Şimdi Ara

akilli akilliyi bulunca akilli salak durumuna dustu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• bide bu oyunu oynama sen bilmiyosun bu isi diyo

bu tip insanlar neden hep turk oluyo bana hic yabancı denk gelmedi
  • türkleri oyuna almasalar daha iyi; utanıyorum...
  • maltafon ya 1 kaçını sallandırıcaksın bunların
  • quote:

Orjinalden alıntı: System Error

türkleri oyuna almasalar daha iyi; utanıyorum...

Türklüğümden hiç bir zaman utanmadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: aKuTa_SaMe

bide bu oyunu oynama sen bilmiyosun bu isi diyo

Valla bana geldi bi kere alman silahını at güçlü yapayım demişti ingce bende yere cape attım herifin bi koşuşu var yerdeki cape e doğru koptum
  • quote:

Orjinalden alıntı: kayserili_kral_turk

quote:

Orjinalden alıntı: System Error

türkleri oyuna almasalar daha iyi; utanıyorum...

Türklüğümden hiç bir zaman utanmadım.

böyle şerefsizler oldukça utanıyorum.Burda erkeklik taslama, sana yapsalar böyle birşeyi sende utanırsın.Türklerin oyundaki konumuna bakarsan anlarsın kardeşim.

• ayrıca türklüğümden utanıyorum diye bir cümle çıkarmadım orada.neden böyle anladın anlamış değilim.başkalarını terslemek işine geldiği için olabilirmi?

böyle insanlardan utanıyorum şereflerini halsiyetlerini ayak altına alıyorlar..
  • flood için kusura bakmayın ama eklemeden duramayacağım

sen neden bu tür insanlara karşı çıkmıyorsun? sende mi "aga silahını sos yapayım" diyenlerdensin?
  • LAFLARINIZA DİKKAT EDİN Bİ OYUN İÇİN TÜRKLÜĞE ZARAR GETİRMEYİN .... VE TÜRKLÜĞÜMÜZDENDE HİÇ ZAMAN UTANMAYALIM UTANAN VARSA BU VATANDA YAŞAMASIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi accseller -- 16 Haziran 2007; 12:34:32 >
  • kişisel görüşe saygı duy.

ben utanıyorum birader seni ilgilendirmez bu
  • quote:

Orjinalden alıntı: _BIG--NUKER_

LAFLARINIZA DİKKAT EDİN Bİ OYUN İÇİN TÜRKLÜĞE ZARAR GETİRMEYİN .... VE TÜRKLÜĞÜMÜZDENDE HİÇ ZAMAN UTANMAYALIM UTANAN VARSA BU VATANDA YAŞAMASIN

ayrıca genelleme yapmadım oyunun içine ediyoruz yalanmı kardeşim?utanıyorum oyundaki türklerin hemen hemen %90ından.

jangandayım adam gelmiş silahını ver sos yapam diyor.kimisi 100k ver seni zengin edem diyor..
  • bizim kafedede bunu yapıyo bebeler hep cat pat ing le uluslar arası calısıyo lar :P
    eziq lik oynayan adamın sanki partinin item paylasımlı oldugu bilmiceklerini dusunuyolar
    ama kananlar war sahit oldum
  • Adam item party kurmus tabi sen yere atacan alacan ona gidecek item

aslında şöyle yapacan atacan silahı yere party den çıkacan tekrar alacan adam g.. olacak
  • Kardeş sen greece'de misin?
    Aynı bu nickli biri 32'lik sosu 90 k'ya koymuş yalnışlıkla.Bende aldım.Sonra bi yalvarıyo bi yalvarıyo.Abi bilmem neyini y.lim abi noolur abi.Köpein olm abi vs. Şu oyun insanları ne durumlara düşürüyo Yarabbi

Bide anasının üzerine yemin ediyo şerefsiz

• yok olympustayim
  • benimde elimde 38 +5 wardı adamın biri geld, o silah satcakmısın dedi bende ne kadar wercen ddim
    sonra adam dedi yere at bi bakam blue mu die.
    wa öle insanlar takma ben artık ölelere cewap bile wermiyorum.
  • quote:

Hah bana bi kere yabancı geldi yaptı böyle bişeyi heralde Türklerden özendi
  • quote:

dün bi adam vardı botter botter yazdım dediki lwl 66 pure str blade ve 7 charım var botter dedim u are full int and wearing garment lol dedi bende max vurmak istiyom max mag defence istiyom dedim adam haha lol garment attack artırmaz charını sil ko oyna dedi bende git oyunu öğren gel dedim oda ben biliyom sen öğren dedi git sitesinden oku çeneni kapa dedim adam türk değildi yabancıydı banada arada sırada oluyo

bide 5kere sağ tıklamanın bi gereği olmalı öle yapınca atınca geri alınmıyomuki?bi deniyim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.