Şimdi Ara

İnanilmaz uzgunum arkadaslar (bir bayanin arabaya bakisini icerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
2
Favori
2.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hsngencer

bu görüşmelerde nedense arabalar hava atmalar filan gırlaherkes bol keseden sallıyor.evlendikden sonra i20 ile yola devam

Ezikliklerini gormek mutlu etti beni. Bana iyi bir ders oldu. Ha bu arada corsa ile gelmisti bulusmaya. Al kullan dedi bana. Ne ezik insanlar varmis ben kizlari bu kadar araba ezikligi oldugunu bilmiyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • juke sero kullanıcısına yanıt
    Hocam c200 alsanız ilk görüşmede nikah tarihini bile alırdınız orası kesin...

Ayrıca konu başlığında inanılmaz üzgünüm demişsin bu yüzden üzgün isen kafana takma ben 2-0 yüz yüze görüşmelerde gerideyim...

Kadınlar itiraf edemese de maddiyat onlar için baya önemli, bir arkadaş ortamında laf arasında ağzımdan kredi kartı limitimin ne olduğunu kaçırdım, benimle ilgilenmeyen hanımlar birden bire daha samimi oldular.
  • benim 2 tane araştırma görevlisi arkadaşım var ham maaşları zaten 3000 belki de daha yüksek, döner sermayeden 1000-1500 kazanmak kolay iş azcık zorlasa yeter, bide bütün sınav görevleri çıkıyor öğretmenlerden daha fazla alıyorlar bina sorumlusu vs. yani rahat ulaşır 4500e
  • Viper74 kullanıcısına yanıt
    4 teker 1 direksiyon c200 aliniyor iste,bosline :)

• Sizin maas ne kadr merak ettim. Bana gore kadinimin calismasini istemem. Illaki calisiyosa benim rizamn olan bi yerde fazla asiriya kacmadan, sorumluluklarini aksatmadam vakit gecirsin. Ama benden cok para kazanmasini istemem. Kadin milletini tanidigim kadariyla, mantikli ve ortak is yapmak imkansız. Hepsinin biyerden sora ayari kaciyo. Aldigi para ne olur olsun, getirip bana vericek. Tum para bende toplanicak, kredi karti olmuycak. Belli bi miktar harcama limiti olucak. Isine geliyosa boyle. Eger gelmiyosa isi birakir ben evde otururum. O bana bakar.
    4 yillik kiz arkadasima bu fikrimden bahsettim. Bana uyar sen isi birak ben sana bakarim dedi. Ne kadar kazaniyosun dedim. 2000 dedi. Dedim 2000 benim mazotuma yetmez, yeni bi is baksan iyi olur. 😂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senged -- 29 Mayıs 2016; 21:25:19 >
  • senged kullanıcısına yanıt
    Ort. 6-7 bin lira arasi.

Bu arada valla foruma helal olsun gonlumebtercuman oldular :))

• juke sero kullanıcısına yanıt
    Sen 6-7 bin maaşın varsa niye dert ediyon hocam Spor salonlarına git 7 bin gelirim var de İstediğini koluna tak çık git
  • Ayda 4500 kazanan kadina 1500km uzaktan talip geliyorsa bi sikinti vardir zaten o kadinda.

Yoksa her turlu biri kapardi.

Al iste deli cikmis. Sorsaydin ya ceyizinde ne var makineler regal mi bosch mu diye...

• Kadın size zarf atmış bence. Bakalım ne diyecek ne düşünür vs. amacıyla söylenmiş gibi geldi bana. Öte yandan bu zamanda para olmadan hiçbir şey olmaz kadında da haklılık payı var.

Tanıdığım üniversite hocaları var hepsi zengin hayatı yaşıyor bu arada.

• İnsanlar ilk gorusmede heyecanlanip karsisindakini etkilemek icin normalde yapmayacaklari seyler soyleyebilirler, keske bunu normal bulmadiginizi kendisine belirtseydiniz belki hak verirdi.

