Şimdi Ara

İnanilmaz uzgunum arkadaslar (bir bayanin arabaya bakisini icerir) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sayfayı da arattım ben hala 1500 km olarak neresi olur diye çözemedim gidip gelinen yol mu bu yoksa sadece gidiş ya da dönüşü olan 1500 km mi çok garip 1500 km gidiş ise yurt dışına biri ile görüşülmeye gidilmiş anladığım ama gidiş dönüş ise Türkiye içi 750 km gidilebilen bir yer ilginç doğudan batıya gidilir ama batıdan doğuya görüşme için gitmek mantıksız.. Error vermeye başladım ya kardeş senin etrafında hiç mi dişi yok memleketinde ya da çalıştığın hiçbir yer de yok mu evlenilecek biri imkansızı mı arıyorsunuz anlamıyorum..
  • yanlış anlamada kızla tanışmak için 1500km gidiip sonrada araba muhabbeti mi yaptın :)

araba tutkusu vardır belki olabilir diyeceğim ama evlilik öncesi böyle bir borcun altına girmek akıl karı değil. O kredi borcu bitmezde yıllarca :) Bence ya modeli karıştırmıştır, ya da senin tepkini ölçmüştür. Ya da saplam birikimi vardır. Corsa satıp krediyle c200d alınır mı yahu :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araştırma görevlisi olduğu için çok uzun zamandır çalışmadığını düşünüyorum. Kazandığı para ile zaten Corsa almış, döner sermayeden pay almıyorsa araştırma görevlileri 4.500 TL alamaz orası ayrı bir mevzu.

Buradan şu sonuç çıkıyor bayanda acayip eziklik duygusu var.

• Ekononomik olarakta anlaşmak lazım boşver o bayanı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZETEC SE

Yeni tanıştığı adama/kadına maaş söyleyen insan yanlış insandır.
    Üniversitede çalıştığına göre eğitimci kabul ediyorum bu insan ne öğretecek merak ediyorum...

Pek bir şey öğretememiş demek ki kendisiyle aynı zihniyete sahip binlerce öğrencileri mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

bu görüşmelerde nedense arabalar hava atmalar filan gırlaherkes bol keseden sallıyor.evlendikden sonra i20 ile yola devam

Ezikliklerini gormek mutlu etti beni. Bana iyi bir ders oldu. Ha bu arada corsa ile gelmisti bulusmaya. Al kullan dedi bana. Ne ezik insanlar varmis ben kizlari bu kadar araba ezikligi oldugunu bilmiyordum

Hocam ilk önce geçmiş olsun Allah korumuş sizi. İki bireyin aynı şekilde düşünmediği evlilikler sağlıklı bir şekilde ilerlemiyor. Kendi kafanıza uygun birini bulmadan aman diyeyim bu işleri aceleye getirmeyin. Evlilik değilde "çıkarlar birliği" oluşturmayı düşünen insanların birliktelikleri çıkarları bitene kadar devam eder.

Gayet ciddi bir şekilde konuya yaklaştım yalnız şurasına çok güldüm al bir corsa'yı kullan demesi komik olmuş.

• juke sero kullanıcısına yanıt
    Normalde konulara mesaj yazarken konu sahibine bildirimde bulunmadan mesajımı yazar çıkarım fakat farklı bir durum.

Geçtiğimiz yıl evlenirken sıcak fırsatlar bölümünde bir mesaj gözüme çarpmıştı. Üye öğretmen evleneceği kişi de öğretmen ve evleneceği günleri de düşünerek belli başlı birikim yapmışlar. Üye ve ailelerinin anlaşması da üst seviyede olunca kına, nikah, düğün her şey açıkça konuşulmuş. Evlenecek olan 2 eş aralarında anlaşarak ailelerini de bu duruma katarak düğün yapmayıp kına ve nikah ile fazla açılmıyorlar. Aynı şekilde balayına da gitmiyorlar ve borç harç ederek direk ev alıyorlar. Aldıkları evde Tv, sehpa, halı vb. şeyler noksan olmasına rağmen evi almanın mutluluğunu yaşıyorlar.

