Bildirim
AKG K 530 ve K 242 HD Arasında Kaldım Lütfen Yardım
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
https://www.amazon.com.tr/KOBB-KB100-G%C3%B6stergeli-Pompas%C4%B1-K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1/dp/B08BGGM48F
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
AKGden çok Sennheiser serisi düşünürseniz daha iyi olacaktır bas konusunda.. Sennheiser HD485i inceleyebilirsiniz.. -
Arkadalar sennheiser serisi malzeme olarak biraz kalitesiz duruyor ama olabilir HD 555 HD 575 280 pro ya da maksimum 100 euroyu bulan bi hangi kulaklıklığı tavsiye edersiniz yurtdışından getireceğim amfi gerektirmeyen bi model söyleyebilirseniz sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pars27 -- 2 Mayıs 2010; 16:52:23 > -
onlar içinde en iyisi hd280olur bulursan hd580de olur -
k414p ye de bir göz at...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 2 Mayıs 2010; 18:49:15 > -
Bence de Akg k414p gayet iyi bir seçenek olur, hele ki bass tercih sebebi ise. -
Arkadaşlar ilginize teşekkürler Akg k414 modeli çok basit duruyor daha çok kulağımı tamamen saracak sahnesi geniş bi model düşünüyorum biraz da estetiği olursa çok hoş olacak lütfen beni bu dertten kurtarın.
Sennheiser 280 pro ile normalinin farkı nedir acaba 100 euroyu hakedecek türden midir? Yoksa Akg 530'un beyazı 50 euro civarı alsam pişman olur muyum bilgisayarı ses kartıyla iyi performans elde edebilir miyim acaba? -
k530 akg nin giriş seviyesi hi-fi kulaklığı,görünüm olarakta baya hoş bir kulaklık gerçekten...50 euro için bana biraz ucuz gibi geldi,böyle durumlarda insan şüpheye düşüyor...
ses kalitesi olarak kalbur üstü birçok modelle kafa kafaya performans vereceğine eminim...akg birçok stardart kafaüstülere göre daha büyük sürücü kullandığı için,extra güce yani amfiye gereksinim duyuyor...değer olarak 62 ohm olarak görünsede pc ses kartı yada,mp 3 playerla tam kapasite kullanamanız çok zor...amfi kullanımı akg nin üst seri kulaklıkları için kaçınılmaz...pc de maximum %60,80 kapasiteyle kullanırsınız...
audio technica firmasının hem göze hem kulağa hitap eden,amfi gerektirmeyen güzel kafaüstü modelleri vardır...hatta bazıları mp 3 player ile bile çok iyi performans verir-es5-es7-esw9 modelleri mesela...esw 9 fiyat olarak size yüksek gelebilir,es5 ise daha portatif amaçlı bir ürün k414p gibi...bu bağlamda hem portatif hemde pc de kullanıma çok müsait es7 modelini şiddetle tavsiye ederim...amfisiz kullanım ve iyi ses kalitesi için tavsiye edilebilecek Gradolarda var olsada-es7 nin yanında 3 liralıkmış gibi kalabilirler...e-bay de 100 dolar civarı top rated seller lardan alabilirsiniz...
phaiton ms300 modelide oldukça şık bir model ve düşük empedanslı...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master-Fİ -- 4 Mayıs 2010; 13:56:47 >
-
Arkadaşlar AKG 530 baya hoşuma gidiyor amfi gerektirmez heralde al derseniz siparişi vereceğim fiyat da iyi bence fazla kasmaya gerek yok sonuçta dj'lik yapmayacağım -
ya gereksede fio e5 filan alırsan bi süre idare eder -
Teşekkürler
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- bluetooth kulaklık kutusu şarj olmuyor
- jbl kulaklık bataryası
- kulaklık tamiri
- en iyi kablolu kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- airpods orjinallik sorgulama
- sennheiser orpheus
- huawei freebuds pro 4
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X