Şimdi Ara

Akıllı oda termostatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 10 gün önce evimize bulunan vaillant eco tech intro marka kombi ile uyumlu olan vaillant vsmart pro model bir oda termostatı satın aldım ve montajını yaptırdım. Daha yeni yeni kullandığım için verimliliği ve çalışması ile ilgili hergün farklı şeyler deniyor ve öğreniyorum. Bu gün zamanlaması ile ilgili bir sorun fark ettim. Telefondaki touch smart uygulamasından zamanlamasını ayarladığımda istenen sıcaklığı, evde olunan saatlerde de (konfor sıcaklığı) yerine, evde olunmayan saatler için (eco sıcaklığı) istenen sıcaklıkta tutuyor. Bu termostattan kulanan varmı, yada benzer termostalarda böyle bir sorun yaşayan varmı acaba, bilgisi olanlar yardımcı olabilirse sevinirim.

• Yazınız çok iyi denk geldi.arkadaşım aynı kombi den kullanıyor aynı termostadi almayi düşünüyoruz ona.termostadin ölçüm hassasiyeti nedir.programin ekran görüntülerini yükleme şansınız varmı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erkostu E kullanıcısına yanıt
    Tabiki Akıllı oda termostatı Akıllı oda termostatı Akıllı oda termostatı

• Tunay Tarcan T kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler. Sıcaklığı arttırma aralığı nedir.0.1 mi 0.5 mi.0.5 ise konfor düzeyi dusmuyormu

Herşeyi çok güzel, fakat zamanlaması ile ilgili bir sorun yaşıyorum. Rf (odadaki termostat)cihazı ile telefondaki uygulamanın zamanlaması birbirini tutmuyor, sonuçta kombiye bağlı olan cihaza o komut veriyor.
    Ölçüm hassasiyeti 0,5 derece
    0,5 derece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Konfor sıcaklığı olması gereken saat diliminde oco sıcaklık modunda çalıştırıyor, telefondaki uygulamada istenen sıcaklık konfor sıcaklığını gösterse de (örneğin 24°) Rf cihazında istenen sıcaklık eco sıcaklık değeri (örneğin 20°)oluyor ve kombi 20° ye göre çalışıyor.

Onu düzeltirler .şimdilik manuel modda tek sıcaklıkta kullanın.eco modu kullanmak yerine sıcaklığı düşürün

23 derece ayarladiniz diyelim 22.5 ta devreye girip 23.5 te mi kombiyi kapatıyor

Zekice
    Modülasyonlu bir çalışma sistemine sahip olduğu için ne zaman çalışıp ne zaman duracağına, peteklere kaç derecede bir sıcaklıkta su göndereceğine çeşitli algoritmalarla kendisi hesaplıyor, ayrıca evde iyi bir yalıtım olduğu için evin 0,5° lik bir ısı kaybetmesi birkaç saat alabiliyor, o kadar sürede kombinin başında oturup çalışıp durmasını takip etmedim.

Eyvallah tecrübelerinizi paylaşın lütfen.iyi geceler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.