57 mm sürücülü dj kulaklıkları var..
  • bunun amacı evde kullanmak değilki büyükleride var bunun amacı yolda kullanım siz yolda giderken öyle bir kulaklığı kullana bilecekmisiniz hoş yanı bu bunun bu boyutta dışardan ses almadan bu frekans aralığı ve bu hassasiyet çok yol için çok iyi değerlere sahip bir kulaklık o yüzden dinler dinlemez aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamo99 -- 22 Haziran 2008; 14:35:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musyun

Akg diye bi marka ilk defa duydum...Kaliteli bişeymiş demekki. Acaba cx300 ile karşılaştırlabilir mi? biri kulak içi ama biri ise dj tipi...

ya sizde hiç bişey bilmiyorsun bahsettiğiniz marka AKG en iyi kulaklık markalarınan biri cx300 ile karşılaştırılamaz !
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.