Bu şekilde düşünen birini bulmak çok zor değil ama gösteriş meraklısı bir bayanla 50 yıl birlikte geçireceğinizi uzun uzun düşünmenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor I

Yani kusura bakma hocam ama oyle bir bayanla evlenilmez. Ha bunu bana söylemek düşer mi? Düşmez.

Bazı bayanlarin evlilige bakis açısı ben kendi maasimla gezeyim, marka marka giyineyim, var parayi makyaj malzemelerine akitayim.

Eeee erkekte evi gecindirsin faturayi yatırsin. Vergiyi iviri ziviri yatırsin. Kimse kusura kalmasin sen insansan bende insanim. Sen insansin da ben essek miyim.

Dedigim gibi yanlış anlamayin. Saygısızlık olmasini istemem ama cidden ego sahibi bencil sadece ben varim diten insanlarla omur gecmiyor. Bunu neye dayanarak söylüyorum o kadar fedakarlik yapıp bir seyler verdigim ilişkide, verdigim degeri görmedigim ve biten iliskime dayanarak diyorum.

Egolu, dediğim dedik, dik başlı insanlarla ömür geçmiyor

Karımı tarif etmişsin hocam. Bak düştüğüm durumlara. Arabamı yok pahasına satmaya çalılıyorum :(( Siz siz olun böyle kadınlar ile evlenmeyin yoksa ya benim gibi bir kaç güne intihar eder ya da kanser olursunuz

• Abi yanlış anlamayın ama ben bu 1500 km uzaktan evlenme maksadıyla görüşme olayını merak ettim. Bu aralar başımda akrabaların sürekli bana kız bulma durumu var da, öyle bir şey mi acaba ?

Konuyla biraz alakalı yoruma gelecek olursak; geçen hafta bir arkadaşın bekarlığa veda partisi için dansözlü bir ortama gittik. Dansçı kızlardan biri yanımıza gelip benzer muhabbeti yaptı. 1.16 alacakmış da para takın hadi falan dedi. Bu tür bir muhabbet karşı cinsten kimden, ne maksatla gelirse gelsin aşırı itici oluyor.
  • Arada araş. Görevlisi ücretleri tartışılmış evet o parayı kazanabilir. Araştırma görevlilerin bazıları hem derslere giriyor hemde sınavları okuyor haliyle hem derslerden para hemde sınav kağıdı basına para alıyor. Ancak ünide kalanların çoğusu yokluk görmüş insanlar olduğu icin parayı cok harcamazlar haklı olarak , diğer konuya gelirsek boyle kadınları koyver gitsin sonra esim beni aldatıyor sonra kadına hakim olamıyorum sonra boşanmak istiyorum bir de nafaka vereceğim vs vs uzak dur

• Cvplar icin tskler arkadaslar. İst den en doguya direk ucus ile gitmistim oncelikle. Arada aracilar filan vardi ve daha once msj konusma olmustu.

Konuya donecek olursak dun aksam bu uzucu araba konusunda bir kac telefon gorusmesi yaptim. Aldigi arabayi bile zorla almis. En yakin arkadasina bile hic bir zaman boyle muhabbetler etmemis. Yani anlasilan durum bayan kendini yalanlarla sisirmeye calismis. Sadece sisirdigi araba muhabbetide degildi de buraya yazmak istemedim.

Sonuc olarak Allah boyle insandan beni korusun. Bunun gibilerin derdi yuzunden arabalara bakis acim degisicekti ki nerdeyse gercek yuzude ortaya cikti.

