Şimdi Ara

Akhanlar Oto Fiat Servisinden yediğim kazık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üzerime kayıtlı olan aracımı verdim ve üstünü tamamlayarak sıfır araç aldım. alırken bana eski otomda bulunan kaskonun yeni otoya aktarılacağı ve fiyat farkının kendileri tarafından ödeneceği ve 1 yıllık olarak tanzim edileceğini söylediler. ben aracı 5. ayda aldım. dün yani 26/11/2012 günü beni aradılar aracın kaskosunun ve sigortasının bittiğini yenilemek gerektiğini söylediler. bende bunun üzerine Akhanlar fiat bayiisine vardım. konuyu anlattım, ancak bana bu konu ile ilgili olarak benimle muhatap olan satış sorumlusu ümmühan hanımın iştyen ayrıldığını ve bu konu ile ilgili olarak kendilerinin bir sorumluluklarının olmadığını beyan ettiler. böylece Afyonun gelişmemesi işte bu tür insanlar ve bu gibi esnaflardır. bundan sonra AKHANLARA gidecek insanlar önce iyice düşünsünler derim......

• akhanlar opel oldu. fiattan ayrıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankarametinerr

akhanlar opel oldu. fiattan ayrıldı
    Yerine gürses oto diye bir şey açılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfaforce -- 31 Ağustos 2013; 22:18:27 >
  • sahibi olacak kişinin köy ağası gibi otorup sağ sola küfürler yagdırması kadronun beceriksiz ve ilgisiz oluşu fiyat konusundada bir o kadar pahalı oluşu opelin müşteri memnuniyeti adına e kadar duyarlı olduğunu gösteriyor adamlar liste fiyatı üzerinden araç satıyorlar varmı böyle bir şey fiatın bayiliği aldıkları kadar varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asilzade03 -- 12 Mart 2014; 18:13:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.