Şimdi Ara

İnanilmaz uzgunum arkadaslar (bir bayanin arabaya bakisini icerir) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Corsaya egzos yaptırıcam deseydi,nikahı basardın ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayaller Mercedes, gerçekler corsanin bakımını nerede ucuz yaptırırım...

Seni korkutup göndermiş kız. Yani diyor ki : evlenirsem hayvan gibi kredi ile geliyorum. Hazır ol. Geri kalan tüm masraflar sana ait

• El Gato Negro kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde doğudayız yeni kurulan bir üniversite değil ama benim bildiğim de burada ders alıyorlar.Tabi sizin dediğinizde olabilir.Ben buralar için konuşabilirim

• ne genellemişsiniz be
  • bu kafada olan biri ile eğer seni deliler gibi sevmiyorsa bir daha görüşme bile, eğer seviyorsa belli ediyorsa ve buna değer olduğunu düşünüyorsan açık bir şekilde durumları anlat bir kaç yıl içinde bu aracı almanın daha doğru olacağını belirt kardeş,öyle 5 bin lira ile 150 binlik araba almak için en az 80 bin birikmişi olmalı oda en az..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu mesaja eklenen görseller:

İnanilmaz uzgunum arkadaslar (bir bayanin arabaya bakisini icerir)

• c200 ü ile mutluluklar dileyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadri.abi

Bu mesaja eklenen görseller:

İnanilmaz uzgunum arkadaslar (bir bayanin arabaya bakisini icerir)

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Valla yanımda mali personel var imkansız o parayi alması diyor.Dedigim gibi seni parasıyla etkilemek istemiş bence

Ben arastirma gorevlisiyim, eger sirnak gibi bir universitede arastirma gorevlisi ise 4500 rahat alir, gorev alacagi osym ve acikogretim sinavlariyla 5000 e yaklasir.

• Çok afedersiniz de bu forum çok tutarsız.

Bundan bi sene önce adamın biri çıkmış '35 yaşındayım 5-6 bin gelirim var, ev almayı düşünmüyorum, arabamı alırım tatilime çıkarım kirada oturur yine de keyfimden ödün vermem her akşam cafeye giderim' gibi bir şey yazdığında da trend olmuştu şimdi tam tersi yazılıyor o yazılan trend oluyor.
  • Konuyu okudum da sonradan şunları yazmak geldi içimden.Kadın ol Erkek ol.Sen ol veya o kız olsun böyle aldığı maaşları taktığı saatleri kullandığı arabaları,söyleyip yarış eden insanlardan nefret ediyorum.Saygılar.
  • bu devirde hala evlilige cesaret edip istiyorsunuz ya sasiriyorum.
  • Ülkedeki eğitimcinin durumu bu ise söyleyecek pek bir şey kalmıyor. Düşün, çocuğunu, gençlerimizi unlar eğitecek. Bu görgü seviyesiyle yetişecek nesil Cuma'ya s600 ile gider tabii ki. Berbat bir yöne gitti Türkiye, Gençlere hiç umut bağlamayın. İğrenç bir nesil yetişiyor maalesef.
  • Para pul araba muhabbetini geçtim.

Bir hafta kadar yazisip evlilik için görüşmeye gidiliyor, ilk görüşte tamamen konu kapanıyor.
    İzdivaç programı gibi elektrik alamadım hesabı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

Oncelikle konu disi olabilir simdiden ozur diliyorum. Anlayisiniz icin tsk ederim.

Gecen hafta sonu bir bayan ile gorusmek icin tam 1500 km ucak ile uctum. Ve ertesi gunu gorustuk evlilik maksadi ile. Buraya kadar bolumu ilgilendiren bir sey yok.

Gorusme aninda soyle bir konu acildi. Arabasi opel corsa muhtemel degeri 30-35 lira arasi. Bayan universitede calisiyor ve maasi 4500 lira civari imis kendi soyledigine gore. Ve arabasini degistirecek ve biraz birikimi varmis. Diyorki yakinda arabayi degistirecem c200 alacam 0 km. İstedigi arabanin degeri su an 160 bin lira degerinde. Hayir babadan birikimi olsa tamam. Evlilik icin konustugun kisiye ben bu arabayi alacam gosteris yapacam denilir mi. İnsan dusunmezmi yuva kurmayi. Bu nasil dusunce tarzi. Biz tutklere ne oldu senin etin budun ne aldigin maasin ne evin yok birseyin yok. Bu kadar ezik bir karsi cins ile gorustugum icin kendimden utaniyorum ve artik bir seylerden tiksiniyorum. Ev desen anlarimda araba icin bu denli taparcasina ego yukseltmek adina bunlari karsi cinse bir insan niye soyler. Esleriniz kiz arkadaslariniz boylemidir.

Simdiden okuyanlara zamanini ayirdiklari icin tsk ediyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=OfzVYqHO0Pk

• bence sizi test etmiş 😀

böbregimi satar aliriz sana diyecektin.

ama bi b.k almayacaksin 😀

• o da onun görüşü kardeş.. kız akademisyen olacak, başarılı bir kariyer bekliyor sanırsam.
  • Gidip 1500 km ucmussun daha tanimadigin biriyle evlenmek icin .... Cok da akillica bi hareket degil gibime geliyor degil mi

• Gulsemmi aglasammi bilemedim hocam.

• Benim eşim linea'yı sattırmıyor. çok seviyormuş. Gözü yükseklerde olan insanlardan uzak durmak iyidir. Çok kafanıza takmayın. O hanım belli ki ruh olarak henüz olgunluğa erişmemiş. Hepimiz faniyiz dünya geçici. Topraktan geldik toprağa gideceğiz. Zamanımızı huzurlu geçirmek için yaşamalıyız. Mercedes almak kötü mü? Elbette değil bunlar imkan meselesi. İmkanı olan alır biner. İmkan henüz yoksa ona sahip olmak için hırs yapıp kendini paralamak huzuru bozar. Siz en iyisi ayakları yere daha sağlam basan biriyle şansınızı deneyin. Daha mutlu olursunuz.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.