Şimdi Ara

İnanilmaz uzgunum arkadaslar (bir bayanin arabaya bakisini icerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: senersongur

Türkiye evlenmek için son ülke. Gürgüsüzlükler, dengesizlikler, aile fertlerinin karışması gibi saçmalıklar nedeniyle insanlar geriliyor.

En iyisi yabancı biriyle evlenmek.

Hocam bu arada hesabını inceden klonlamışlar üstte. (yeneryongur)

:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vay be bu gorusme isleri nasil oluyor. yani bana cok tuhaf geldi. uacaga binip gidiyorsun filan. siz birbirinizi nasil buldunuz daha once taniyormuydunuz birbirinizi. bu gorusmeler nasil oluyor yahu evlenmek iateyen kizlarin ilanlari filan mi var nerden bulunuyor boyle bukusupta evlenilecwk kizlar. cok merak etrim konu sahibi arkadas biraz bilgi verirse iyi olur.

• O kadinin mazot benzin parasini yetistiremezsin sen

Zaten ciddi bir sey yokmus bosver gitsin

• quote:

Orijinalden alıntı: fantastik beşli

bir bayanın hedefi olması seni eziklik pisikolojisine sokmuş belliki,şu an kolay görünmesine rağmen ileride daha iyi anlayacaktır .
    böyle saçma şeylere kafa yoruyorsan bayana iyilik yap yoluna git daha iyi.

Sacmalik.

Onun bireysel hedefi umrumda degil. Ortak amac icin gorusuyoruz degil mi.

Ayrica bir insanin bir arabayi almak istemesi farkli bir sey imkani olupta su an icin almamasi cok farkli.

Bayan bu arabayi alacam bak sen alacan muhabbeti yapmiyorki. Ben ezikligin c200 almak ile bitmeyecegini dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan oo

vay be bu gorusme isleri nasil oluyor. yani bana cok tuhaf geldi. uacaga binip gidiyorsun filan. siz birbirinizi nasil buldunuz daha once taniyormuydunuz birbirinizi. bu gorusmeler nasil oluyor yahu evlenmek iateyen kizlarin ilanlari filan mi var nerden bulunuyor boyle bukusupta evlenilecwk kizlar. cok merak etrim konu sahibi arkadas biraz bilgi verirse iyi olur.

Araci dostum. Oncesi de var biraz ama ilk yuz yuze gorusme. Sonuc bana pahaliya patladi mali olarak

• Aslında kadının sucu da yok ki.
    Abes gelebilir bu cümle ilk başta da açıklayayım.
    Ülkemizde insanlar diğer insanlara maddi konularda puan verirler. Bunun da görünen en önemli kıstası araba ev ve ziynet eşyasıdır. Kadın aslında temelde aldığı eğitimin dışavurumunu sergilemiş. Bizim gibi doğu toplumları maddi varlıkları metalastirma zorunluluğu hissediyoruz. En basit örnek arap şeyh ve prenslerinin yaşantıları buna batıdaki örnekler ise amerikadan çıkıyor. Ki Onların amacı kapitalist sistemi övmek o ayrı konu. Şimdi hocam şöyle bir durum da var. Siz diyelim ki o kadını ailesinden istemeye gittiniz. Klasik söz vardır ya kızımızı ne doktorlar ne mühendisler istedi de vermedik. İyi de teyze bu kızı hiç mi öğretmen tekniker sağlık personeli eczacı çöpçü esnaf istemiyor da hep doktorlar mühendisler mi talip oluyor. Sonuç olarak maddenin metalastirdigi toplumlarda insan kendini değerli göstermek için maddeye başvuruyor. Şu da var bugün evlenmeden mercedes diyen doğum yaparken ferrari ister. Siz siz olun uzak durun.

• araştırma görevlisinin maaşı nasıl 4.5 olur yav benim bildiğim onların maaşı 3.5 hocam h.efendinin bölümü ne ben de bu aralar meslek seçimi arefesindeyim de merak ettiö
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Sen 6-7 bin maaşın varsa niye dert ediyon hocam Spor salonlarına git 7 bin gelirim var de İstediğini koluna tak çık git

Spor salonu nerden cikti.

• juke sero kullanıcısına yanıt
    düşündüğü aracın modelini bilmiyor olabilir mi? Ben çevremde erkeklerde bile çok görüyorum alakasız söylemleri. Mesela biri vardı polo almış golf aldım diyordu. Sonradan Evet poloymuş demişti.

• Ahalil kullanıcısına yanıt
    Arabayi kendi parasi ile alacak. Ancak diger dedikleriniz dogru

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Türkiye evlenmek için son ülke. Gürgüsüzlükler, dengesizlikler, aile fertlerinin karışması gibi saçmalıklar nedeniyle insanlar geriliyor.