Arkadindan ezik ben daha fazla kazaniyorum vs seklinde bahsetmeniz de hos olmamis.

• İşte bunlar hep kadınların erkek gibi yaşamaya özenmesinden ileri geliyor.Bir kadının bir erkek gibi evlenmeden ev bark sahibi olmadan alacağı arabanın modelini düşünmesinden nefret ederim.Kadın kadınlığını bilecek bence.Sevdiği ilgi duyduğu şeyler kadına göre olmalı.
  • Yalnız kimse dememiş burdan taa 1500 km öteye hanım aramaya gitmiş maşallah :) fizanada gider bu bizim türk milleti

• Birden mazi gözümde canlandı

4 senelik bu ilişkim vardı babasının ford mondeosu varken benimde 91 model broadway im vardı.Her binişinde değiştir şunu derdi hatta babamın arabasıyla gidelim derdi arkadaşlarının yanına,utanıyodu arabamdan heralde Yani ev için evlilik için harcanacak parayı neden yeni bi araca harcayayım diyordum.Daha sonra saçma sapan istekleride olmaya başlayınca yeni araba istiyorsan galericiyle,lüks bi ev istiyorsan müteahhitle,bilezik falan istiyorsan kuyumcuyla evlen deyip postayı koymuştum

Gerçi pek takmadı beni evlenip çoluk çocuğa karıştı biz halen bekarızda pek takılacak bi ayrıntı değil bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 29 Mayıs 2016; 21:45:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: insomnia__

İnsanlar ilk gorusmede heyecanlanip karsisindakini etkilemek icin normalde yapmayacaklari seyler soyleyebilirler, keske bunu normal bulmadiginizi kendisine belirtseydiniz belki hak verirdi.

Arkadindan ezik ben daha fazla kazaniyorum vs seklinde bahsetmeniz de hos olmamis.

Yok hocam zaten 1 haftadir yazisiyoruz zaten. Cok sey konustuk ancak boyle sacmalamadi. Yani ne maas ne mal varligi hic bir sey soylemedim ancak aracilar onceden soylemis zaten ben karsi cikmama ragmen.
    Yani eziklik kavrami cok yerinde bence. Ben onun kiz arkadasi degilim

• boylesi daha hayirli olmus, ya evlendikten sonra alacam diye tuttursaydi

• Her zaman soylerim.
    Zengin olmak zengin gibi gorunmekten daha kolay ve daha masrafsiz.

Zengin gibi gorunmek icin gelirinizin 100% hatta krediyle falan 120% sini harcamaniz gerekirken zengin olmak icin gelirinizin 4 5 dene boyunca 40% dini biriktirmeniz daha kolay. Daha az masrafli.

Mantikli olun. Esinizle omuz omuza verin zengin olmak istiyorsaniz zengin olun rahat etmek istiyorsaniz beraber rahat edin.

• Türkiye evlenmek için son ülke. Gürgüsüzlükler, dengesizlikler, aile fertlerinin karışması gibi saçmalıklar nedeniyle insanlar geriliyor.

En iyisi yabancı biriyle evlenmek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyde bir hayır vardır kardeş mala fazla değer vermemek lazım fani dünyada insana değer vermek daha önemli :)
  • bir bayanın hedefi olması seni eziklik pisikolojisine sokmuş belliki,şu an kolay görünmesine rağmen ileride daha iyi anlayacaktır .
    böyle saçma şeylere kafa yoruyorsan bayana iyilik yap yoluna git daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: juke sero

quote:

Orijinalden alıntı: hsn_33

Valla yanımda mali personel var imkansız o parayi alması diyor.Dedigim gibi seni parasıyla etkilemek istemiş bence

Aynen oyle parasi ile etkilemek istemis ama ezik bilmiyorki 2 katini kazanan ve 2 tane evi olan adam var. Acayip hirs geldi soyle 3500-4000 cc arac aldigimda onunden yanlayarak geceyim :))

Ne ise zaten arada mesafe baya uzak zaten

Yenge amacina ulasmis

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.