Şimdi Ara

İnanilmaz uzgunum arkadaslar (bir bayanin arabaya bakisini icerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
2
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle konu disi olabilir simdiden ozur diliyorum. Anlayisiniz icin tsk ederim.

Gecen hafta sonu bir bayan ile gorusmek icin tam 1500 km ucak ile uctum. Ve ertesi gunu gorustuk evlilik maksadi ile. Buraya kadar bolumu ilgilendiren bir sey yok.

Gorusme aninda soyle bir konu acildi. Arabasi opel corsa muhtemel degeri 30-35 lira arasi. Bayan universitede calisiyor ve maasi 4500 lira civari imis kendi soyledigine gore. Ve arabasini degistirecek ve biraz birikimi varmis. Diyorki yakinda arabayi degistirecem c200 alacam 0 km. İstedigi arabanin degeri su an 160 bin lira degerinde. Hayir babadan birikimi olsa tamam. Evlilik icin konustugun kisiye ben bu arabayi alacam gosteris yapacam denilir mi. İnsan dusunmezmi yuva kurmayi. Bu nasil dusunce tarzi. Biz tutklere ne oldu senin etin budun ne aldigin maasin ne evin yok birseyin yok. Bu kadar ezik bir karsi cins ile gorustugum icin kendimden utaniyorum ve artik bir seylerden tiksiniyorum. Ev desen anlarimda araba icin bu denli taparcasina ego yukseltmek adina bunlari karsi cinse bir insan niye soyler. Esleriniz kiz arkadaslariniz boylemidir.

Simdiden okuyanlara zamanini ayirdiklari icin tsk ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takma kafana c200 de kaç motor var desen onu bile bilmez.bu ilk görüşme de sana hava atmak için sallamış.He He deyip geçseydin.Ünide hoca mı idari personel mi?

• Yani kusura bakma hocam ama oyle bir bayanla evlenilmez. Ha bunu bana söylemek düşer mi? Düşmez.

Bazı bayanlarin evlilige bakis açısı ben kendi maasimla gezeyim, marka marka giyineyim, var parayi makyaj malzemelerine akitayim.

Eeee erkekte evi gecindirsin faturayi yatırsin. Vergiyi iviri ziviri yatırsin. Kimse kusura kalmasin sen insansan bende insanim. Sen insansin da ben essek miyim.

Dedigim gibi yanlış anlamayin. Saygısızlık olmasini istemem ama cidden ego sahibi bencil sadece ben varim diten insanlarla omur gecmiyor. Bunu neye dayanarak söylüyorum o kadar fedakarlik yapıp bir seyler verdigim ilişkide, verdigim degeri görmedigim ve biten iliskime dayanarak diyorum.

Egolu, dediğim dedik, dik başlı insanlarla ömür geçmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Takma kafana c200 de kaç motor var desen onu bile bilmez.bu ilk görüşme de sana hava atmak için sallamış.He He deyip geçseydin.Ünide hoca mı idari personel mi?

Aras. Gorevlisi.

Bana niye hava atiyor onu anlamadim ki. Diyorum vergisi sigortasi kaskosu seni asar. Zaten olumlu sonuclanmandi gorusme

• Tanımadan evlilik gibi.

Tanımadan bireylerin ne dediğide bence önemsiz.

Arabayı bi kenera bırakında , ilk önce biraz sohbet edin.

Ama açıkçası konu gidişatı Endişe verici.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya c200'u kim 160'a veriyor? Bugun borusan avcilar'dan arkadasim icin teklif aldik 118i m paket biraz dolu 138 milyar dedi. 154bin liradan iniyor diyo bide. C200 160 milyar 4 teker 1 direksiyon mu veriyor ne yapiyor?

• nasılsa evlenince kira,aidat, elektrik su internet, giyim kuşam ve yemek için para harcamasına gerek kalmıyacak ,,,eğer borca girmezse elindeki para ortak olur diye korkuyor,olacakları şimdiden söylüyor ki işine gelirse
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cogumuzun bilmedigi kucuk bir sey
    12 yıl önce açıldı
    Bu icimdeki kaygilar nasil gecer
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeni tanıştığı adama/kadına maaş söyleyen insan yanlış insandır.
    Üniversitede çalıştığına göre eğitimci kabul ediyorum bu insan ne öğretecek merak ediyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor I

Yani kusura bakma hocam ama oyle bir bayanla evlenilmez. Ha bunu bana söylemek düşer mi? Düşmez.

Bazı bayanlarin evlilige bakis açısı ben kendi maasimla gezeyim, marka marka giyineyim, var parayi makyaj malzemelerine akitayim.

Eeee erkekte evi gecindirsin faturayi yatırsin. Vergiyi iviri ziviri yatırsin. Kimse kusura kalmasin sen insansan bende insanim. Sen insansin da ben essek miyim.

Dedigim gibi yanlış anlamayin. Saygısızlık olmasini istemem ama cidden ego sahibi bencil sadece ben varim diten insanlarla omur gecmiyor. Bunu neye dayanarak söylüyorum o kadar fedakarlik yapıp bir seyler verdigim ilişkide, verdigim degeri görmedigim ve biten iliskime dayanarak diyorum.

