Akıllı Priz Tavsiyesi (2. sayfa)
-
-
uzun zamandır tplink tapo p100'ü kettle ile kullanıyorum, henüz bir sorun yaşamadım.
-
2 adet s-link im vardı . bir süre sonra bozuldu gitti . firma da çamur yapıp değiştirmedi. şimdi yeni priz arıyorum. bozulmayan ,kafa ağrıtmayan bir marka veya model var mı ? alibaba dan 100 liraya elivco alıp geçeyim mi ?
-
Selamlar.
Yerel agda internetsiz (lan) uzerinde windows ile,
Wan uzerinden cep telefonu ile on of reboot yapabilecegim bir urun mevcut mudur?
Birde az sayida (1 yada 2 adet) schedule destegi olursa internet kesilir ve gelmez ise bu schedule calismaya devam eder mi?
Simdiden tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizarzu -- 23 Nisan 2023; 1:17:51 > -
Ürün türkçe konuşmayla açılıyormu ingilizcemi? -
TP-link HS100 aldım oldukça memnun kaldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Premiumbird -- 20 Haziran 2024; 19:7:4 > -
Selamlar. Açıkçası ben uzun süredir Günsan Elektriğin wifi kontrollü akıllı prizini kullanıyorum. Uygulamasının kullanımı da gayet sade ve kolay olmasına rağmen olması gereken her şeyi de barındırıyor içerisinde. Fiyat-performans açısından bakıldığında da bence daha fazlasını bile hak ediyor zira fiyatın üstünde bir performans sergiliyor ürün. Bakmanızı, denemenizi şiddetle tavsiye ederim. İşinize yarar umarım.
https://online.gunsanelectric.com/urun/gg-smart-wi-fi-kontrollu-akilli-priz-16a
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X