Şimdi Ara

akilli akilliyi bulunca akilli salak durumuna dustu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: xNeDBuLa

Adam item party kurmus tabi sen yere atacan alacan ona gidecek item

aslında şöyle yapacan atacan silahı yere party den çıkacan tekrar alacan adam g.. olacak

aynen arkadşda amma inatçı 4-5 sayfa yalwarmış:

• banada adamın biri gelmişti silk satıcam diye parayı ver dedi trade yolu ile verdim 200k gelicek silk dedi hemen oyundan cıktı oda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulukemal

quote:

Orjinalden alıntı: aKuTa_SaMe

bide bu oyunu oynama sen bilmiyosun bu isi diyo

bu tip insanlar neden hep turk oluyo bana hic yabancı denk gelmedi

dün bi adam vardı botter botter yazdım dediki lwl 66 pure str blade ve 7 charım var botter dedim u are full int and wearing garment lol dedi bende max vurmak istiyom max mag defence istiyom dedim adam haha lol garment attack artırmaz charını sil ko oyna dedi bende git oyunu öğren gel dedim oda ben biliyom sen öğren dedi git sitesinden oku çeneni kapa dedim adam türk değildi yabancıydı banada arada sırada oluyo

bide 5kere sağ tıklamanın bi gereği olmalı öle yapınca atınca geri alınmıyomuki?bi deniyim

+1 Bencede charını sil git Knight oyna Garment atack ARTTIRMAZ

• quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

quote:

quote:

dün bi adam vardı botter botter yazdım dediki lwl 66 pure str blade ve 7 charım var botter dedim u are full int and wearing garment lol dedi bende max vurmak istiyom max mag defence istiyom dedim adam haha lol garment attack artırmaz charını sil ko oyna dedi bende git oyunu öğren gel dedim oda ben biliyom sen öğren dedi git sitesinden oku çeneni kapa dedim adam türk değildi yabancıydı banada arada sırada oluyo

bide 5kere sağ tıklamanın bi gereği olmalı öle yapınca atınca geri alınmıyomuki?bi deniyim

pardon sen full intmişsin o zaman arttırır benim bildiğim atağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chairzard -- 16 Haziran 2007; 14:21:02 >

• mantık çalıştırın yaw elbise bu nasıl atak artırsın
  • off ben bu olayı yemiştim baslarda item party mevzusu greecede lavugun nicki hala aklımda bu sana yapmaya calısanıda biliom heralde greecedemisin sen bu cellat_tr bana durup dururken kufur falan ediodu degisik insanlar bunlar yaa
  • greecede degilim olympustayim
  • zuahhaha ne uyanık insanlar var insan kendi nasılsa karsıdakını de oyle zannedermıs

not:hiç bir kıyafet atac artırmaz sadece kosma hızı artar garmentda % 10 daha hızlı kosar armor da %10 daha yawas bildiim kadarı ile % degerlerinde sorun olabilir ama garmentın kosma hıznı arttırdıı kesin
  • zuhaha bnde bı kere bole kandırmıstım adamı da cok salakca yontem :D salak olanlar yutuyo ama :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: bushidoo

zuhaha bnde bı kere bole kandırmıstım adamı da cok salakca yontem :D salak olanlar yutuyo ama :D

kim salak acaba??? kandıran mı kandırılan mı ? ......... anladın bence sen onu...
  • ne kadar ezik bir çar int çi misin
  • ıkısıde :D
    quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

quote:

Orjinalden alıntı: bushidoo

zuhaha bnde bı kere bole kandırmıstım adamı da cok salakca yontem :D salak olanlar yutuyo ama :D

kim salak acaba??? kandıran mı kandırılan mı ? ......... anladın bence sen onu...

• Ya anlamıyom bu salaklar milleti 5 yaşında cocukmu sannediyor kandırmaya calısıyor Böle admalar ne isi var bu oyunda anlamıyom ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: haadeess

quote:

quote:

muhahha bence sen git oyna ilk üst konuları oku sonra oyun oynahttp://forum.donanimhaber.com/m_9536018/tm.htm Garment giysiler ne işe yarar?

