Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

kendini OSYM onunde yakmasi icin eleman araniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iki tane hayvan dusunun.Biri balik olsun biri kus.Simdi bu iki hayvani su becerisine gore yargilarsak bu durumda balik ustun zekali fakat kus ise gerizekali olur aksine ucma yetenegine gore sorgularsak balik aptal kus dahi olur.Dikkatbettiniz mi bu ikilemde diger hayvanin ne ise yaradiginin bir onemi yok

BIZDEDE OYLE.INSANLARIN TUM HAYATI 45 DK LIK SINAVDAN IBARET MI ?

SENIN BU ULKEDE 12 YIL BOYUNCA NERDEN NASIL EGITIM ALDIGININ BIR ONEMI YOK.SENIN YETENEKLERININ BIR ONEMI YOK.SENIN BECERELERININ BIR ONEMI YOK.

DIKKAT ETTINIZ MI ? DERECE YAPAN INSANLARIN COGU ZIHINSEL PROBLEMLI INSANLAR.2 KELIMEYI BIR ARAYA GETIRMEKTEN ACIZ KISILER.

YARIN OBUR GUN BIR MUHENDISLIK PROBLEMI ILE KARSILASTIGINDA KIMIN DAHA PRATIK, KIM8N DAHA MUHENDISEL DUSUNCE ILE SORUNU COZEBILECEGININ GARANTISINI NASIL VEREBILIRSIN ? KICI KIRIK BIR SINAV ILE MI ?

Birileri bu adaletsizlige dur demeli.Arap bahari nasil basladi ? Psikolojik manyagin teki kendini yakti hukumet binasinin onunde bu yavsak yuzunden milyonlarca insan oldu, hukumetler devrildi

Bence bizde boyle bir sey yapabiliriz.Buyuk egitim reformlari lazim

KOYUN GIBI DOLASIYOSUNUZ ORTADA SIZI KULLANIYORLAR KENDINIZE GELIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrT4ngo -- 28 Haziran 2014; 4:03:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ÖSYM Başkanının kendisinin prof luğu tartışma konusu.

Kendisi için değil prof. teknisyen olamaz raporu yazmışlar geçmişte.

• tutar. burasi benim

• quote:

Orijinalden alıntı: 440cdx

ÖSYM Başkanının kendisinin prof luğu tartışma konusu.

Kendisi için değil prof. teknisyen olamaz raporu yazmışlar geçmişte.

Tr'de egitim 1.siniftan itibareb problemli.Bir cacik olmaz bu ulkeden bu sacma sapan egitim sistemi devam ettigi surece

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.