• quote:

Orijinalden alıntı: ezicioyuncu

Arada araş. Görevlisi ücretleri tartışılmış evet o parayı kazanabilir. Araştırma görevlilerin bazıları hem derslere giriyor hemde sınavları okuyor haliyle hem derslerden para hemde sınav kağıdı basına para alıyor. Ancak ünide kalanların çoğusu yokluk görmüş insanlar olduğu icin parayı cok harcamazlar haklı olarak , diğer konuya gelirsek boyle kadınları koyver gitsin sonra esim beni aldatıyor sonra kadına hakim olamıyorum sonra boşanmak istiyorum bir de nafaka vereceğim vs vs uzak dur

Hocam mukemmel tarif.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

bu görüşmelerde nedense arabalar hava atmalar filan gırlaherkes bol keseden sallıyor.evlendikden sonra i20 ile yola devam

Ezikliklerini gormek mutlu etti beni. Bana iyi bir ders oldu. Ha bu arada corsa ile gelmisti bulusmaya. Al kullan dedi bana. Ne ezik insanlar varmis ben kizlari bu kadar araba ezikligi oldugunu bilmiyordum

Hocam ilk önce geçmiş olsun Allah korumuş sizi. İki bireyin aynı şekilde düşünmediği evlilikler sağlıklı bir şekilde ilerlemiyor. Kendi kafanıza uygun birini bulmadan aman diyeyim bu işleri aceleye getirmeyin. Evlilik değilde "çıkarlar birliği" oluşturmayı düşünen insanların birliktelikleri çıkarları bitene kadar devam eder.

Gayet ciddi bir şekilde konuya yaklaştım yalnız şurasına çok güldüm al bir corsa'yı kullan demesi komik olmuş.

Sadece o mu.

Kendisi arac kullanirken yaninda oturdum. Onunde bmw 1 serisi vardi arac yavas ilerliyor diye korna calmisti. Sordum nefen boyle yaptin. Dediki bmw ile hava atiyormus. Saka gibi. :))))

• quote:

Orijinalden alıntı: maverick8141

quote:

Orijinalden alıntı: doctor I

Yani kusura bakma hocam ama oyle bir bayanla evlenilmez. Ha bunu bana söylemek düşer mi? Düşmez.

Bazı bayanlarin evlilige bakis açısı ben kendi maasimla gezeyim, marka marka giyineyim, var parayi makyaj malzemelerine akitayim.

Eeee erkekte evi gecindirsin faturayi yatırsin. Vergiyi iviri ziviri yatırsin. Kimse kusura kalmasin sen insansan bende insanim. Sen insansin da ben essek miyim.

Dedigim gibi yanlış anlamayin. Saygısızlık olmasini istemem ama cidden ego sahibi bencil sadece ben varim diten insanlarla omur gecmiyor. Bunu neye dayanarak söylüyorum o kadar fedakarlik yapıp bir seyler verdigim ilişkide, verdigim degeri görmedigim ve biten iliskime dayanarak diyorum.

Egolu, dediğim dedik, dik başlı insanlarla ömür geçmiyor

Karımı tarif etmişsin hocam. Bak düştüğüm durumlara. Arabamı yok pahasına satmaya çalılıyorum :(( Siz siz olun böyle kadınlar ile evlenmeyin yoksa ya benim gibi bir kaç güne intihar eder ya da kanser olursunuz

1.5 yıllık iliskim vardi geçenlerde bitti.
    Ben hemen her gün icki ictim. Ortalığı dağıttım. Barismak isyedim vs vs. Bir gun gördüm ki kız kendi dalgasinda coktan silmiş bitirmiş. Normal hayatina devam ediyor.

Sonra kendime cok saglam kufur ettim. Sen ne haldesin o ne halde diye. O gunden sonra bende bitrdim. Su an hayatimdan daha memnunum. Resmen eziyet cekmisim o kadar zaman.

Fark ettim ki hic bir sey ne benim canimdan onemli ne benim gözümden akacak bir damla yastan değerli. Daha bu saattrn sonra ne kimseye fedakarlik yaparim ne kimse icin kendimi uzerim.