Egolu, dediğim dedik, dik başlı insanlarla ömür geçmiyor

Hocam Allah razi olsun. Anlattiginiz tum tarife uyuyor. Yaziniza saglik. Tipkisinin aynisi tarife uyan bir kiz. Sadece araba degil tabi icerikte ne dusunceleri var konu disi olmasin diye yazmadim

• quote:

Orijinalden alıntı: royal_flush_

nasılsa evlenince kira,aidat, elektrik su internet, giyim kuşam ve yemek için para harcamasına gerek kalmıyacak ,,,eğer borca girmezse elindeki para ortak olur diye korkuyor,olacakları şimdiden söylüyor ki işine gelirse

Ya hocam araba almasin ev alsin tamam evlilikten once edinilen mal senin olur ama bu kadarinida ilk defa rast geldim. Onun parasina ihtiyacim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Oncelikle konu disi olabilir simdiden ozur diliyorum. Anlayisiniz icin tsk ederim.

Gecen hafta sonu bir bayan ile gorusmek icin tam 1500 km ucak ile uctum. Ve ertesi gunu gorustuk evlilik maksadi ile. Buraya kadar bolumu ilgilendiren bir sey yok.

Gorusme aninda soyle bir konu acildi. Arabasi opel corsa muhtemel degeri 30-35 lira arasi. Bayan universitede calisiyor ve maasi 4500 lira civari imis kendi soyledigine gore. Ve arabasini degistirecek ve biraz birikimi varmis. Diyorki yakinda arabayi degistirecem c200 alacam 0 km. İstedigi arabanin degeri su an 160 bin lira degerinde. Hayir babadan birikimi olsa tamam. Evlilik icin konustugun kisiye ben bu arabayi alacam gosteris yapacam denilir mi. İnsan dusunmezmi yuva kurmayi. Bu nasil dusunce tarzi. Biz tutklere ne oldu senin etin budun ne aldigin maasin ne evin yok birseyin yok. Bu kadar ezik bir karsi cins ile gorustugum icin kendimden utaniyorum ve artik bir seylerden tiksiniyorum. Ev desen anlarimda araba icin bu denli taparcasina ego yukseltmek adina bunlari karsi cinse bir insan niye soyler. Esleriniz kiz arkadaslariniz boylemidir.

Hocam kendi edindiğim tecrübeye dayanarak o bayan arkadaşla sohbet etmeye devam edin, birbirinizi tanımaya çalışın bazen ilk intiba yanıltıcı olabilir. Bende sizin gibi bir bayanla görüşmüştüm o kadar heyecanlanmıştım ki saçma sapan konuştuğumu sonradan hatırladım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Oncelikle konu disi olabilir simdiden ozur diliyorum. Anlayisiniz icin tsk ederim.

Hocam kendi edindiğim tecrübeye dayanarak o bayan arkadaşla sohbet etmeye devam edin, birbirinizi tanımaya çalışın bazen ilk intiba yanıltıcı olabilir. Bende sizin gibi bir bayanla görüşmüştüm o kadar heyecanlanmıştım ki saçma sapan konuştuğumu sonradan hatırladım...

Once kararsizim dedi sonra hissetmiyorum dedi bitirdi. Acaba bi c200 alsam hissedermiydi :)))

• juke sero kullanıcısına yanıt
    Kardeş benim hanım ünide memur sordum araştırma görevlisi tüm ek dersi alsa taş çatlasın 3500 alır diyo.Seninki yemiş seni yani

• quote:

Kardeş benim hanım ünide memur sordum araştırma görevlisi tüm ek dersi alsa taş çatlasın 3500 alır diyo.Seninki yemiş seni yani

Hadi ya. Sinavlar ile 5000 oluyor dedi. Su an kadrolu degil 2 sene sonra kadrolu.

• Belki fiyatini bilmiyodur 70-80 saniyorsa

• juke sero kullanıcısına yanıt
    Valla yanımda mali personel var imkansız o parayi alması diyor.Dedigim gibi seni parasıyla etkilemek istemiş bence

• Sendemi izdivaççı çıktın hocamBize pek laf düşmez ama anlattığın gibi ise hayır gelmez zaten.Kendi maaşını özel zevklerine harcayacak ve evin giderleri vs sizin üzerinize yıkılacak belli..Halbuki omuz,omuza verseniz.Ev'de c200'de alırsınız.Her insanın kafa yapısı aynı değil.Hayırlısı de geç
  • bu görüşmelerde nedense arabalar hava atmalar filan gırlaherkes bol keseden sallıyor.evlendikden sonra i20 ile yola devam
  • quote:

Valla yanımda mali personel var imkansız o parayi alması diyor.Dedigim gibi seni parasıyla etkilemek istemiş bence

Aynen oyle parasi ile etkilemek istemis ama ezik bilmiyorki 2 katini kazanan ve 2 tane evi olan adam var. Acayip hirs geldi soyle 3500-4000 cc arac aldigimda onunden yanlayarak geceyim :))

Ne ise zaten arada mesafe baya uzak zaten

• talharo123 T kullanıcısına yanıt
    Niye ? 160 bin ₺' sından başlıyor C' nin fiyatları, zaten.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.