Garmentler Magic gücü arttırmak için giyilen giysi türleridir ve resmi sitesinde belirtildiği gibi %20 hızlı koşmanızı ve %20 daha az mana harcamanızı sağlar. Bunun yanısıra, Magic defans değerleri diğer giysi türlerine göre yüksek olduğu için Magic attacklarda en düşük hasarı almanıza yardımcı olurlar. Ayrıca Magic Reinforce (Magic Güçlendirme) değerlerinin diğer giysi türlerine göre yüksek olması nedeniyle Magic vuruşlarda da artma sağlarken Fiziksel vuruş gücünden biraz düşürür.
    ilk oyunu tam öğren emin olmadan sakın kimseye bişi yazma yazanları dinleme

• quote:

Orjinalden alıntı: orionsguard

zuahhaha ne uyanık insanlar var insan kendi nasılsa karsıdakını de oyle zannedermıs

not:hiç bir kıyafet atac artırmaz sadece kosma hızı artar garmentda % 10 daha hızlı kosar armor da %10 daha yawas bildiim kadarı ile % degerlerinde sorun olabilir ama garmentın kosma hıznı arttırdıı kesin

muhahha bence sen git oyna ilk üst konuları oku sonra oyun oynahttp://forum.donanimhaber.com/m_9536018/tm.htm Garment giysiler ne işe yarar?

Garmentler Magic gücü arttırmak için giyilen giysi türleridir ve resmi sitesinde belirtildiği gibi %20 hızlı koşmanızı ve %20 daha az mana harcamanızı sağlar. Bunun yanısıra, Magic defans değerleri diğer giysi türlerine göre yüksek olduğu için Magic attacklarda en düşük hasarı almanıza yardımcı olurlar. Ayrıca Magic Reinforce (Magic Güçlendirme) değerlerinin diğer giysi türlerine göre yüksek olması nedeniyle Magic vuruşlarda da artma sağlarken Fiziksel vuruş gücünden biraz düşürür.
    NOT:oyunu bilmeden ağzını açma hem denedim hem okudum artırıyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulukemal -- 16 Haziran 2007; 20:43:04 >

• biliyom banada aynısı yaptı bu arkadaş yere cape attım aldım.bi de orda anamın üzerine yemin ederim yazmış salk herif.
  • abi aslında bu tip kişiler sana bişey dedimi dieceksin ben senin dediğini biliorum peki sen şunu bilio musun şöle yapınca +9 oluomuş filan tabii adam atmayacak ama o da başka bişey
  • quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

LAFLARINIZA DİKKAT EDİN Bİ OYUN İÇİN TÜRKLÜĞE ZARAR GETİRMEYİN .... VE TÜRKLÜĞÜMÜZDENDE HİÇ ZAMAN UTANMAYALIM UTANAN VARSA BU VATANDA YAŞAMASIN

Senin gibilerde olmasa ne yapcam ben yahu :)

Türk'lüğünden utananı bırak ülkenin %10'u gavur, git at bakalım onları atabiliyorsan, sonra gel Türk'lüğünden utananlar yaşamasın de.

NOT : Banada bi ara bi Mısırlı geldi İD ve PW yi direk istedi, kasacanmı dedim, hayır benim olsun dedi :) Olay bu hadi biz gene silahı at~da +5 SoSuN yapalım diyoruz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LnMsTr2 -- 16 Haziran 2007; 22:05:51 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr2

quote:

LAFLARINIZA DİKKAT EDİN Bİ OYUN İÇİN TÜRKLÜĞE ZARAR GETİRMEYİN .... VE TÜRKLÜĞÜMÜZDENDE HİÇ ZAMAN UTANMAYALIM UTANAN VARSA BU VATANDA YAŞAMASIN

Türk'lüğünden utananı bırak ülkenin %10'u gavur, git at bakalım onları atabiliyorsan, sonra gel Türk'lüğünden utananlar yaşamasın de.

NOT : Banada bi ara bi Mısırlı geldi İD ve PW yi direk istedi, kasacanmı dedim, hayır benim olsun dedi :) Olay bu hadi biz gene silahı at~da +5 SoSuN yapalım diyoruz :D

neden gulup alaycı konusuosun cocuk cook guzel bişey solemiş ne yani senin tespitine gore ulkenin %10u gavur diye ve biz onları ülkemizden atamıyoruz diye Türk'lügümüzden utanmamızmı gerekiyo anlayamadım anlatırmısın

• quote:

Orjinalden alıntı: bigturk_tr

quote:

Orjinalden alıntı: LnMsTr2

quote:

neden gulup alaycı konusuosun cocuk cook guzel bişey solemiş ne yani senin tespitine gore ulkenin %10u gavur diye ve biz onları ülkemizden atamıyoruz diye Türk'lügümüzden utanmamızmı gerekiyo anlayamadım anlatırmısın

kutluyorum kardeşim bravo bide benim bildiğim garment magical attack arttırmaz magical defans sağlar öyle olsaydı full strlar garment giymezdi hybird olurlardı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.