Hayat dersi bunlar işte. Öldürmeyen seyler guclendirir derler ya oyle hocam iste.

• Kimseye iyice tanımadan çamur atmayın, herkezin kendine göre sebepleri var.. Bu bir..
    Olmayacak iş olmaz, illa kulp bulmaya gerek yok.. Bu iki..
    Burası Türkiye, burada meslek, maddi durum, ana-baba, onların işi gücü, yaşanacak yer, planlar, sağlık durumu, yaş, ilk evlilik mi, vs vs herşey konu olur.. Olmasın diyen yurtdışına gider.. Maalesef Türkiye'de evlilik Türk malı aile formatındadır, çıkış yok..
    Not: Hayat arkadaşı bulmak için 15.000 km bile gidilir.. Konu önemli..
  • dedemin bir lafı vardı. soluk erdirirsen borozan çal diye aklıma onu getirdi.
    helal para kazanmayan insanların harcaması da absürt olur. yaptığınızda işte kendinizi paralarsanız hani o çalışmıyor ben neden çalışıyorum diyorsunuz ya. işte o vakit o çalışmayan kişi o paranın kıymetini bilemez. Ağlanır ve sizin harcamayacağınız yerlere o paraları harcarlar. banane benim param mı? Değil o zaman bana neden ağlanıyorsun diye sorarlar adama.

insanın karşısına bir veya iki kez evleneceği insan çıkarmış. sen doğru yolda isen o bir veya iki kişi yakınında çok olurken yanlış sularda yüzüyorsan az da olsa rastlarsın yine de.

yorumuna gelirsek gittiğin yola yazık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freemangroovy

Kimseye iyice tanımadan çamur atmayın, herkezin kendine göre sebepleri var.. Bu bir..
    Olmayacak iş olmaz, illa kulp bulmaya gerek yok.. Bu iki..
    Burası Türkiye, burada meslek, maddi durum, ana-baba, onların işi gücü, yaşanacak yer, planlar, sağlık durumu, yaş, ilk evlilik mi, vs vs herşey konu olur.. Olmasın diyen yurtdışına gider.. Maalesef Türkiye'de evlilik Türk malı aile formatındadır, çıkış yok..
    Not: Hayat arkadaşı bulmak için 15.000 km bile gidilir.. Konu önemli..

Kimseyi tanimadan demisiniz bugun o araba muhabbetinin kolpadan oldugu ortaya cikti cok sukur.

Olmayacak isin olup olmayacagini bilemeyiz bunu sizde bilemezsiniz.

Bayan dediklerinizin hepsinde bir sikinti gormuyor hatta yakisikli oldugumu defaatle soyledi. Ancak elektrik olayi biraz sikintiliymis ... Zaten ona kalmadan bitirdim cok sukur.

Acaba diyorumki tam elektrik alsa bunlar soylenmeyecekmiydi. Yani tamam ben corsa ya binerim hatta onu satip ev alirim mi diyecekti. Sorunun cevabi hayir cunku evliligi ciddi dusunmuyorlar.

• juke sero kullanıcısına yanıt
    Hem üzüldüm, hem sevindim.
    Zira neyin ne olduğunu baştan görebilmenizi sağlayan bir durum yaşaman lehine olmuş, bu sevindirici

Bu konuda çoook şanslıyım, bizimki palio'ya fit
    Hatta biraz daha işlersem src alıp doblonun başına geçecek
  • Türk kadınlarının çoğu çok egolu kendilerini çok önemli biri zannedıyorlar. Yabancı kızlar hem güzel hem mütevaziler imkanı olan yabancıyla evlensin bence. Ayrıca yabancılar ailelerine daha bağlı dıyorlar.
  • hocam bence kız bence sen evlilik masraflarını düşünmeye başla çünkü ben 150 bin liraya araba alıp kredisini ödüyecem benden 3-4 yıl 1 kuruş para çıkmaz diyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.