Şimdi Ara

Akg Y400 mü Y500 mü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
4.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dgkn_sglmr

Kullanım rahatlığı alışkanlıkla alakalı ben de ilk başlarda öyle diyordum pedleri hafızalı. Ses kişisel deneyim ben çok seviyorum ses kalitesini. Dengeli bir kulaklık. Ses yüksekliği bazı parçalarda bana da az daha olsa dedirtebiliyor. Genelde evde kullanıyorum o yüzden yarı seste kullanıyorum. Jbl 500bt denedim pedleri deri bile değil kuşağa takarken hışırtı çıkıyor sanki poşet kaplı gibi.

Aslında uzun yıllar kulak üstü kulaklık kullandım ama bu bi farklı geldi. Zamanla alışırım herhalde. Hiç bilgsayara Bluetooth ile bağlayıp mikrofonunu kullandiniz mi? Bluetooth aparatı kullanarak bağlamak istiyorum. Discord, zoom, teams gibi uygulamalarda deneme şansınız oldu mu Bluetooth ile mikrofonunu. Aklıma bir şey takıldı :) jbl ve akg test etmiş biri olarak ses kalitesinde çok bı farklari var mı fiyat farkına değer mi sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fortune 4 kullanıcısına yanıt

Dediğiniz şeyi daha önce hiç duymadım o yüzden yorum yapamayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: James Deen

Dediğiniz şeyi daha önce hiç duymadım o yüzden yorum yapamayacağım

Duymuş oldunuz ben uyarayım da gerisi beni ilgilendirmez.. Aynı sekilde fırça gibi olan taraklar da saçları çekerek kopartıyor tabii fırça seklinde tarak daha zararlı ama kafa üstü kulaklıkta zamanla aynı hasarı belki cok daha uzun sürede verebiliyor kopan saçların tekrar çıkma garantisi yok ben kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 3 Kasım 2020; 16:29:33 >
  • Fortune 4 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim uyarınız için dikkate alacağım

• James Deen kullanıcısına yanıt
    Mikrofon bt ile memnun etmez. jbl gerçekten bunun klasmanında değil o kulaklık bunun yanında rezalet. Hem ses olarak hem malzeme kalitesi pedleri gerçekten kötü.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

Çok teşekkür ederim bir nevi içim rahatladı her iki kulaklığı da denemiş birine sormak :)

Jbl o fiyata alınacak en kötü kulaklık bile olabilir hatta abartmış gibi olmayım ama :)

• quote:

Jbl o fiyata alınacak en kötü kulaklık bile olabilir hatta abartmış gibi olmayım ama :)

Doğrudur valla, sizin gibi yorum yapanlar var görmüştüm ama tam tersi olarak da yorum yapanlar var :) aldık artık yapacak bir şey yok. Bluetooth adaptör sipariş ettim gelince bilgisayarda kullanmaya başlayacağım.

Farklı düşünebilirler gayet normal saygı duyuyorum ama bir çoğu daha kötü kulaklıktan geçmiş oluyor ondan dolayı

• quote:

Farklı düşünebilirler gayet normal saygı duyuyorum ama bir çoğu daha kötü kulaklıktan geçmiş oluyor ondan dolayı

Hocam bu kulak ustu kulaklıklar da iade oluyor mu bilginiz var mı ? İnanın kulaklık kulağımı çok acıtıyor yani daha fazla kullanabilirmiyim bilmiyorum.

Olmuyor diye biliyorum ama emin değilim. Amazondan aldıysanız kesin iade olur

• quote:

Olmuyor diye biliyorum ama emin değilim. Amazondan aldıysanız kesin iade olur

Hepsiburada dan aldim Samsung Türkiye adlı saticidan

Hepsiburadanın müşteri hizmetleri ile görüşün normal şartlarda iade olması lazım aslında ama kulaklıklarda sorun çıkarıyorlar

• quote:

Hepsiburadanın müşteri hizmetleri ile görüşün normal şartlarda iade olması lazım aslında ama kulaklıklarda sorun çıkarıyorlar
    Akg Y400 mü Y500 mü
    Akg Y400 mü Y500 mü

Kulaklığı tutan plastikler biraz yamuldu kulaklığı çıkartırken yapacak bir şey yoktu ve küçük poşet gördüğünüz gibi yırtıldı herhangi bir sıkıntı teşkil eder mi ki? En kısa sürede müşteri hizmetlerini arayacağım sormak için

Kutuyu parçalamamışsınız bunlar da olur yapacak bir şey yok buna

• Dgkn_sglmr D kullanıcısına yanıt

Yok parcalamadim nasıl geldiyse öyle duruyor

Kutu anlamında sorun yaşamazsınız siz bi görüşün umarım iade alırlar

• quote:

Kutu anlamında sorun yaşamazsınız siz bi görüşün umarım iade alırlar

Az önce konuştum direkt iade işlemine geçti kendisi ve iade işlemini başlattı. Hepsijet ile gelmişti fakat Aras kargo için bir numara verdi bu numara ile kargoya verebilirsiniz dedi. Havalı poşet tarzı bir seyin içinde gelmişti ürün onu attım herhalde sadece kutusu ile gitsem kendileri paketler

Paketlerler havalı poşet önemsiz

• y400 ile y500 arasındaki farkı tam anlayamadım. esas merak ettiğim iki kulaklığın boyutları aynı mı yoksa y500 daha mı büyük. y500 ün pili 33 y400 22 saat. y400 type c kullanıyormuş y500 normal usb. y400 de dış ortam sesinin ne kadar alınacağı ayarlanabiliyormuş y500 de de oluyor mu bilmiyorum. akg nin sitesine bakınca iki kulaklığın fiyatları aynı. özellikle boyut farkı konusunda bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.