En iyisi yabancı biriyle evlenmek.

Şu forumdaki en mantıklı mesajlardan biri. Kesinlikle katılıyorum.

• juke sero kullanıcısına yanıt
    Fark etmez hocam ister kendi parasıyla alsın ister baba parası. Ayrıca para bekarken kendisinin evlenince evin ortak parasi olacak yani sizden isteyecek ferrariyi

• Bayanlar dünyayı milyarlarca renk görür. Arabadan bahsederek seni tartmış olabilir. Erkek için 2 renk vardır ya siyah ya beyaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruk2050 -- 29 Mayıs 2016; 22:31:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

düşündüğü aracın modelini bilmiyor olabilir mi? Ben çevremde erkeklerde bile çok görüyorum alakasız söylemleri. Mesela biri vardı polo almış golf aldım diyordu. Sonradan Evet poloymuş demişti.

Yok hocam fiyatini bile soyledim bak sadece almak ile bitmiyor diye ekledim. Parayi kolayda kazanmiyor bir suru dert tasa hocalarin agiz suyu felan.. Yani bu yuzden konu actim. Forumda erkekler tum parasini yatirsa yerin dibine sokuyoruz bayan olunca nedense icimizin yaglari eriyor.

• Türkiye'de kadınların yarısından fazlasının amacı, ucuz makyaj malzemeleri ile dikkat çekip erkeklere yamalanmak. Erkekler olarak artık bunun farkında olup ona göre hareket etmek gerek. Evliliği bir nevi kasko gibi görüyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Kardeş benim hanım ünide memur sordum araştırma görevlisi tüm ek dersi alsa taş çatlasın 3500 alır diyo.Seninki yemiş seni yani

Araştırma görevlisinin ek dersi olmaz..
    Eğer araştırma görevlisi doğuda yeni kurulan bir üniversitede çalışıyorsa 4500 tl aylık alabilir (çalıştığı üniversiteye göre değişir geliştirme ödeneğinden dolayı).

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

quote:

Orijinalden alıntı: Atılgan oo

vay be bu gorusme isleri nasil oluyor. yani bana cok tuhaf geldi. uacaga binip gidiyorsun filan. siz birbirinizi nasil buldunuz daha once taniyormuydunuz birbirinizi. bu gorusmeler nasil oluyor yahu evlenmek iateyen kizlarin ilanlari filan mi var nerden bulunuyor boyle bukusupta evlenilecwk kizlar. cok merak etrim konu sahibi arkadas biraz bilgi verirse iyi olur.

Araci dostum. Oncesi de var biraz ama ilk yuz yuze gorusme. Sonuc bana pahaliya patladi mali olarak

ben boyle seyleri daha once duyuyordum ama gercek oldugunu sanmiyordum. demek gercekmis.neyse saglik olsun gercek yuzunu gizleyip evlendikten sonra degisebilirdi.

bak bir gun cok zengin adamın yanina bir kadin gelmis ve adama demis ki benim 2 yasinda cocuhum var cok hasta ameliyat ettirmessem yakında ölecek ve suan inanilmaz acilar cekiyor demis. zengin adam dayanamamis ve kadinin cocugunu ameliyet ettirmesi icin kadina yuklu bir miktar para vermiş. sonra adamin arkadasi olayi ogrenmis ve o kadinin aslunda bir sahtekar oldugunu ve boyle yalanlarla insanlari kandirdigini soylemis. zengin adam ise guden parasina uzulmemis ortada acilar ceken ve yakinda ölecek olan bir cocugun olmadigi gercegine sevinmis.

yani sende sikilma en azindan arabayla hava atmaya calisan birisiyle evlenmedin.

• quote:

Orijinalden alıntı: El Gato Negro

quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Kardeş benim hanım ünide memur sordum araştırma görevlisi tüm ek dersi alsa taş çatlasın 3500 alır diyo.Seninki yemiş seni yani

Araştırma görevlisinin ek dersi olmaz..
    Eğer araştırma görevlisi doğuda yeni kurulan bir üniversitede çalışıyorsa 4500 tl aylık alabilir (çalıştığı üniversiteye göre değişir geliştirme ödeneğinden dolayı).

Doguda bir universitede. 2 sene sonra kadro ile batiya gidecek

• Herşeyden önce kadının tok gözlüsünü bulun memur bulursun gösteriş meraklısıdır süründürür adamı

• Azıcık aşım tasasız başım diyeni bulun. Gösteriş meraklısı birisi ile evlenilmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.